Gå direkte til indhold
 

Continias danske forårswebinarer

Læsetid i minutter: 1

 

Vi inviterer dig som allerede anvender Business Central som din ERP-løsning til at deltage i vores samarbejdspartner Continias webinarer.

Vi har fire spændende webinarer i vente, hvor Continias dygtige Solution Specialists vil gennemgå hver af løsningerne på et grundlæggende niveau. Du vil have mulighed for at stille spørgsmål undervejs. Dette er en unik mulighed for at få indblik i, hvordan Continia kan hjælpe dig med at få det meste ud af Business Central.

Continia Expense Management Webinar - 27. Maj, 2024

Denne løsning hjælper med at håndtere udgifter nemt og sikkert med realtidsrapportering, krav og godkendelse. Du kan uploade kvitteringer, importere kreditkorttransaktioner, beregne diæter og kilometer, og administrere købskontrakter ét sted.

 

Continia Payment Management Webinar - 28. Maj, 2024

En online betalingsløsning, der giver dig et klart overblik over alle dine leverandør-, medarbejder- og kundebetalinger og kreditnotaer direkte fra Microsoft Dynamics 365 Business Central

 

Continia Document Output Webinar - 29. Maj, 2024

En softwareløsning, der hjælper dig med at printe, sende og administrere dine udgående dokumenter. Den understøtter forskellige dokumenttyper, formater og leveringsmetoder, og integrerer med Continia Delivery Network for sikker e-fakturering.

 

Continia Document Capture Webinar - 30. Maj, 2024

Denne løsning automatiserer din regnskabsafdelings arbejdsproces ved at genkende og registrere fakturaer og kreditnotaer, matche dem med ordrer, godkende dem og arkivere dem.

Bruger du ikke Business Central endnu?

Til dig, der endnu ikke anvender Business Central og i stedet bruger en anden ERP-løsning, som f.eks. Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics AX eller Dynamics C5:

Overholder dit bogføringssystem bogføringsloven?

Det er vigtigt at sikre, at dit bogføringssystem overholder alle relevante love og regler. Ved at skifte til Business Central kan du være sikker på, at dit system er opdateret med de nyeste funktioner og overholder alle gældende regler.

Skal vi tage en snak?