Gå direkte til indhold
 

Kender du potentialet i dit IT-miljø? Modtag eksempel på vores 360 graders IT-analyse


Din IT-platform bør altid være sikker, effektiv og i udvikling. Det kan en 360 graders IT-analyse fra itm8 hjælpe med. Vil du se, hvordan en rapport ser ud? Ræk ud i dag og lad os sende et udtræk direkte til din indbakke!

Frem til d. 31. marts 2024 tilbyder vi fuld refundering af prisen, hvis du efter analysens afslutning vælger at tilkøbe konsulentydelser for analysens fulde pris.

 

Hvad er en 360 graders IT-analyse? 


Krav til din forretnings IT flytter sig konstant og hurtigere end nogensinde før.
Kunder, partnere, lovgivning og udefrakommende trusler skubber til status quo, og det kan være svært at holde det fulde overblik. 

Med en 360 graders IT-analyse tager vi temperaturen på dit IT-miljø. Vi ser bl.a. på, hvordan du kan udvikle din IT-platform, leve op til de øgede compliance- og sikkerhedskrav samt en hel masse andet.

Gennem en struktureret tilgang, modenhedsmålinger og tidssvarende fokusområder får du en professionel analyse, som kan bruges både strategisk og operationelt.

Afspil videoen og hør mere.

Hvad får din forretning ud af en 360 graders IT-analyse?


Med en 360 graders gennemgang af din virksomheds IT-miljø får du ét samlet overblik over jeres situation. Du ser, hvor der er forbedringspotentiale, og du får anbefalinger til, hvor du kan styrke forretningen. Helt konkret får du:

  • En grundig gennemgang af din virksomheds IT-miljø
  • En rapport med konkrete anbefalinger
  • Et ledelsesresume (executive summary) med konklusioner til f.eks. direktion og bestyrelse

Vil du se et eksempel på en rapport fra en 360 graders IT-analyse? Ræk ud i dag — så sender vi et uddrag direkte til din indbakke.

 

VIDEOCASES

Hør vores kunder dele deres oplevelser med 360 graders IT-analysen

ALBOA

Den IT-ansvarliges rolle har ændret sig


Mikkel Dam Junker kommer fra en tid, hvor man som IT-ansvarlig i en virksomhed godt kunne overskue det meste selv. I dag har han for længe siden erkendt, at dét ikke længere er tilfældet — at det er "totalt umuligt", som han selv formulerer det.

Mikkel valgte at bestille en 360 graders IT-analyse, så han kunne tage en status på Alboas IT-miljø. Analysen konkluderede en lang række konkrete punkter, som organisationen i dag har sat ind på at løse.

"Jeg tror helt sikkert, at vi vil vælge at få lavet en 360 graders analyse igen, når vi er i mål med nogle af de resultater fra den her omgang," fortæller Mikkel Dam Junker, IT-ansvarlig i Alboa.

Afspil videoen og hør mere. 

 

FLENSTED FOOD GROUP

A-Z gennemgang af sikkerhed, drift og sårbarheder


Martin Fredskilde er IT-chef ved Flensted Food Group. Som deres nye IT-chef var det vigtigt for ham at få en ekstern vurdering af IT-miljøet, så han nemmere kunne træffe de vigtige beslutninger om virksomhedens fremtidige udviklinger og omkostninger. Efter at have gennemgået itm8's 360 graders IT-analyse er Flensted nu i gang med at forbedre deres IT. Om samarbejdet med itm8 fortæller Martin Fredskilde:

"Jeg er blevet mødt af dygtige folk hele vejen rundt og har virkelig følt mig i trygge hænder, og kompetencerne har været i top."

Afspil videoen og hør mere. 

Fuld refundering af prisen for din 360 graders IT-analyse

En 360 graders IT-analyse koster normalt mellem 20.000 og 40.000 kr. at få gennemført og præsenteret, afhængigt af IT-miljøets størrelse. I en begrænset periode (frem til 31. marts 2024) har du mulighed for at få refunderet analysens fulde pris, hvis du blot vælger os til at hjælpe dig med at udføre anbefalinger fra analysen for minimum analysens pris.

Du er selvfølgelig også fri til at investere i analysen og selv udføre de forbedringer og forløse det potentiale, som analysen lægger op til.

Hvem henvender analysen sig til — og hvad kræver den af dig?


En 360 graders IT-analyse er både for dig, som (næsten) har styr på alt og dig, som slet ikke har. Og alle derimellem. Analysen er for alle virksomheder uanset størrelse og IT-platforme – både on-premise IT-løsninger, hosted IT og løsninger i skyen.

Samtidig er analysen også for dig, der bare vil tage temperaturen på din IT-platform. Vores anbefaling er at få lavet en 360 graders IT-analyse én gang om året for at sikre, at din forretning er på forkant med digitaliseringen.

Analysen forløber sådan, at vi kommer ud i din virksomhed og interviewer dig (den IT-ansvarlige) og kigger ind i virksomhedens IT-systemer. Den IT-ansvarlige skal blot være til rådighed på dagen. Analysefasen klarer vi selv og udarbejder en rapport med observationer og anbefalinger. Inden for kort tid gennemgår vi rapporten sammen med dig, så du får den fulde indsigt i jeres forbedringspotentiale.

iStock-1408517162

Ræk ud og modtag et uddrag fra en 360 graders IT-analyse

Vi er klar til at tage dig og din IT-platform et skridt videre.