Gå direkte til indhold
 

Kommende og afholdte arrangementer

Deltag i vores spændende webinarer, seminarer og events eller gense afholdte arrangementer

Webinar: 3 tips til at beskytte dig mod et hackerangreb-featured-image
Webinar: 3 tips til at beskytte dig mod et hackerangreb

Onsdag d.17. apr. kl. 09:00 - 10:00

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er godt beskyttet mod hackerangreb? Hvis nej, så behøver du ikke deltage i denne online workshop. Hvis ja, så giver vi dig på denne workshop indblik i, hvordan man kan modne og optimere sit it-sikkerhedssetup for at have ro i maven og beskytte din virksomhed mod hackerangreb. Se vores webinar her:

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER
Seminar: Opdag potentialet af Database as a Service (DBaaS) i skyen-featured-image
Seminar: Opdag potentialet af Database as a Service (DBaaS) i skyen

Tirsdag d.23. apr. kl. 08:30 - 12:00

Transformér måden, du administrerer databaser på.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER
AI og Microsoft 365 Copilot inspirationsdage-featured-image
AI og Microsoft 365 Copilot inspirationsdage

Tirsdag d.09. apr. kl. 08:45 - 13:00

Kom og deltag gratis i vores inspirationsdage i hele landet, hvor du blandt andet vil opleve en live demonstration af Copilot til både Microsoft 365 og Dynamics 365. Du får konkrete tips til, hvordan du optimerer driften, øger effektiviteten og driver vækst i din organisation. Du får også mulighed for at interagere med vores specialister og stille spørgsmål under oplæggene. Kom og oplev, hvordan Copilot fungerer i praksis, og lad dig inspirere til at implementere disse løsninger i din egen organisation.

LÆS MERE OG TILMELD DIG HER

Afholdte webinarer

Webinar: Bliv klædt på til NIS2-featured-image
Webinar: Bliv klædt på til NIS2

Det nye sikkerhedsdirektiv, NIS2, fra EU kommer til at stille nye og øgede krav til organisationer og ledelser. Men hvad betyder det nye direktiv for din virksomhed? Og er I klar til til at møde de nye krav?

GENSE WEBINAR
Webinar: Bliv klædt på til NIS2 - for dig, der er indirekte omfattet af direktivet-featured-image
Webinar: Bliv klædt på til NIS2 - for dig, der er indirekte omfattet af direktivet

Det nye sikkerhedsdirektiv, NIS2, fra EU kommer til at stille nye og øgede krav til organisationer og ledelser. Men hvad betyder det nye direktiv for din virksomhed? Og er I klar til til at møde de nye krav? Dette webinar er rettet mod virksomheder og organisationer, som er indirekte omfattet af NIS2-direktivet. Dvs. til dig, som kan forvente at blive mødt med øgede krav fra dine kunder, som er direkte omfattet af direktivet.

GENSE WEBINAR
Webinar: Optimér din arbejdsdag med Lenovos nyeste Thinkpad-serie-featured-image
Webinar: Optimér din arbejdsdag med Lenovos nyeste Thinkpad-serie

I samarbejde med Lenovo Danmark inviterer vi til et inspirerende og spændende webinar omkring de nyeste ThinkPad modeller. 2024 bliver et spændene år - både hvad angår teknologier, trends og ikke mindst, hvordan kunstig intelligens kan effektivisere din arbejdsdag med det nyeste udstyr.

GENSE WEBINAR
Seminar: Cybersecurity & AI Roadshow-featured-image
Seminar: Cybersecurity & AI Roadshow

Take a stand against cyber threats and strengthen your IT security! The focus of the day is to talk about Cybersecurity, AI - Copilot and NIS2, first on an overall level to go more in-depth within the areas during the afternoon. The afternoon will be a little more technical and will include footage of Live hacks and security case stories from real cases. We offer great speakers during the day where two keynote speakers will start the day with updated and insightful news.

GENSE WEBINAR
Seminar: Databasens Dag-featured-image
Seminar: Databasens Dag

itm8 inviterer til et seminar torsdag den 21. marts 2024, hvor du har muligheden for at netværke med andre databasespecialister samt få en masse inspiration og viden.

GENSE WEBINAR
Webinar: Oplev fordelene ved tilpassede AI-løsninger til din virksomhed-featured-image
Webinar: Oplev fordelene ved tilpassede AI-løsninger til din virksomhed

Få jeres egen AI-model baseret på ChatGPT teknologi. Vi udforsker fordelene ved at skabe og træne sin egen AI-model baseret på dine egne data og processer, i modsætning til at bruge en allerede eksisterende og mere åbne modeller som fx ChatGPT. Deltag i vores webinar og hør mere.

GENSE WEBINAR
Webinar: Styrk din netværksinfrastruktur-featured-image
Webinar: Styrk din netværksinfrastruktur

Mange virksomheder har desværre et aldrende, utidssvarende eller usikkert netværk. Der er stigende krav og fokus på IT-sikkerhed i danske virksomheder, og netværksinfrastrukturen er ingen undtagelse. Med Network-as-a-Service, eller NaaS som det forkortes, kan I outsource jeres netværksinfrastruktur til itm8. Det betyder, at I ikke selv behøver at stå for drift af jeres netværksenheder og tilhørende management software. Hør mere på vores webinar.

GENSE WEBINAR
itm8_1920x1220_8
itm8_1920x1220_73
itm8_1920x1220_60

Lad os skabe resultater sammen

Er du klar til at tage din virksomheds IT til næste niveau? Kontakt os, og lad os sammen skræddersy en stærk IT-løsning, der understøtter din virksomhed. Vi gør det sammen!