Gå direkte til indhold
 

Databaser

Lad vores databasespecialister tage sig af jeres databaser. 24/7 - året rundt.

Der er en god grund til, at vi kalder os for the Powerhouse of Databases. Vores dedikerede databaseteam er tilgængelige hver dag. Døgnet rundt. Året rundt. Teamet overvåger, vedligeholder og optimerer dine databaser. Vi garanterer, at du altid har adgang til de bedste kompetencer og løsninger, der matcher dine specifikke behov for driftssikkerhed og oppetid.

Vores database­ydelser er din garanti for en stærk og pålidelig databaseinfrastruktur.

Hos itm8 kombinerer vi vores ekspertise og ressourcer for at levere en service, der går ud over det sædvanlige, og som sikrer, at dine databaser altid er i topform. Hos itm8 sætter vi nye standarder for databasedrift- og administration - sammen med dig.

Lær mere om vores databaseydelser

Helbredstjek af din database

itm8-databasedrift

Vores databaseadministration, -drift og vedligehold 

Erfarne databasespecialister

Vores team består af erfarne specialister, der alle deler en passion for IT og en dedikation til at gøre en forskel for hver enkelt kunde. Med deres dybdegående ekspertise, ærlige dialog og tætte relationer, er de klar til at tage din databasedrift til det næste niveau.

Over 20 års erfaring

Vi har mere end 20 års erfaring i branchen og har hjulpet virksomheder af alle størrelser. Vi forstår nøjagtigt, hvad der kræves for at drive, vedligeholde og forbedre operationel stabilitet i dine mest kritiske databaser.

Fokus på databaseteknologier

Uanset hvilken databaseteknologi du bruger, har itm8 ekspertisen. Vores erfaring spænder over et bredt udvalg af databaseteknologier, herunder Oracle, MS SQL, PostgreSQL og mange andre Open Source-databaser.

200 tilfredse kunder

Vi har mere end 200 kunder, der har valgt vores løsninger. For os starter et samarbejde med kemi, tillid og troværdighed – dette er grundlaget for et stærkt og varigt partnerskab.

800 administrerede databaser

Vi administrerer i dag omkring 800 databaser, hvad enten det er fra vores eget hostingcenter, on-site, eller på en offentlig Cloud-platform. Vi analyserer dit setup og IT-miljø for at guide dig til den løsning, der bedst opfylder dine behov. Og vi gør det sammen. 

Globale kontorlokationer

Med kontorer i Skovlunde, Aarhus, Stockholm og Prag, er vores servicecenter klar til at operere globalt. Sammen står vi stærkere og kan tilbyde dig en pålidelig og effektiv service.

Lad os tage din databaseadministration til det næste niveau. Samarbejd med os for en service, du kan stole på.

Databasen - Dit vigtigste aktiv

En velfungerende databaseinfrastruktur er afgørende for enhver succesfuld virksomhed. Det er her, de mest kritiske og sårbare data befinder sig, og derfor er daglig drift, oppetid og vedligeholdelse af allerstørste betydning.

Databaseekspertise: Det, som mange virksomheder ofte mangler, er ekspertise inden for det mest kritiske område af de fleste løsninger – databasen. Du har brug for database-knowhow til opgaver som:


Og det er netop det, vi specialiserer os i.

Vi kan også hjælpe dig

itm8-powerhouse-of-databaser

Vi tilbyder tre forskellige niveauer af drifts- og supportydelser til databaser: Basic, Business og Premium – hvor vi påtager os forskellige ansvarsområder afhængigt af det supportniveau, du vælger.

Basic

På dette niveau garanterer vi dig adgang til dygtige databaseadministratorer inden for maks. 8 arbejdstimer eller næste arbejdsdag.

Business

Vi tager ansvar for driften og overvågningen af dine databaser gennem fjernbetjent dagtids-/basisdatabaseoperationer.

Premium

Vi tager ansvar for driften og overvågningen af dine databaser gennem fjernbetjente databaseoperationer 24/7/365.

Samarbejd med os og sikr dig, at din virksomheds mest værdifulde aktiv - dine data - er i de bedste hænder!

 

kontakt os

Dine fordele

Nedsæt IT-driftsomkostningerne
Optimer produktiviteten og frigør dine medarbejdere til at fokusere på andre opgaver.

Løsninger skræddersyet til dine behov
Vælg mellem vores tre foruddefinerede koncepter, der passer til dine behov. Justeringer kan foretages efter behov.

Adgang til databasespecialister 24/7
Support fra højt kvalificerede DBA-eksperter placeret i Norden.

24/7 overvågning og beredskab
Maksimer oppetiden med databaseovervågning og beredskab døgnet rundt.

Førende teknologier
Brug af førende teknologier, platforme og effektiv IT-infrastruktur.

Ro i sindet
Bekymr dig ikke om dine databaser. Fokuser på din kerneforretning.

itm8_databases_3

Skal vi samarbejde om en løsning, der passer til din virksomheds behov?

Selvom vi præsenterer tre serviceniveauer, er det altid muligt at justere og tilpasse tjenesterne til dine behov. Beslutningen om at outsource overvågning og database administration bør være enkel. Vores fokus er at gøre en forskel for din virksomhed. Lad os diskutere mulighederne for dig og din virksomhed.

Kontakt os for at høre mere om, hvordan du kan drage fordel af vores databaseydelser.