Gå direkte til indhold
 

Effektiv IT-drift styrker forretningens stabilitet

En effektiv IT-drift baner vejen for en øget produktivitet og pålidelighed i din virksomhed. Med en proaktiv tilgang til din IT-drift reduceres nedetid, øges dataintegriteten og der skabes en pålidelig digital infrastruktur.

it-drift

Lad vores gennemprøvede procedurer og best practice være grundstenen i din IT-drift

Du kan ikke klare alt selv – og det bør du heller ikke. Din hverdag er sikkert fyldt op med opgaver, som er vigtige for, at din virksomhed får succes. Ofte foregår de opgaver i centrale IT-systemer, som er svære at undvære, hvis driften af dem kikser og sender oppetiden i bund. 

Er IT drift en af de opgaver, som I er bedst til? Eller vil det give mere mening at overlade det til specialister, der ved, hvad de gør? Ved sidste scenarie skulle du måske overveje at lade IT Relation stå for at drive din virksomheds IT.

Lad os rådgive dig

IT drift giver et stærkt sikkerhedsnet

Med fokus på proaktiv vedligeholdelse og avanceret sikkerhedsinfrastruktur, bliver IT-drift essentiel for din virksomheds evne til at navigere sikkert gennem det komplekse teknologiske landskab.

 

#1

IT-drift giver både livrem og seler

Med itm8's sikkerhedsnet overvåger vores IT-konsulenter din virksomheds servere i den tidsperiode, som du selv bestemmer. Så er der altid taget hånd og IT-drift og overvågning af vigtige systemer.

 

#2

Serverdrift er også IT-drift

Med en overvågningsaftale fra itm8 beholder du servere og IT-systemer på din egen adresse, men du overlader ansvaret for at de kører til os. Vi overvåger jeres systemer 24/7 og er klar til at håndtere alle IT-drift situationer med kort varsel.

 

#3

Remote backup beskytter mod lang nedetid

Med en backup- og recovery-aftale hos IT Relation får I maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende, så de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres it-systemer, som IT-drift ikke kan beskytte mod.

Solid IT-drift giver stabile standardapplikationer og bomstærke brancheløsninger

Du kan få adgang til effektiv og efterprøvet IT- drift af almindelige applikationer som for eksempel AD, Exchange, Citrix og databaser, der omgående giver større stabilitet.

Fordi vi hele tiden vedligeholder og optimerer applikationerne og samler erfaringer fra alle de kundeløsninger, vi driver, kan vi forebygge nedbrud og de konsekvenser, de kan få for din forretning. Det er en af de centrale fordele ved at give os ansvaret for jeres IT-drift.

Du kan også tilpasse procedurerne for IT-driften af dine egenudviklede, proprietære applikationer - døgnet rundt. Og med vores best practice i ryggen kan du for eksempel undgå at panik-genskabe en korrupt database og på den måde slippe for det forretningskritiske datatab, der kan følge med.

IT-drift-stabile-applikationer

Er du klar til at få overblikket over din virksomheds IT-drift?

Lad os starte med en uforpligtende snak om sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.