Gå direkte til indhold
 

Effektiv IT-drift styrker din forretnings stabilitet

Drømmer du om en effektiv IT-drift, der kan øge produktiviteten og pålideligheden i din virksomhed? Hos itm8 har vi en proaktiv tilgang til IT-drift. Det betyder, at du kan reducere nedetiden, øge dataintegriteten og skabe en pålidelig digital infrastruktur.

it-drift

Gennemprøvede procedurer og best practice kan blive grundstenen i din IT-drift

Du kan ikke klare alt selv – og det bør du heller ikke. Din hverdag er formentlig fyldt med opgaver, som er afgørende for, at din virksomhed får succes. 

Er drift af IT ikke en af jeres spidskompetencer? Så giver det måske god mening at overlade den opgave til specialister, der ikke laver andet til daglig. Dem har vi heldigvis masser af hos itm8. 

Lader du os stå for ansvaret af din IT-drift, undgår du at driften kollapser og sender oppetiden i bund. 

Lad os rådgive dig

3 grunde til at vores IT-drift giver et stærkt sikkerhedsnet

Vedligeholdelse af IT er essentielt for at sikre, at din virksomhed er bedst muligt rustet i forhold til teknologien. Bliv klogere på, hvad en aftale hos os omfatter.

 

#1

Overvågning af vigtige systemer

Vores IT-konsulenter overvågner via et sikkerhedsnet din virksomheds servere i den aftalte tidsperiode. Du er sikret, at der altid bliver taget hånd om IT-driften og overvågning af vigtige systemer.

 

#2

Serverdrift er også IT-drift

Når du har en overvågningsaftale hos os, beholder du servere og IT-systemer på din egen adresse, men du overlader ansvaret for at de kører til os. Vi overvåger jeres systemer 24/7 og er klar til at håndtere alle udfordringer i forhold til IT-driften med kort varsel.

 

#3

Remote backup beskytter mod lang nedetid

Med en backup- og recovery-aftale får du maksimal garanti for, at jeres data bliver sikkerhedskopieret løbende. Det betyder, at de hurtigt kan gendannes i tilfælde af et nedbrud af jeres IT-systemer, som IT-drift ikke kan beskytte mod.

IT-drift-stabile-applikationer

Solid IT-drift til både almindelige og proprietære applikationer

Få adgang til en effektiv og efterprøvet IT-drift af almindelige applikationer som blandt andet AD, Exchange, Citrix og databaser. Du kan også tilpasse procedurerne for IT-driften til dine egenudviklede, proprietære applikationer. 

Vi vedligeholder og optimerer applikationer og samler erfaringer fra alle vores kundeløsninger. På den måde kan vi forebygge nedbrud og konsekvenser i fremtiden. 

Med vores best practice i ryggen kan du omgående få større stabilitet og undgå at panikgenskabe en korrupt database og slippe for et forretningskritisk datatab. 

Det er nogle af de centrale fordele ved at give os ansvaret for jeres IT-drift. 

Hør mere

Er du klar til at få overblikket over din virksomheds IT-drift?

Lad os starte med en uforpligtende snak om sikkerhedsniveauet i din virksomhed. Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.