Gå direkte til indhold
 

Sådan arbejder vi med IT-hosting. Også gerne for dig

Som din certificerede hosting-udbyder hjælper vi dig med at få det meste ud af dine servere, uanset om du vælger en traditionel server, en cloud-baseret server i Azure eller en managed hosting-løsning i vores datacenter.

itm8_digital_transformation

Forbind IT med forretningsstrategi

Er din virksomheds ambitioner synlige i jeres IT-miljøer? Det kan lyde som en selvfølge. I itm8 oplever vi desværre bare, at mange virksomheder har et uforløst potentiale, fordi deres IT-setup binder dem på hænder og fødder.

Derfor er vi ikke blot specialister i teknik – men også i forretning. Vi forholder os altid til din forretnings strategier og ambitioner, før vi udvikler den helt rette hosted løsning, som giver mening både i praksis og på bundlinjen. 

Agil og skalérbar IT-hosting

Oplever du, at din virksomheds IT-setup begrænser dig i at udvikle nye forretningstiltag? Når vi hoster din virksomheds IT, får du frihed, fleksibilitet og agilitet til at forløse din virksomheds potentiale.

Vi kan altid skalere din hosting-løsning op og ned efter behov – uanset om du har brug for mere serverplads eller færre systemlicenser. For os handler det om, at du altid skal kunne agere på dit foranderlige forretningsbehov.

it-hosting

IT-sikkerhed som det bør være

Er din virksomheds digitale sårbarhed et vigtigt punkt på din agenda? Det bør den være, uanset om vi snakker hosting eller noget helt andet.

I itm8 garanterer vi dig et højt sikkerhedsniveau. Vi er godkendt af brancheforeningen BFIH til at bruge Hostingmærket og er ISAE 3402-certificeret til at håndtere skrappe krav til datasikkerhed. Vi udvikler altid en sikker hosting-løsning med øje for de forretningskritiske dele af din virksomheds IT-setup.

To ufravigelige krav, når det handler om hosting hos itm8:

1) Altid opdateret IT-infrastruktur

Oplever du at få kommentarer fra medarbejdere, der brokker sig over forældet IT-udstyr? Vælger du os som hosting-leverandør, opdaterer vi løbende dit IT-setup.

Vi sikrer, at du og dine medarbejdere altid har adgang til opdaterede systemer og vedligeholdt teknologi. Du får samtidig fordel af vores forretningsorienterede tilgang til IT. Det betyder, at vi aldrig vil anbefale dig ny teknologi uden først at forholde os til, hvilken værdi den tilfører din forretning.

2) Stabilitet og optimal oppetid

Går din IT-afdelings tid med at sørge for, at jeres IT-setup kører optimalt? Med en hosted løsning hos os får du stabilitet og garanti for høj oppetid. Og er uheldet ude, har vi en effektiv beredskabsplan, der sikrer, at I kommer lynhurtigt tilbage.

Vores Service Desk kan desuden hjælpe 24/7 med support på bl.a. Microsoft-applikationer, hardware og brugeradministration. Det frigiver tid i din IT-afdeling.

Hvilken hosting-løsning skal du vælge?

Shared eller dedikeret? Fysisk server eller virtuelt datacenter? Cloud hosting eller hybrid cloud? Svaret afhænger af din virksomheds forretningsmæssige behov. Derfor starter vi med at afdække krav til datakontrol, fleksibilitet, skalérbarhed, tilgængelighed og driftssikkerhed. Så vi altid kan levere den mest værdifulde løsning.

Hosting af hele eller dele af dit IT-setup

Hosting af Microsoft Exchange

Vil du og dine medarbejdere altid have adgang til kontoret? Hosted Exhange er svaret. Du får nem og hurtig adgang til mail, kalender og anden relevant data — uanset hvor i verden, du er. Samtidig er du uafhængig af din arbejdscomputer og kan dele viden med kolleger og kunder fra enhver computer eller din mobiltelefon.

SQL

Spar udgifterne til en dedikeret SQL-server, og lad os stå for hosting af jeres database. Din virksomheds forretningskritiske informationer og data bliver opbevaret på vores døgnovervågede og lynhurtige servere. Det giver ikke blot en langt større sikkerhed, end du måske har i dag, men også øget effektivitet og lavere driftsomkostninger.

Hosting af Microsoft SharePoint

Vil du effektivisere fildeling og samarbejde på tværs af virksomheden? Vi anbefaler hosting af Microsoft SharePoint. I itm8 er vi overbeviste om, at brugervenlighed og problemfri deling er lig med sparede ressourcer. Vores dygtige SharePoint-specialister hjælper dig gerne med at få mest muligt ud af platformen. 

Hosting af ERP

Med en hosted ERP-løsning har du mulighed for at leje dit økonomisystem med en fast pris pr. bruger pr. måned. Det betyder, at du kun betaler kun for det antal brugere, der har adgang til økonomisystemet. På månedsbasis kan du licensleje disse systemer: MS Dynamics C5, MS Dynamics NAV og MS Dynamics AX.

Hosting af Microsoft Dynamics CRM

Vil du øge salget og styrke forholdet til virksomhedens kunder og samarbejdspartnere? Hosted CRM er et værktøj til din salgs- og kundeservicedelen af din organisation, der kan bringe jer tættere på jeres kunder og forbedre mulighederne for at styrke kundeplejen og booste salget.

Hosting af Applikationer

Vi tilbyder mulighed for hosting af (næsten) alle applikationer. Og vi tilbyder desuden et stort udvalg af driftsapplikationer, som du enten kan leje eller købe i forbindelse med din outsourcing eller hosting.

Hosted Hyper V

Med hosted Hyper-V sikrer du, at din virksomheds IT altid er omstillingsparat i forhold til virksomhedens udvikling. Hyper-V gør det nemt at oprette og administrere virtuelle servere. Du får løsninger til en række kerneprodukter inden for virtuelle servere som fx dynamisk datacenter og virtuel desktop samt infrastruktur.

Hosted VMware

Søger du en skalérbar og pålidelig visualiseringsplatform? Så er hosted VMware svaret. Med hosted VMware får du en platform, der giver dig mulighed for at køre, styre, tilslutte og sikre programmer på tværs af clouds og enheder i et fælles driftsmiljø. Det giver dig både mere frihed og kontrol.

Hosting af CAD – 2D og 3D

Få total frihed med 2D og 3D CAD hosting – og opnå driftsomkostninger, der er markant lavere ved at overlade programafvikling, opdateringer og installation af nye arbejdspladser til os. Med samme gnidningsfrie og suveræne brugeroplevelse, som når din virksomhed selv drifter de krævende programmer.

Hosting af Skype for Business 

Med hosting af Skype for Business får du beskeder, møder og skærmdeling – alt sammen i én app, som er enkel at bruge og fungerer med Office. Se om dine kontakter er online, planlæg møder i Outlook og start samtaler fra Office-apps — alt sammen i én app.

 

Dansk IT-hosting, der understøtter din forretning

Certificeret hosting

Vi er certificerede til at bruge Hostingmærket. Det er din garanti for, at der er orden i serverummet og styr på processerne.

Support

Få adgang til IT-support. 24 timer i døgnet. Hver dag. Året rundt. Vi tager altid telefonen, når du ringer.

Vi er her også næste år

Søger du en hosting-leverandør, der er her i morgen? Siden 1990 har vi leveret hostede løsninger, du kan regne med.

Book et møde og hør mere
itm8_1000x1000_31

Gør brug af vores viden som certificeret dansk IT-hostingpartner og få det bedste ud af din løsning. 

 

Fysisk sikring 

Som certificeret medlem af Danish Cloud Community, lever vi op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst IT-hoster.

Køling

Kølingsanlæg er fuldt ud redundant, så fejl ikke forstyrrer driften. Temperatur og luftfugtighed overvåges løbende.

 Backup

Backup og genskabelse af alle nødvendige servere inkl. hardware, software og backup-medier, så data til hver en tid er sikret.

Brandsikring

Datacentret har et fintfølende brandalarmeringssystem, der kvæler ilden uden at ødelægge dataudstyret.

Overvågning

Alle kritiske services overvåges, og ved fejl alarmeres vagtberedskabet. Beredskabet er aktivt døgnet rundt, året rundt.

Internetforbindelse

Internet via redundant linjeføring af separat fremførte fiberkabler. De centrale firewall-løsninger er redundante.

Microsoft Guld Partner med speciale i Cloud og IT-outsourcing

Landsdækkende

Service og support – altid kort afstand til nærmeste certificerede medarbejder.

Totalleverandør

IT til virksomheder – infrastruktur,  forretningssystemer, hardware og cloud.

Solide partnerskaber

Anderkendte leverandører – bl.a. niveau somn Guldpartner 13 Microsoft kompetencer.

Vælg den rette danske IT-hostingpartner

Som certificeret medlem af Danish Cloud Community, som kun tæller de bedste IT-hostere i Danmark, har vi dokumentation for at kunne leve op til markedets forventninger til en seriøs og kvalitetsbevidst IT-hoster.

Danish Cloud Communitys formål er at højne kvalitets- og sikkerhedsniveauet inden for dansk hosting og at gøre det lettere for danske kunder at gennemskue kvalitet og sikkerhed. Cloudcertifikatet er blevet branchens vigtigste bevis på kvalitet.

Hos itm8 får du kompetent rådgivning med udgangspunkt i lige netop din forretning.

Kontakt os
iStock-1039071540

Afprøvet og gennemtestet levering

Med itm8 som IT-hosting leverandør får du en gennemarbejdet strategi. Vores hosting-konsulenter guider dig i alle aspekter af din rejse mod solid og værdiskabende hosting: 

1. Strategi

Du får en strategi, der identificer dine muligheder, og som tager hånd om det videre forløb.

2. Parathed

Du kommer godt fra start, da vi først definerer dine grundlæggende forudsætninger og sørger for, at du er parat.

3. Implementering

Du får en målrettet implementering, der tager højde for din daglige forretning. Eventuelle opdateringer og optimeringer udføres i tæt samarbejde med dig.

4. Styring 

Du får kontrol over dine processer og værktøjer til at håndtere din løsning. Du får hjælp til at opstille og implementere integration af eventuelle tredjeparts add-ons og tilpasninger.
 

5. Administration

Du får adgang til et hosting-team af konsulenter, som monitorerer og vedligeholder din løsning. Dette er for at sikre driftsstabilitet og sikkerhed løbende over tid.

Fire spørgsmål, vi har hørt før:

Hvordan sikrer I, at sikkerhedsniveauet er passende for vores data?

Vi er underlagt strenge krav til IT-sikkerhed. Og vi auditeres løbende på overholdelse af disse – bl.a via ISAE3402-revisionserklæringen. For at sikre mod fejl og sikkerhedsbrister dokumenterer vi fx alle retningslinjer vedrørende den daglige drift i procedurer. Vi er samtidig på forkant med de nyeste og bedste sikkerhedsløsninger på markedet. Og vi forholder os altid til hvilke løsninger, der beskytter din forretning optimalt.

Hvor nemt er det at opgradere vores løsning?

Alle vores løsninger er opbygget skalérbart. Det betyder, at alle dine services (både licenser og tekniske ressourcer) lynhurtigt kan reguleres. Vi tager os af den praktiske opgradering, når først opgaven er defineret. Det gør det nemt for dig at sadle om til nye produkter, nye teknologier og nye markeder med et minimum af omkostninger. 

Hvordan er jeres procedurer for backup og ved nedbrud?

Vi har altid medarbejdere i support- og driftscentret 24 timer i døgnet. Året rundt. Her har vi certificerede procedurer, der sikrer, at alle backup-rutiner overvåges og udbedres ved fejl. Det sikrer valid og fejlfri dataopbevaring. Derudover har vi beskrevne beredskabsplaner, der straks iværksættes ved uregelmæssigheder eller nedbrud.

Hvem har ansvaret, hvis hosting-løsningen ikke fungerer med vores øvrige systemer?

Vi er din driftspartner og har ansvaret for den hostede platform. Vores arbejde består bl.a i at optimere miljøet og koordinere med tredjeparts leverandører for at sikre effektiv og stabil drift. Gennem stordrift og årelang erfaring kan vi sikre funktionaliteten af de applikationer, der driftes – og vi evner at finde effektive løsninger på de udfordringer, vi mødes af.

Overvejer du en hosted løsning?

Lad os snakke om, hvordan vi kan udvikle et IT-setup, der understøtter din forretning.