Gå direkte til indhold
 

I itm8 tror vi på, at det handler om at arbejde sammen. Det er nøglen til at bane vejen for en ny og bedre verden for vores medarbejdere og kunder.

Vi gør det Today. Tomorrow. Together.

itm8 er en global IT-virksomhed, der er udsprunget og vokset af iværksætterdrevent mindset. Hos itm8 udvider vi grænserne for IT-løsninger med fokus på fire forretningskritiske områder: Cloud Services, Digital Transformation, Application Services og Cyber Security. 

 

Igennem en dyb forståelse for, hvad det kræver at drive virksomhed i en digital tidsalder, forsøger vi at realisere vores vision om at skabe værdi gennem IT sammen med vores kunder.  

Vores mere end 1700 itm8s er repræsenteret i 4 lande med i alt 28 afdelinger. 

om_itm8_1

Find din IT-mate med itm8. Vi betragter alle, vi arbejder med eller for, som en teammate. Nye ideer og stærke løsninger opstår først, når vi formår at forbinde vores indsigter, tanker og kompetencer med vores kunders unikke behov. 

om_itm8_2

Når kompleksiteten er høj, og indsatsen er endnu højere, træder en itm8 i karakter. Det er derfor, du bør arbejde sammen med os, når tingene bliver svære.

Lad os hjælpe dig inden for disse tre områder:

Udbud – både private og offentlige

Vi kender alt til certificeringerne og mekanismerne for at komme videre – og vi har størrelsen til at opfylde alle behov.

Projekter med høj kompleksitet

Når vi forstår kundens behov, vil vi sammensætte det perfekte team ved at kombinere kompetencer på tværs af vores specialiserede serviceplatform for at løse komplekse og omfattende udfordringer.

Coaching og facilitering

Vi hjælper dig med at besvare strategiske forretningsudfordringer, så du kan tilbyde dine kunder en højere kundeværdi.

 

Kunderne er vores konger. Samarbejdet er vores dronning. Vi tror på, at samarbejde er nøglen til fortsat udvikling for både vores kunder og vores medarbejdere.

 

om_itm8_3

Together. 13 bliver til én

AddPro DK

AddPro SE

Cenvation

Copenhagen Software

Emineo

Improsec

IT Relation

JDM

Me'ning

Mentor IT

Miracle42

Progressive

Sotea

Velkommen til itm8 – vores nye, samlede IT-kraftcenter

Vi har taget det bedste fra 13 forskellige brands, hver med egne styrker, og forenet dem under én paraply for at skabe en endnu stærkere IT-virksomhed. Vores mål er klart: Vi vil levere enestående IT-løsninger og service.

I itm8 tror vi på kraften i samarbejde og specialisering. Vi har bevaret vores mangfoldighed og ekspertise, men nu arbejder vi sammen som ét team for at tilbyde en mere sammenhængende og helstøbt oplevelse til vores kunder og partnere. Kommunikationen er blevet enklere, og du kan forvente den samme høje standard, uanset hvilken del af vores brede udvalg af produkter og tjenester, du interagerer med.

Vi er stolte af vores fortid, men ser fremad mod en fremtid, hvor vi sammen kan skabe innovative IT-løsninger, der gør en forskel. Velkommen til itm8 – sammen bygger vi fremtidens IT.

itm8 er meget mere end bare et navn eller et logo – det er et løfte om kvalitet, pålidelighed og fremragende resultater. Today. Tomorrow. Together.

Vores ESG-aktiviteter

Vi ønsker at skabe en positiv indvirkning for både mennesker og vores planet. Vi betragter det som en integreret del af at drive forretning at tage socialt og miljømæssigt ansvar. Mindre snak. Mindre papir. Mere initiativ. Lad os få vores samfund til at trives i dag og i morgen. Sammen. Nu.

om_itm8_4

Her er en liste over vores fælles ESG-forpligtelser:

  • Drive forretning på en socialt ansvarlig og etisk måde.
  • Udvikle foranstaltninger, der sikrer sundhed og sikkerhed for vores medarbejdere.
  • Respektere menneskerettighederne for medarbejdere – dette gælder vores medarbejdere, vores leverandører og de samfund, vi opererer i.
  • Minimere vores virksomheds indvirkning på miljøet ved at spore og måle vores CO2e-udledninger.
  • Respektere, engagere os i og støtte de samfund og kulturer, vi er en del af.
  • Kønsdiversitet, inklusion og lige muligheder for alle.

Vores ansvarlige tilgang

Lad os bygge dagens og morgendagens IT. Sammen. Tag kontakt.