Gå direkte til indhold
 

Dit ERP-system er kernen i din digitalisering

Hos itm8 er vi certificeret forhandler af Microsoft Dynamics og Uniconta. Vores IT-konsulenter har hjulpet med at levere økonomisystemer til mere end 1.500 virksomheder. Vi ser vores kunder som samarbejdspartnere og vi forstår, at et nyt økonomisystem er en proces i din forretningsstyring.

Valg-af-Oekonomisystem

Dit ERP-system er rygraden i den moderne virksomhed.

Et effektivt ERP-system (Enterprise Resource Planning) udgør rygraden i enhver moderne virksomhed, uanset størrelse eller industri. Den betydning kan ikke overvurderes, da systemet integrerer dine forskellige forretningsprocesser og funktioner på tværs af organisationen. Er løsningen leveret korrekt, skaber den en samlet og strømlinet arbejdsproces.

Vi er certificeret ERP-forhandler

Vi har valgt at arbejde med Business Central og Uniconta. Det ser vi som de bedste løsninger til små og mellemstore virksomheder. Mener vi ikke, at vores løsninger passer til din virksomhed, så skal vi nok fortælle dig det. Vi tror på åben og ærlig kommunikation er nøglen til et godt samarbejde.

Business Central

Business Central er en ideel løsning for små og mellemstore virksomheder, men kan sagtens vækste med store virksomheder. ERP-systemet kombinerer kraftfuld økonomistyring med omfattende funktionalitet.

Business Central er cloud baseret og tilbyder realtidsdata og effektiviserer virksomhedens processer. Med sin brugervenlige grænseflade og evne til at tilpasse sig virksomhedens behov, giver Business Central en kosteffektiv og skalerbar løsning, der understøtter vækst og innovation. Hvis du vælger Business Central som dit næste økonomisystem, så investerer du i et moderne og intelligent økonomisystem, der styrker din evne til at træffe datadrevne beslutninger. 

Læs mere

Uniconta

Uniconta er det rigtige valg for virksomheder, der søger et effektivt økonomisystem. Uniconta er målrettet små og mellemstore virksomheder og er ofte det rigtige valg, for virksomheder der førhen har været glade for systemer som Microsoft C5, som er lavet af samme mand Erik Damgaard.

Unicontas brugervenlige interface og fleksible konfiguration, gør det let at implementere og tilpasse efter virksomhedens unikke behov. Med fokus på automatisering optimerer Uniconta arbejdsprocesser, hvilket øger effektiviteten og reducerer fejl. Valget af Uniconta er den moderne, skybaseret løsning, der giver dig den nødvendige agilitet til at håndtere forretningsudfordringer og drive vækst.

Læs mere

Microsoft Dynamics C5

Benytter du stadig økonomisystemet Dynamics C5, er du ikke alene. Det er  det mest anvendte og velkendte blandt danskerne med mere end 85.000 brugere. Microsoft C5 er et nemt og funktionsdygtigt forretningssystem, samt et brugervenligt og gennemtestet økonomisystem med stor succes i bagagen.

Ønsker du fortsat at arbejde I Dynamics C5, så kan du med fordel flyttet din licens over til itm8. Så kan vores venlige supportafdeling hjælpe dig løbende og vores konsulenter kan hjælpe dig videre, når du føler dig klar. Vi kan også sagtens hjælpe dig med bogføringsloven, så du overholder de nye og løbende retningslinjer.

Læs mere

Vores ERP proces

Fornalyse

Vi lærer hinandens virksomheder at kende. Det er vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter er tilfredse med forløbet og resultatet – inden vi starter.

Analyse

Her finder vi frem til den rette løsning, ud fra de forventninger kunden har og den ekspertise vi har fra tidligere projekter og brancheløsninger.

Udvikling

Systemudvikling og programmering varetages af erfarne programmører. Brug af standardsystemer og standardiserede programelementer giver stor sikkerhed mod fejl.

Implementering

Grundige test og forberedelse sikrer en smertefri implementering af nye systemer så hverdagen ikke forstyrres mere end højst nødvendigt.

Levering

Brugeruddannelsen er en vigtig del af leveringen af nye systemer eller nye medarbejdere.

Support

Med løbende opfølgning og support sikrer vi, at vores løsninger hele tiden effektiviserer vores kunders arbejde. Ved hjælp af løbende rådgivning, kan nye optimerende projekter starte projekcyklusen på ny.

Vores foranalyse sikrer en smertefri integration

I større integrationer af et nyt ERP-system er det vigtigt at vi lærer hinandens virksomheder at kende. Ved at forventningsafstemme, er der størst chance for at begge parter bliver tilfredse med forløbet og resultatet. Derfor anbefaler vi en foranalyse, når det giver mening for begge parter.

 

Hvad er foranalysens overordnede formål?

  1. Der skabes en klar fælles forståelse af den eksisterende situation.

  2. Vi identificerer behov og mål for projektet.

  3. Vi udvikler en strategi og tidsplan for implementeringen.

 

Hvad er gevinsten?

  1. Opgraderingen / implementeringen bliver en succes.

  2. Løsningen lever op til jeres forventninger.

  3. I får maksimeret fordelene ved det nye økonomisystem.

Kontakt en konsulent

Integration-ERP-system

Ved større implementeringer af nyt ERP-system

Inden vi påbegynder integrationen af dit nye ERP-system er det vigtigt at vi lærer hinandens virksomheder at kende. Ved at forventningsafstemme, er der størst chance for at begge parter bliver tilfredse med forløbet og resultatet.

 

#1

Forstå virksomhedens behov

Identifikation og forståelse af virksomhedens specifikke behov og krav. Dette omfatter analyse af forskellige forretningsområder, arbejdsprocesser, datastrukturer og integrationer med eksisterende systemer.

 

#2

Identificer mål og forventninger

Identifikation og forståelse af virksomhedens specifikke behov og krav. Dette omfatter analyse af forskellige forretningsområder, arbejdsprocesser, datastrukturer og integrationer med eksisterende systemer.

 

#3

Evaluere eksisterende processer

Gennemgang af de eksisterende forretningsprocesser og identifikation af eventuelle ineffektive eller forældede processer. Dette er vigtigt, da det giver mulighed for at identificere områder, hvor processerne kan forbedres eller optimeres ved hjælp af det nye ERP-system.

 

#4

Identificere integrationer og datakrav

Identifikation af de forskellige integrationer mellem ERP-systemet og andre systemer, der anvendes i virksomheden. Det omfatter også en vurdering af de nødvendige dataelementer og deres kvalitet, for at sikre en glidende overgang til det nye system.

 

#5

Risikovurdering

Vurdering af potentielle risici og udfordringer, der kan opstå under implementeringen af ERP-systemet. Dette gør det muligt at udvikle en risikostyringsplan og træffe foranstaltninger for at minimere risikoen for projektet.

 

#6

Fastlæg strategi og tidsplan

På baggrund af resultaterne af Foranalysen kan der udvikles en implementeringsstrategi og en realistisk tidsplan og budget. Dette er med til at sikre, at projektet forløber planmæssigt, og at alle nødvendige ressourcer er til rådighed for implementering af ERP-systemet.

itm8 står klar som din partner i at navigere i ERP-landskabet og omdanne udfordringer til muligheder. Lad os snakke om, hvordan ERP kan skabe værdi i din virksomhed.