Gå direkte til indhold
 

Backup er en vigtig del af din virksomheds IT-strategi

Din virksomhed drager fordel af den stigende digitalisering. Men har din backupstrategi holdt trit? En effektiv backupløsning måske ikke lyder særlig tiltalende, men det kan hurtigt vise sig at være den mest afgørende investering inden for IT for din virksomhed.

remote-backup

En god backup giver dig tryghed

Med Remote Backup (online backup) hos itm8, får I en sikkerhedskopi af alle virksomhedens data. Hver dag. Du skal ikke bekymre dig. Heller ikke bruge tid på det. Vi sørger for, at alle virksomhedens data automatisk bliver sendt ud af huset til vores topsikrede serverfaciliteter – via internettet. Data krypteres inden afsendelse, så ingen andre kan se dine data.

Hvorfor bør din virksomhed tage backup?

Hvis du bare en gang har oplevet at miste virksomhedens data, så ved du, at det ikke kan betale sig. Derudover er der mange grunde til, at du skal benytte dig af remote backup.

Sikkerhed mod datatab

Hvis din virksomheds data kun er gemt lokalt, kan det være i fare ved hardwarefejl, tyveri, naturkatastrofer eller andre uforudsete begivenheder. Ved at have en remote backup sikres din virksomhed imod permanent datatab, da dataene er gemt på en fjernserver.

Beskyttelse mod ransomware

Hvis din virksomhed bliver angrebet af ransomware eller malware, kan lokale data blive krypteret eller ødelagt. Med remote backup har din virksomhede mulighed for at gendanne data fra et tidspunkt før angrebet og undgå at betale løsepenge.

Lovgivning

Nogle brancher og lande har strenge regler om datalagring og -beskyttelse. At have remote backup kan hjælpe din virksomhed med at overholde disse regler ved at sikre, at dataene er gemt sikkert og kan gendannes efter behov.

Spørgsmål og svar om remote backup

Vi prøver at komme dig i forkøbet med et par hurtige spørgsmål og svar.

 

Hvad er remote backup?

Remote backup, der også er kendt som ’filbaseret backup', er en måde at sikre, at din data ikke går tabt. Det kan være i tilfælde af vandskade, brand og tyveri eller cyberangreb.

 

Hvordan virker remote backup?

Remote backup tager automatisk backups i den frekvens eller tidsplan, som du har været med til at definere. Det vil typisk være om natten. For at sikre, at ingen får adgang til din data, krypteres den, så kun du har adgang.

 

Hvor sikkert er remote backup?

For at sikre, at ingen kan få indsigt i din data, krypteres al data, inden det sendes til backup i vores datacentre. Vi tager også en kopi af din backup, som sendes til et af vores sekundære datacentre, så du kan sove trygt om natten.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med din næste digitale løsning