Gå direkte til indhold
 

Backup er en vigtig del af din virksomheds IT-strategi

Du har måske styr på din IT-drift. Men hvad med din backup-strategi? Har den holdt trit med den stigende digitalisering? En backup-løsning lyder måske ikke særlig sexet. Men en effektiv strategi kan hurtigt vise sig at være en af de mest afgørende IT-investeringer i din virksomhed. 

remote-backup

En effektiv backup-løsning giver tryghed

IT skal gerne rime på tryghed. Derfor får du med remote backup (online backup) en sikkerhedskopi af alle virksomhedens data. Hver dag.

Du skal ikke bekymre dig. Eller bruge tid på det. Vi sørger for, at alle virksomhedens data automatisk bliver sendt ud af huset til vores topsikrede serverfaciliteter. Og bare rolig – data krypteres inden afsendelse, så ingen andre kan se dine data. 

3 grunde til, hvorfor din virksomhed bør tage backup

Hvis du bare én gang har oplevet at miste noget af virksomhedens data, ved du, at det ikke kan betale sig. Her har vi oplistet tre grunde til, at du bør benytte dig af remote backup.

#1 Sikkerhed mod datatab

Er din virksomheds data kun gemt lokalt? Så kan det være i fare i tilfælde af hardwarefejl, tyveri, naturkatastrofer og andre uforudsete begivenheder.

Remote backup sikrer jeres virksomhed mod permanent datatab, da dataene er gemt på en fjernserver.

#2 Beskyttelse mod ransomware

Hvis din virksomhed bliver angrebet af ransomware eller malware, kan lokale data blive krypteret eller ødelagt.

Med remote backup har din virksomhed mulighed for at gendanne data fra et tidspunkt før angrebet og undgå at betale løsepenge.

#3 Overhold lovgivningen

Nogle brancher og lande har strenge regler om datalagring og -beskyttelse.

Når du har remote backup, hjælper det din virksomhed med at overholde disse regler ved at sikre, at dataene er gemt sikkert og kan gendannes efter behov.

Har du spørgsmål til remote backup? Vi giver dig svarene

Lad os tage tre hurtige spørgsmål og svar til remote backup.

 

Hvad er remote backup?

Remote backup, også kendt som "filbaseret backup", er en måde at sikre, at dine data ikke går tabt. Det kan være i tilfælde af vandskade, brand og tyveri eller cyberangreb.

 

Hvordan virker remote backup?

Remote backup tager automatisk backups i den frekvens eller tidsplan, som vi definerer sammen. Det vil typisk være om natten. For at sikre at ingen får adgang til din data, krypteres den så kun du har adgang.

 

Hvor sikkert er remote backup?

Det korte svar er: meget sikker. For at sikre, at ingen kan få indsigt i din data, krypteres al data, inden det sendes til backup i vores datacentre. Vi tager også en kopi af din backup, som sendes til et af vores sekundære datacentre. Så du kan sove trygt om natten.

Skal vi tage en snak om en backup-løsning til din virksomhed?