Gå direkte til indhold
 

Incident Response: Reager effektivt på et cyberangreb

Det handler om at reagere hurtigt og rigtigt, hvis din virksomhed bliver ramt af et hackerangreb. Jo længere tid ondsindede hackere har adgang til dine systemer, jo større konsekvenser kan det have for din virksomhed.

Med hjælp fra vores team, får du professionel hjælp til, at få din virksomhed tilbage til normal tilstand.

Hvad er Incident Response?

Når det kommer til cybersikkerhed, er det alfa og omega, at man som virksomhed er forberedt inden et hackerangreb rammer. Reagerer du forkert, for langsomt eller slet ikke, kan konsekvenserne være meget bekostelige – og i værste fald ødelæggende for din virksomhed.

Incident Response er en struktureret og effektiv proces, der iværksættes i det øjeblik, du får mistanke om eller bekræftet kompromitteret af din virksomhed. Fra øjeblikket, hvor truslen bliver identificeret, til den er inddæmmet og elimineret, er vores Incident Response-team på vagt for at sikre din virksomheds data og kontinuitet.

5 fordele ved incident response

Er du under angreb?


Hvert sekund tæller
. Rør intet og kontakt vores Incident Response Team på +45 91959595

I tilfælde af uventede tekniske problemer skal du ringe til vores sekundære nummer på +45 53550003

Se mere her

5 fordele ved Incident Response

Der er flere gode grunde til at alliere sig med et professionelt Incident Reponse Team. Blandt andet disse fem:

 

#1 Hurtig reaktionstid

Jo hurtigere, du kan reagere på et angreb, des mindre taber du. Med Incident Response ved du, hvordan du skal reagere, og det kan spare dig dyrebar tid, når angrebet rammer.

 

#2 Fjern tvivlen

Du kan altid ringe og få sikkerhedsråd eller en vurdering fra en ekspert, hvis du er i tvivl om din forretning er under angreb.

 

#3 Du kender dit team – og de kender dig

Du får et fast team af eksperter, der ikke laver andet end at arbejde med major cyber incident, og som kender din situation og forretning. Det giver dem mulighed for at reagere omgående i dit forsvar.

 

#4 Bliv klogere på sikkerhed

Med Incident Response får du onboarding og løbende trusselsbriefinger om din sikkerhed. Det vil give dig en dybere forståelse for din sikkerhed – og bedre forudsætninger for at håndtere den.

 

#5 24/7 beredskab

Der er ikke noget, der hedder 8-16, når det kommer til hacking. Aktiver dit beredskab døgnet rundt 365 dage om året, når din forretning kommer under angreb.

Skal vi tage en snak?

Hvorfor vælge vores Incident Response-team?

Vi har mere end 100 dedikerede sikkerhedsspecialister, som er trænet i at håndtere hackerangreb, sikre data, lukke huller og genvinde kontrol.

Med os ved din side får du et helt hold af erfarne incident respondere, som er akkrediteret hos Trusted Introducer og FIRST.

Vi står klar til at kæmpe kampen for og med dig.

Se mere om Cyber Security

HackerForsvar: Er du parat til at modstå et hackerangreb?

Få lagt en plan for, hvordan du bedst muligt forsvarer dig.

For et lille månedligt beløb får du adgang til vores udvidede sikkerhedsberedskab af dedikerede eksperter med specialiseret viden og dybdegående erfaring med hackerangreb. 

Kom i gang i dag

Incident Response hjælper mod hackerangreb
Bliv klogere på cybersikkerhed

Se vores webinarer eller læs vores e-bøger

OPDAG

Giv hackerne dårlige arbejdsbetingelser

Den rigtige overvågning af jeres systemer giver jer mulighed for at reagere hurtigere på trusler. Og hurtigere respons er lig med dårligere betingelser for de IT-kriminelle at arbejde under.

Få hjælp til hurtig respons

hackerforsvar_1920x1220

Skal vi tage en snak om din cybersikkerhed? Ræk ud i dag og lad os ringe dig op