Gå direkte til indhold
 

Få ro i maven med Cyber Defence Center

Hackerne holder aldrig fri. Desværre. Derfor skal din IT-sikkerhed være vågen døgnet rundt, året rundt. Tag ansvar for din forretning og vælg et eksternt Cyber Defence Center, der giver sikkerhed og ro i maven 24/7 365.

Vi leverer forskellige cybersikkerhedsservices

Vores Cyber Defence Center er vores overordnede afdeling, der leverer forskellige cybersikkerhedsservices. Afdelingen består af over 30 IT-sikkerhedsspecialister fordelt på tre lande og otte nationaliteter.

Størstedelen af vores services baserer sig på vores SOC (Security Operations Center). SOC er et dedikeret område i Cyber Defence Center, der er ansvarlig for at overvåge og reagere på cybersikkerhedshændelser.

Udover SOC leverer vi også Customer Relations & Advisory, hvor vores sikkerhedsrådgivere rådgiver kunder og sikrer fremgang og modstandsdygtighed på sikkerhedsområdet.

Hvordan fungerer
SOC?

Security Operations Center (SOC) fungerer ved at indsamle og analysere store mængder data fra forskellige sikkerhedskilder såsom netværkstrafik, systemlogs og sikkerhedsalarmer. Derefter bruger de avancerede værktøjer og teknologier til at identificere og reagere på potentielle trusler eller angreb.

Hvis du ikke har en SOC tilknyttet, må du stole på den reaktive respons på sikkerhedshændelser. Men det vil højest sandsynligt både være langsommere og mindre effektivt. Og det kan føre til forsinkede opdagelser af angreb og øget risiko for datatab eller skade på organisationens omdømme.

Tør du satse på det?

Få styr på din sikkerhed

Undgå datatab og forstyrrelser i driften. Lad SOC overvåge og reagere på dine IT-systemer 24/7

Hackere kan slå til hele døgnet – også når du ligger trygt og sover i din seng. Et hackerangreb kan have mange store konsekvenser f.eks. datatab, økonomiske tab, forstyrrelser i forretningsdriften og skade på din virksomheds omdømme. Alt sammen ting du gerne vil slippe for. Har vi ret?

SOC giver dig ongoing sikkerhed og overvågning af jeres systemer. Det betyder, at det er muligt at fange et cyberangreb, inden det for alvor går galt. Eller hvis skaden sker – så reagerer vi hurtigt og effektivt.

Skal vi give dig sikkerhed, tryghed og ro i maven?

Tal med en specialist

3 grunde til, at du ikke vil undvære et Security Operations Center

Der er masser af grunde til at tage jeres virksomheds IT-sikkerhed alvorligt. Her er tre af dem:

 

#1

Reducerer truslen mod jeres systemer

Jeres systemer er konstant truet. Cyberkriminelle er en trussel mod jeres kritiske systemer, data, daglige drift, jeres omsætning og omdømme. Et Security Operations Center reducerer risikoen for datatab og økonomiske tab samt styrker jeres generelle modenhed, når det kommer til sikkerhed.

 

#2

Hurtig reaktion på truslerne 24/7

Et sikkerhedsberedskab opdager og reagerer hurtigt og effektivt på trusler 24 timer i døgnet. Det er det bedste forsvar for at beskytte jeres forretning.

 

#3

Overblik over jeres digitale miljø

Med et Security Operations Center får I en forbedret sikkerhedsindsigt og overblik over virksomhedens digitale miljø i forhold til, hvor der er optimeringsmuligheder.

Vi vil gerne inspirere til en mere sikker verden, hvor cybersikkerhed er en naturlig del af enhver beslutning.

cyber defence center

Sådan angriber hackerne dine systemer

Alle virksomheder er i risiko for at blive udsat for et hackerangreb – uanset størrelse, branche og geografi. Men hvordan kommer hackerne overhovedet ind i dine systemer? Jo, nu skal du høre.

Hackere kan komme ind hos en virksomhed gennem en række metoder blandt andet via phishing e-mails, udnyttelse af sårbarheder i software eller systemer, social manipulation (f.eks. sociale ingeniørteknikker) og svage adgangskoder og -kontroller. En undersøgelse fra 2023* viser, at 74 % af sikkerhedsbrud er forårsaget af menneskelige fejl (*Verizon).

Husk, at hackere kan angribe, når du mindst venter det. Dag og nat. Hverdag og weekend. Ferie og hverdag.

Vil du høre mere?

Det kan vores sikkerhedsberedskab hjælpe dig med

Helt grundlæggende handler vores Security Operations Center om at beskytte og overvåge din virksomheds kritiske systemer og drift året rundt.

Du kan kontakte os, hvis I:

  • Har mistanke om at være blevet kompromitteret og ønsker hjælp.
  • Er under angreb f.eks. hacker eller DDoS og ønsker hjælp.
  • Har haft et hackerangreb og ønsker efteranalysering af hændelsen samt at forbedre beredskabet.

Hør mere om SOC

cyber defence center

rådgivning til at vælge den rigtige SOC-udbyder 

Hvilke SOC-funktioner passer til dine behov? Og hvordan måler og sammenligner du potentielle SOC-udbydere? 

De spørgsmål kan vi hjælpe dig med at svare på. Vi tilbyder grundig rådgivning i forbindelse med valg af SOC-udbyder. På den måde undgår du at lave de mest almindelige fejltagelser. 

Vores skills. Din garanti

Vi har mere end 25 års erfaring med rådgivning inden for IT, sikkerhed og forretning. Derfor ved vi, at det handler om at blive sikret, inden det er for sent.

Hver dag arbejder vores dedikerede IT-sikkerhedsspecialister på at give den bedste service og sikkerhed til vores kunder.

Vores skills er din garanti for høj kvalitet og en dokumenteret sikker proces. Vi er top-5 bedst certificeret Microsoft Partner i Danmark og er som nogle af de få i Danmark SIM3-akkrediteret samt certificeringskandidat.

Din sikkerhed er vigtig for os

IT-truslen har aldrig været større. Derfor er vi meget optagede af at hjælpe virksomheder og organisationer med at styrke deres IT-sikkerhed gennem alle stadier af deres modenhedsrejse. Vi har nemlig værktøjerne til at sikre din virksomhed bedst muligt.

Vores rammeværk for cybersikkerhed er inspireret af NIST Cyber Security Framework, der er udviklet af National Institute of Standards and Technology.

Vi vil gerne gøre cybersikkerhed en naturlig del af enhver beslutning.

Skal vi tage en snak om, hvordan du bedst sikrer din forretning mod hackerangreb?

Vores IT-specialister er altid klar på en uforpligtende snak med dig. Udfyld formularen.