Gå direkte til indhold
 

En IT-konsulent er din vej til gode råd og vejledning om IT

Næsten alle virksomheder har brug for at kunne hente hjælp udefra, når IT-systemerne driller eller når systemer skal skiftes ud. Og det er her, at en IT-konsulent kommer ind i billedet.

it-konsulent-raadgivning

Hvad er en IT-konsulent?

En IT-konsulent er en person, der hjælper din virksomhed med råd og vejledning om brug og anskaffelse af IT-systemer. Deres arbejde består i at løse din virksomhedes IT-udfordringer og afklare behovet for opdatering eller udskiftning af IT-systemer.

At hyre en IT-konsulent er en fordel, når din virksomhed står over for nye IT-tiltag, der skal styrke din forretning. Eller når din virksomhed står over for komplekse IT-udfordringer, som kræver den ekspertise og erfaring, som en IT-konsulent kan tilbyde.

Kontakt en IT-konsulent

Det hjælper en IT-konsulent med

En IT-konsulent løser mange forskellige opgaver. Det kan være alt lige fra mindre supportopgaver til større IT-projekter, der strækker sig over flere måneder.

Her er et lille udpluk af, hvilke konsulentydelser vi kan hjælpe dig med:

 

#1

IT-outsourcing

Vi tager os af hele eller dele af din IT. Lige fra drift og support til backup og rapportering.

 

#2

IT-support 24/7

Vi løser dine IT-problemer – her og nu. Lige fra enkle spørgsmål til større IT-drillerier.

 

#3

IT-hosting

Vi sørger for din IT-hosting. Så har du altid den rigtige mængde serverplads og de rette IT-licenser.

 

#4

IT-sikkerhed

Vi sikrer din virksomhed mod IT-kriminalitet. Så er dine data altid i gode hænder. Din Cyber Security konsulent holder sig opdateret indenfor de nyeste sikkerhedstrusler og sørger for at briefe din virksomhed løbende.

 

#5

ERP

Vi sørger for, at du udnytter dit ERP-system optimalt. Din ERP konsulent sikrer, ved at være proaktiv, at din virksomhed altid udnytter de nyeste muligheder indenfor teknologien og automation.

Hvorfor vælge en ekstern IT-konsulent?

Med en ekstern IT-konsulent får din virksomhed et sæt friske øjne til at kigge på din virksomheds IT-setup. Det sikrer dig gode og opdaterede inputs til dine IT-projekter – uanset om de er store eller små.

En ekstern konsulent kan hurtigt opdage, hvor din virksomheds styrker og svagheder ligger, og hvor der skal sættes ind i forhold til IT.

Nogle gange er den bedste løsning måske en mindre opdatering af dine IT-systemer eller uddannelse af dine medarbejdere. Andre gange er der måske behov for et helt nyt setup med nye programmer og initiativer.

 

Konsulenttyper

Der er ingen, der er ens. Det gælder også IT-konsulenter.

Nogle konsulenter er specialister inden for Cyber Security. Nogle inden for systemudvikling. Mens andre igen er magikere, når det gælder support.

Vi kan hjælpe dig med at finde lige den type IT-ekspert, din virksomhed har brug for. Vi tilbyder bl.a.:

  • Systemkonsulenter
  • ERP konsulenter
  • Cyber Security konsulenter
  • Driftskonsulenter
  • Sikkerhedskonsulenter
  • Tekniske konsulenter
  • IT-projektledere
  • CRM konsulenter
  • SharePoint konsulenter
  • Og mange andre specialister

 

Hvornår har jeg brug for en IT-konsulent?

Når nye IT-løsninger og programmer tages i brug, er der typisk behov for uddannelse af medarbejdere i, hvordan de nye systemer fungerer. Ofte er det IT-konsulenter, der planlægger og underviser brugerne.

IT-konsulenter kan også bruges, når du og dine medarbejdere arbejder med udviklingen af nye forretningsområder. En IT-konsulent ved, hvilke IT-løsninger der findes på markedet lige nu, og hvordan de fungerer i praksis.

En konsulent kan også hjælpe dig i forhold til valg af IT-udstyr. Det er nemlig væsentligt for dine medarbejdere, at de har de nødvendige arbejdsredskaber som computere og programmer i hverdagen. Det sikrer dig den bedste produktivitet.

Kontakt en IT-konsulent

IT-KONSULENTER DU KAN STOLE PÅ

Virksomheder har store forventninger til IT-konsulenter. De skal have teknologisk viden, forretningsforståelse og så skal de levere sikre løsninger – også under pres. Derfor er det selvfølgelig også de krav, vi stiller til vores specialister.

Hvad koster en IT-konsulent?

Det er svært at sætte en konkret pris på en IT-konsulent, da opgaver aldrig er ens. Men det kan ofte være en fordel at betale en ekstern IT-ekspert til at gennemgå dit IT-setup, inden du kaster dig ud i et nyt.

I de fleste tilfælde er rådgivning fra en konsulent billigere, end et nyt, dyrt IT-system, der ikke lever op til forventningerne.

Vil du vide mere?

 

Spørg din IT-konsulent, når du har brug for det

Når IT-problemerne melder sig, kan de typisk løses med en dygtig IT-konsulent i røret. Men sommetider er udfordringerne så store, at der er brug for, at en specialist rykker ud for at se nærmere på problemerne.

Gennem os har du mulighed for at få telefonisk IT-support 24/7. Hver dag. Året rundt. Herudover sender vi også gerne konsulenter ud til din virksomhed, når du har brug for det.

For nogle virksomheder er almindelig telefon-support nok. Men andre virksomheder har behov for, at der er en IT-ekspert til stede i virksomheden 1-2 dage om ugen.

 

Kun de bedste IT-konsulenter

Vores vigtigste opgave er at styrke din forretning med IT. Derfor samler vi kun på knalddygtige medarbejdere, der kan koble IT sammen med forretning.

I vores øjne skal en IT-konsulent ikke kun have forstand på computere, netværk og programmer. De skal også have øje for de økonomiske konsekvenser i forhold til valget af forskellige løsninger.

Alle vores konsulenter har derfor en relevant uddannelse, som fx softwareingeniør eller datalog. Og mange med flere års erfaring og anciennitet.

Vi uddanner og videreuddanner desuden vores IT-specialister internt inden for IT-systemer, teknologier, virksomhedsforståelse, service og meget andet.

Brug for hjælp til dine IT-konsulentopgaver?

Lad os snakke om, hvordan en IT-konsulent kan skabe værdi for din forretning.