Gå direkte til indhold
 

Cloudløsninger kan være en genvej til vækst, effektivisering og nye markeder

altid-pa-itm8

Det kræver forretningsforståelse og teknisk indsigt at vælge de platforme, der bedst hjælper jer med at sætte strøm til gamle processer, komme tættere på kunderne og flytte forretningen.

Heldigvis har vi i itm8 specialiseret os i cloud, og vi står derfor klar til at guide dig igennem det komplekse landskab af cloud-løsninger.

En vellykket cloudstrategi starter med den rette m8

Træd ind i en verden af cloudløsninger

itm8 er en af de få virksomheder i Danmark, der kan kalde sig Microsoft Cloud Partner. For dig betyder det, at vores specialister er særligt certificerede og erfarne i at udnytte Microsofts cloudplatforme optimalt til fordel for din forretning. Hele vejen fra infrastruktur til sikkerhed.

Vores m8s er certificeret inden for samtlige seks løsningsområder: Azure Infrastructure, Data AI, Digital App Innovation, Modern Work, Security og Business Applications. Titlen som Microsoft Cloud Partner er en blåstempling af vores samlede ekspertise på tværs af Microsofts cloudporteføjle.

Digital transformation sker i cloud

At have en Azure-strategi svarer til at have en Føtex-strategi. Det er bare et sted, I køber nogle af de services, I skal bruge. Spørgsmålet er, hvad det er for en opgave, I gerne vil lykkes med?

De globale clouds er attraktive, fordi time-to-market er kort, og det er her, de nyeste services bliver lanceret først. Derfor er det også her, du finder det største potentiale inden for digital transformation. Hvis I skal lykkes med at effektivisere, nå mere med de samme ressourcer og flytte forretningsgangene, må IT ikke spænde ben. IT skal bane vejen.

Lad os hjælpe med at kortlægge jeres optimale cloud-muligheder, så nye services kommer til at arbejde for jeres digitale omstilling frem for at forsinke den.

mand-fkyver

Får I alle cloudfordelene – eller tror I bare, I gør?

Det kan være svært at sikre, drive og optimere løsningerne i Azure, AWS og Google-cloud. Du kan hurtigt miste overblikket over forbruget, og det kan være vanskeligt at gennemskue de lange regninger. For ikke at tale om forberedelsen af tvungne patch-vinduer i de globale clouds. Med itm8 får I en partner, der administrerer jeres cloud-kapacitet, så den matcher jeres forretningsbehov. Derudover klarer vi de opdateringer og ændringer, der er nødvendige, for at løsningerne lever op til jeres krav om sikkerhed og stabilitet.

Vores best-in-class driftskoncept – baseret på 30 års erfaring med datacenter og private cloud management – omfatter alle de clouds og cloudløsninger, som jeres forretning foretrækker.

Oplev cloudfordelene med itm8

Skalerbarhed

Med cloudens dynamiske skalerbarhed kan din virksomhed vokse ubesværet. Skift gear fra 10 til 1000 brugere på et øjeblik og tilpas dig lynhurtigt til markedets krav.

Altid i front

Glem alt om tidskrævende opdateringer; med cloud er din virksomhed altid udstyret med de nyeste funktioner. Vælg smart og arbejd effektivt.

Innovation

Clouden er din direkte adgang til fremtidens innovationer. Overhal konkurrenterne og udnyt de nyeste muligheder for at skabe banebrydende løsninger.

Sikkerhed

Vi sikrer, at din virksomheds data er beskyttet bedre end nogensinde. Vi anvender de bedst certificerede og mest sikre cloudplatforme på markedet.

Rækkevidde

Uanset hvor din forretning fører dig hen, er clouden med dig. Lever hurtige og pålidelige services overalt i verden og hold dig tæt på dine kunder.

Hastighed

Sig farvel til langsom hardware og sløve opgraderinger. Med clouden er det kun et klik væk at sætte fart i din virksomhed og tage springet ind i fremtiden.

Cloud compliance

Når din virksomhed bevæger sig mod skyen, er det afgørende at forstå, at compliance og kontrol følger med. Overgangen til public cloud ændrer ikke på de eksisterende krav til datasikkerhed og privatliv, som er dikteret af lovgivninger som EU's Persondataforordning. I itm8 er vi eksperter i at navigere i disse komplekse krav og sikre, at din cloudløsning ikke kun er effektiv, men også fuldt compliant.

Hvorfor vælge en cloudløsning fra itm8?

  1. Nødvendige overvågnings-, lognings-, dokumentations- og risikoanalyseprocesser implementeres for at drive jeres cloudløsninger korrekt og sikkert.

  2. Når cloudløsninger ændrer jeres forretningsmodeller, står vi klar til at hjælpe med at udvikle ny governance, der matcher jeres behov for compliance og værdiskabelse.

  3. Vi sikrer, at jeres data warehouse kan håndtere og beskytte data i overensstemmelse med gældende regler, så I får maksimal værdi af jeres data.

  4. Med vores forståelse for centrale områder og best practices inden for IT-infrastruktur, hjælper vi jer med at implementere cloudløsninger, der opfylder både eksterne krav og interne målsætninger.

it-hjaelp-itm8

Hybrid Cloud er ikke fremtiden – det er nu

Hybrid Cloud er en holistisk tilgang til at finde den rigtige cloud-platform til den konkrete forretningsopgave. For to clouds er aldrig ens, og det er i kombinationen af dem, I forløser potentialet.

Med Hybrid Cloud kan I hurtigt tilpasse jer og implementere løsninger, der driver jeres forretning fremad. Og med itm8 som partner får I adgang til alle de platforme, I behøver – uden binding.

Lad os udnytte Hybrid Clouds potentiale sammen og skubbe jeres forretning til næste niveau.

Boost jeres agilitet med DevOps og Containere

Agil udvikling og container-platforme hænger tæt sammen. Vi ved, at I skaber værdi for jeres kunder og brugere ved kontinuerligt at levere nye services og flere funktioner. DevOps er nøglen til at holde fokus på brugerne og levere konstante forbedringer.

Orkestrering af containere bliver lynhurtigt en kompleks og tidskrævende opgave, der stjæler tid fra udviklingerne. Med Kubernetes as a Service (KaaS) kombinerer vi både en effektiv container-platform og DevOps-tilgangen til samarbejdet med jeres specialister. 

I tager jer af udviklingen af de vigtige applikationer. Vi sørger for drift af platformen og sikrer plads, patch, overvågning, backup, sikkerhed og alt det andet.

Er du klar til at påbegynde din rejse mod skyerne? 

Vores certificerede itm8's står klar til at snakke om, hvordan den rette cloudløsning kan løfte lige netop din forretning.