Gå direkte til indhold
 

Start din karriere hos itm8

Hvad er en itm8?

En itm8 er præcis, hvad der står på etiketten: Kundernes m8, som er en ekspert i IT.

Personen, de ringer til, når deres computer eller deres systemer opfører sig mærkeligt, og de har brug for hjælp. Rådgiveren, de støtter sig til for at lede dem i den rigtige retning, fordi vi kender deres forretning. Personen, der ringer til dem og fortæller om en ny teknologi eller mulighed, der kunne hjælpe dem med at gøre det, de talte om sidst i telefonen. Fordi vi lytter. Vi er opmærksomme. Vi er deres m8.

Vi er også et skandinavisk IT-firma med mere end 1800 IT-eksperter, der kan planlægge, udføre og drive komplekse IT-infrastrukturprojekter for internationale giganter - men først og fremmest er vi en itm8.

Fordi det er, hvem deres medarbejdere har brug for i telefonen, i mødelokalet og til at besvare deres e-mail: En person, der lytter og forstår deres mål for i morgen og hvad vi skal gøre i dag for at nå disse mål, sammen. Vi er itm8.

Vil du være en teamm8?

Karriere itm8 medarbejdere
Teamwork
itm8 job karriere

Vil du være en teamm8?

Vores team er i kontant vækst og vi søger altid m8s / kollegaer på tværs af hele Danmark og dele af Europa. Vil du være en teamm8, så se på de mange muligheder du har nedenunder.

Ledige stillinger

Få et overblik over de aktuelle stillinger vi søger.

Læs mere

Ansøg uopfordret

Du er altid velkommen til at ansøge uopfordret.

Læs mere

Jobagent

Udfyld dine præferencer, så finder vi en stilling.

Læs mere

Se, hvad itm8 laver på Instagram

Vi er selvfølgelig aktive på sociale medier. Nedenfor kan du se, hvad vi laver på Instagram.

Besøg os på #itm8inside

Vores 8 forpligtelser

De 8 forpligtelser er udformet til at forme den ønskede adfærd (kultur) i jagten på vores mission: At bygge dagens og morgendagens IT. Sammen. Today. Tomorrow. Together. De repræsenterer vores værdier - lad dem guide dig som dit kompas.

#1
Before anything else, help your teamm8s.

 

#2
H8 status quo. Love ambition.

 

#3
Appreci8 the costumers; they pay your salery.

 

#4
You are empowered to elimin8 all bullshit.

#5
X-ray yourself to elev8 your game.

 

#6
Don't w8 for tomorrow, innov8 today.

 

#7
Gr8 minds don't think alike.

 

#8
Celebra8 success every single day.

En rigtig itm8

Vi er mere end 1800 medarbejdere, der sammen skaber en dynamisk og inspirerende arbejdsplads, hvor vi alle er itm8s og dedikerede team8s, der stræber efter at gøre en forskel. Vores kultur er præget af en flad struktur, åbenhed og en uformel tone, hvor alle har en stemme, og hvor vi værdsætter og fejrer vores succeser sammen. Vi investerer i vores medarbejderes udvikling og trivsel, og tilbyder et væld af muligheder for faglig og personlig vækst.

Hos itm8 er vi drevet af en passion for teknologi og en ambition om at skabe innovative løsninger, der gør en reel forskel for vores kunder og samfundet som helhed. Vi er stolte af at være en del af itm8, og vi glæder os til at byde dig velkommen.

Find din stilling

En rigtig itm8 medarbejder
itm8-karriere-inkluderende

En inkluderende arbejdsplads

Vores vision er at blive den mest attraktive arbejdsplads for ambitiøse IT-personer. Vi ønsker helt simpelt at blive den bedste arbejdsplads for alle itm8s.

Vi er mestre i samarbejde. Store ting sker, når vi arbejder sammen. Når vi samarbejder, er vi mere innovative og glade, og projekter kan forløbe mere succesfuldt. Det er kun, når vi forbinder vores indsigter, tanker og evner, at nye ideer og stærke løsninger opstår.

Det er dét, det betyder at være en itm8.

Bliv en itm8

Vi vil samarbejde med de mest talentfulde og innovative m8s

Diversitet og inklusion er en del af vores kultur. Det er et kerneområde for os, og vi er overbeviste om, at forskelle i køn, alder, seksualitet, etnicitet og handicap gør os mere innovative sammen.