Gå direkte til indhold
 

Copenhagen Software er nu en del af itm8

Vi bliver ét itm8 – dit digitale kompas!

Copenhagen Software og itm8s 12 øvrige selskaber går sammen og bliver ét itm8. I fællesskab vil vi sikre de bedst mulige services inden for digital transformation og sikkerhed.

I et hurtigt skiftende teknologisk landskab vil vi gerne tilbyde flere specialiserede vidensområder, der i højere grad favner vores kunders totale IT-behov. Copenhagen Software bliver derfor til itm8, så vi sammen med de øvrige selskaber i itm8-gruppen fremadrettet kan realisere en fælles vision: At blive kundernes digitale kompas.

Tidligere Copenhagen Software kan stadig findes på følgende lokation

København
Nygaardsvej 5A
2100 København Ø

Support som tidligere Copenhagen Software kunde

Du får fortsat support hos dine kendte supportmedarbejdere. De overordnede kontaktoplysninger hos Copenhagen Software er som følgende:

Telefonummer: +45 7060 5034
E-mail: mail@copenhagensoftware.com

Hvem var og er Copenhagen Software?

Copenhagen Software slog sig som digital transformationspartner, der hjalp virksomheder og offentlig organisationer med at opnå effektivitet og styrkede kundeforhold. Som erfarne softwareingeniører fokuserede de på omhyggelig anvendelse af principper og praksisser for at skabe pålidelige løsninger.

Modsat Meta's nu forældede ordsprog "move fast and break things" troede man nemlig på, at en stabil fremgang var nøglen til succes. På kvalitet over hastighed.  

De værdier findes stadig. Og det samme gør kompetencerne og relationerne. I dag hedder de blot itm8. 

Et itm8 - nye og bedre muligheder!

Som et samlet itm8 kan vi nu dække stort set alt indenfor virksomheds IT. Skal vi tage en snak om fremtidens muligheder?