Gå direkte til indhold
 

Moderne håndtering af enheder og data

Læsetid i minutter: 2

WashWorld_lokation-e1618300360483

 

Den moderne it-løsning fra itm8 indeholdende Modern Workplace og Modern Management elementer, har ændret måden hvorpå Wash World arbejder i hverdagen.

Mere end 100 vaskehaller 

Tilbage i 2013 etablerede Wash World deres første vaskehal, og der er siden kommet mange flere til. I dag tilbyder Wash World ubegrænset bilvask i over 100 vaskehaller i tre lande. Wash World går meget op i miljøet, og gør hvad de kan for at reducere vandforbruget og genbruge hvor det er muligt – Derfor kan du vaske din bil med god samvittighed. 

Wash World råder over mere end 100 vaskehaller, som alle skal monitoreres, serviceres og vedligeholdes, så de altid er klar til kunderne. Dette kan være en udfordring. 

Altid opdaterede enheder 

Personalet hos Wash World bliver udstyret med en tablet, hvor apps, data og indstillinger håndteres centralt af Wash World. 

Hvis en ny tablet skal i brug, er det utrolig let at få den op at køre. Enheden oprettes i portalen, og resten klares næsten af sig selv. Der er minimal opsætning af brugeren. Dette sikrer en hurtig udrulning. 

Det samme gør sig gældende for PC’ere. Hvis en medarbejder skal have ny pc, eller en pc skal skifte bruger, kræver det ikke længere en langvarig og bøvlet om-installation af pc’en. Det hele kan klares enkelt og hurtigt, ofte af brugeren selv. Den øgede kontrol over enheder, gør også at dybere information om enheden er tilgængelig for administratoren. 

 

“Det er vigtigt at vores servicefolk i marken, har det rette udstyr og informationsgrundlag at arbejde ud fra. Det skal være let for dem at få den rette information hurtigt.” 

Siger han, og fortsætter: 

“På den måde sikre vi at alle vores tablets overholder vores retningslinjer til sikkerhed, og vi kan desuden låse en bortkommen tablet hvis det skulle blive nødvendigt. Hvis vi mister en tablet, kan vi lukke den ned og slette alle data på den. Det giver mig ekstra tryghed at vi har kontrol over vores data. 

Når vi håndtere vores enheder på denne måde, sikrer vi at de alle har de seneste opdateringer og sikkerhedspatches – Det er den bedste måde at minimere risikoen for angreb.” 
Niclas Mose, IT Driftchef, Wash World,
1534075342819

Sikkerhed med AI 

Med multifaktorgodkendelse er det foruden korrekt brugernavn og adgangskode fx muligt kun at godkende login, som er foretaget fra en dansk ip-adresse. Den indbyggede kunstige intelligens, overvåger fx umulige rejsemønstre hos brugerne, så hvis der logges ind i Danmark kl. 12:00, kan samme bruger ikke logge ind fra Sydamerika 2 timer senere. 

Afskærmning af data 

I en moderne it-opsætning genereres der meget data som skal håndteres forsvarligt. Heldigvis kan systemerne tage hensyn til og klassificere forskellige former for data. Hos Wash World er der begrænsninger på, hvilke medarbejdere der kan se og håndtere forskellige typer af data. Dette styres bl.a. gennem sikkerhedsgrupper i SharePoint. 

 

Korrekt håndtering af kundedata er yderst vigtigt – derfor gøres alt for at beskytte det. Ved at begrænse adgangen til fx. følsomme data, har vi minimeret risikoen for at noget håndteres uforsvarlig.”

Afslutter Niclas 
”Vi har i flere år arbejdet sammen med itm8, og vi er glade for den sparring og vejledning vi får” 
Niclas Mose, IT Driftschef, Wash World 

Introduktion til Wash World APS 

Wash World råder over mere end 100 vaskehaller, som alle skal monitoreres, serviceres og vedligeholdes, så de altid er klar til kunderne, dette kan være en udfordring. 

4c3d2b1c-b1e6-4460-9732-597d310b8f22

Skal vi hjælpe din virksomhed med en løsning, der skaber reel værdi?