Gå direkte til indhold
 

SMSLink

Send og modtag SMS i Dynamics CRM

Send og modtag SMS’er i CRM har udviklet integrationsproduktet SMSLink, som gør det let at sende og modtage SMS’er i Microsoft Dynamics CRM. Produktet giver foreninger og organisationer en ny mulighed for nemt og hurtigt at kommunikere med medlemmer eller interessenter – samt at reagere på indgående SMS-beskeder.

Hvordan fungerer SMSLink?

SMSLink installeres i et Microsoft Dynamics CRM-miljø og fungerer derefter som beskedmotor mellem CRM og den valgte SMS-gateway. Foruden integration til en SMS-gateway tilbyder produktet følgende fordele:

  • Alle udgående SMS’er kan konfigureres med en ønsket besked og afsender
  • SMS’er kan let sendes til en eller flere kontakter
  • Opsætning af flere forskellige handlinger, som kan udføres når en SMS modtages
  • Understøtter anvendelse af flere forskellige keywords på en gang (fx cenvation til 1204)
  • SMS’er kan afsendes fra et workflow og kan derfor let integreres til eksisterende forretningsprocesser

Hvordan kommer vi i gang?

Udover en Microsoft Dynamics CRM-installation, kræver produktet også̊ en konto hos en SMS-gateway. SMSLink integrerer nemlig til en SMS-gateway for at kunne sende og modtage SMS’er. Produktet understøtter allerede nu enkelte SMS-gateways – men ønsker I at benytte andre, kan produktet tilpasses til dette, såfremt leverandøren kan stille de nødvendige services til rådighed. Hvis I ønsker at høre mere om SMSLink eller bare gerne vil i gang med at sende SMS’er til jeres kontaktpersoner, er I mere end velkomne til at kontakte os.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?