Gå direkte til indhold
 

Mobilplan

Digitaliser din forretning med Mobilplan til Uniconta

Med Mobilplan sparer du tid og penge, samt optimerer dit arbejde og undgår fejl, uanset om du arbejder i marken eller på kontoret. Systemet udmærker sig specielt indenfor kvalitetssikring, projektstyring, materiale- og timeregistrering til løn og økonomistyring.

uniconta-mobilplan

Et modulært system med uanede muligheder

Mobilplan er skabt ud fra tankegangen at ingen virksomheder er ens. Med et hav af forskellig funktionalitet at vælge imellem, har du derfor mulighed for at tilpasse løsningen til netop din virksomhed.

 

Timeregistrering

Arbejdstimer registreres direkte på din mobil eller tablet. Det giver en lettere hverdag for medarbejderen og et mere præcist fakturerings- og lønningsgrundlag.

 

Materialeregistrering

Ved at registrere materialeforbruget korrekt, er der mange penge at spare. Du undgår svind og får et mere retvisende regnskab. Samtidigt undgår du at løbe tør for materialer på lageret, da der automatisk holdes øje med lagerbeholdningen.

 

Projektstyring

Med Mobilplan er det nemt at holde et overblik over medarbejderne. På hvilke projekter de arbejder, hvor de arbejder henne og hvor længe de forskellige projekter varer.

Derudover har Mobilplan følgende funktionalitet: App til iOS, Android og Web, foto og filer, kontoradgang, GPS tracking, skemaer, importér og eksportér, serviceordrer, kartoteker, egne databasefelter, SMS-afsendelser og rollestyring.

Nem integration

Hos itm8 hjælper vi med integrationen til økonomisystemet Uniconta.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?