Gå direkte til indhold
 

SecOps

Vi er der altid, når du har brug for en dedikeret sikkerhedsløsning

SecOps er identifikation og beskyttelse af sikkerhedstrusler mod din IT-drift.
Blandt meget andet.

SecOps - sikkerhed i skyen

SecOps

IT-driften indebærer på én og samme tid enhver virksomheds største potentiale og risiko. Det er IT, der holder forretningen kørende på alle niveauer fra produktion til administration og alt det, der ligger derimellem. Men det er også IT, der udgør den måske største akilleshæl. Nedbrud, tilsandede systemlandskaber og ikke mindst IT-sikkerhed kan lægge virksomheden ned – og det er dyrt.

Med SecOps fra itm8 får du en sikkerhedspakke, som du selv sammensætter med udgangspunkt i tre forskellige services:

 

# 01. Cloud Security Posture Management

# 02. Cloud Workload Security

# 03. Application Security Management

Cloud Security Posture Management

Cloud Security Posture Management (CSPM) er en type sikkerhedsløsning, der hjælper IT-organisationen med at overvåge og forbedre cloud-sikkerheden i virksomheden. CSPM-løsninger bruger en række forskellige teknikker til at identificere og rapportere om sikkerhedsrisici i cloud-miljøer – herunder:

Auditing: Identificering af manglende konfigurationer, sårbarheder og andre sikkerhedsrisici

Policystyring: Implementering og overvågning af sikkerhedspolitikker i virksomhedens cloud-miljø

CSPM-løsninger kan automatisere disse processer og dermed minimere de manuelle opgaver og samtidig maksimere sikkerhedsniveauet.

Med Cloud Security Posture Management får du altså styr på sikkerhedshygiejnen i dit produktionsmiljø, ligesom du får automatiseret indsamlingen af revisionsbeviser og får overblik over sikkerhedspositionsscoringer på tværs af infrastrukturen. Alt sammen automatisk.

itm8_1000x1000_2

Cloud Workload Security

Cloud Workload Security (CWS) er en sikkerhedsløsning, som beskytter cloud-applikationer og data mod trusler. CWS-løsninger bruger en række forskelle teknikker til at identificere og beskytte mod trusler – herunder

Threat Detection: Identifikation af trusler mod cloud-applikationer og data ved at overvåge datatrafikken og undersøge applikationslogfiler.

Threat Protection: Beskyttelse af cloudapplikationer og data mod trusler ved hjælp af firewalls, intruision detection og prevention-systemer (IDS/IPS) og databeskyttelse.

Threat Response: Reaktion på trusler mod og angreb på cloud-applikationer og data gennem alarmer, logning af begivenheder og generering af rapporter.

Med Cloud Workload Security får du end-to-end sikkerhed for din cloud-infrastruktur. Du får en realtids-trusselsidentifikation, så anormal adfærd og kendte trusler bliver opdaget øjeblikkeligt. Din CWS-løsning giver dig desuden et overblik over arbejdsbelastnings-hærdningen og advarer dig om uautoriserede ændringer og adgange – alt sammen for at forbedre din sikkerhed..

itm8_1000x1000_60

Application Security Management

Application Security Management (ASM) er en proces, der hjælper IT-organisationen med at identificere og reducere sikkerhedsrisici i applikationer. ASM-processer omfatter typisk følgende trin:

  • Risikovurdering
  • Risikohåndtering
  • Overvågning


Application Security Management er en vigtig del af en virksomheds sikkerhedsstrategi, da de indbyggede detektionsregler til at detektere og beskytte mod trusler i applikationsmiljøet udløser sikkerhedssignaler, når et angreb påvirker produktionssystemet, eller når en sårbarhed udløses.

itm8_1000x1000_75

Hvad er fordelene ved at arbejde med SecOps?


Sikkerhed over alt. SecOps er en tværfaglig tilgang til IT-sikkerhed, som kombinerer sikkerhedsoperationer og sikkerhedsarkitektur. Med SecOps får du en mere effektiv og smidig sikkerhedsorganisation, der kan håndtere de stadig stigende voksende cybertrusler.

Server-Side-Request-Forgery (SSRF), SQL-injection, Log4Shell, Reflected Cross-Site-Scripting (XSS) og meget andet – der er nok at bekymre sig om. 

 

Lad SecOps hjælpe dig

Sådan kommer I i gang - 5 steps

Et vellykket IT-projekt handler naturligvis om den rette løsning – men processen er langt fra ligegyldig. Derfor kan onboardingen til SecOps enten være en proces, hvor vi kører projektet selv, eller hvor I er med på rejsen. Det er jeres valg.

Uanset hvad I vælger, stiller vi med en projektgruppe, som sikrer, at onboardingen bliver gennemført på lige præcis den måde, der passer bedst til jeres virksomhed, jeres kultur og jeres præferencer. Hvis I vælger at være med onboarding-forløbet, skal I – afhængig af jeres IT-organisations vidensniveau og erfaring – regne med et internt tidsforbrug på omkring to dage.

# 01

Afdækning af miljø 

# 02

Etablering af adgangsmodel

# 03

Opsætning af værktøj

# 04

Gap analyse

# 05

Operations

Hvad koster SecOps?

Vores SecOps er lavet til skyen med fleksibel afregning. Din pris afhænger af, hvilke dele af løsningen du ønsker at gøre brug af samt graden af support, og om du ønsker en Managed eller Unmanaged løsning.

itm8_1000x1000_42

Nu har vi skrevet nok om skyen. Har du lyst til at mødes? Helt nede på jorden?


Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.