Gå direkte til indhold
 

MUNINN

Bekæmp fremtidens hackerangreb med en intelligent netværkssensor

Nutidens hackere er kreative, idérige og finder på nye tiltag hver dag, der rammer både store og små virksomheder.

Intelligent Netværk

MUNINN netværkssensor

De fleste cyberangreb opstår via inficerede arbejdsstationer eller ved, at IT-kriminelle på anden vis tiltvinger sig adgang til netværket i en virksomhed.

Dagene, hvor alene en firewall og antivirus var tilstrækkeligt til at beskytte sig mod hackerangreb og malware, er forbi, og netværkssikkerhed er nu vigtigere end nogensinde.

Derfor har vores gode samarbejdspartner Muninn skabt netværkssensoren MUNINN AI Detect.

Skal vi tage en snak?

Kom på forkant med fremtidens hackerangreb

For at imødekomme nutidens sikkerhedsudfordringer og komme den kreative hacker i forkøbet, har Muninn (tidligere kendt som Wehowsky.com) udviklet en intelligent netværkssensor med indbygget machine learning. MUNINN - som de kalder den - kortlægger og visualiserer al trafik på din virksomheds netværk. Herved kan du styrke netværkssikkerheden og dermed være på forkant med fremtidens ukendte hackerangreb - selv de angreb, som ingen endnu kender til, og som en firewall ikke kan opdage.

 

Hvilken værdi giver MUNINN din virksomhed?

Med MUNINN får du adgang til et brugervenligt dashboard, som giver dig et komplet overblik over virksomhedens netværk (trafik i realtid, trends, interne trusler, statistikker mv.). Herved får du nyttig viden om, hvordan dit netværk ser ud, og du får mulighed for at præcist at identificere specifikke dele af netværksinfrastrukturen - helt ned på bruger- og enhedsniveau.

MUNINN holder sig konstant opdateret, og ved hjælp af machine learning lærer den normalbilledet af din virksomheds netværkstrafik at kende, så trusler kan opdages og blokeres. Dermed giver MUNINN - i samarbejde med vores specialister - dig det ultimative forsvar mod fremtidens angreb.

Hvilken type trusler identificerer MUNINN?

MUNINN identificerer trusler, som traditionelle IT-sikkerhedsværktøjer ikke er i stand til at håndtere. MUNINN er derfor en nødvendighed for at bekæmpe trusler, heriblandt:

#1

Afvigende brugeradfærd: Adgang til følsomme internettjenester uden for normal arbejdstid - usædvanlig download af data fra intern server til klient, hvilket indikerer en insider trussel, såsom cyber spionage, etc.

 

#2

Spredning af botnets og andet malware

 

#3

Fremtidens cyberangreb

Oplev effekten med en gratis 'Proof of Value'

En PoV er en unik mulighed for at opleve værdien af en MUNINN sikkerhedssensor i jeres eget netværk. PoV'en løber over 4 uger og kan hjælpe med at få dyb forståelse af jeres netværk.

Vi præsenterer herefter en detaljeret vurderingsrapport med eventuelle trusler og svagheder.

Lad os tage en snak om, hvordan I kan sikre den bedst mulige beskyttelse

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.