Gå direkte til indhold
 

Modern Management – design, monitorering, drift og tilpasning af cloudtjenester

Modern Management er en række services, som bygger på Microsoft teknologi, samt en række øvrige supplerende værktøjer, der samler vores viden og omfatter både design, monitorering, drift og tilpasning af cloudtjenester.

Udnyt de mange muligheder i Modern Management

Vi samler vores viden i både design, monitorering, drift og tilpasning af cloud tjenester. Din virksomheds sikkerhed og effektivitet øges, fordi du kan være tryg ved, at løsningerne opsættes og løbende holdes kørende efter best practice.

Vores løsninger består af følgende fire services:

Device & Identity

Service giver dig kontrol over virksomhedens enheder. Dine software og forretningssystemer holdes opdateret og der udføres nemt nulstilling og genetablering af udstyr samt automatisk udrulning.

Læs mere

Groups & Teams

Servicen hjælper dig med at skabe kontrol. Din virksomheds data sikres og gøres mere overskuelige, til gavn for både den enkelte medarbejder, det enkelte team og for organisationen i helhed.

Læs mere

Mail Security

Servicen giver din virksomhed kontrol og styring af din mail. Den supplerer Exchange Online og lignende teknologier, ved at tage hånd om din løsning og følger best practice.

Læs mere

Cloud Security

Servicen overvåger dit it-miljø. Hvis der findes uoverensstemmelser eller trusler, bliver der slået alarm. Det giver vores IT-sikkerhedsteam mulighed for at reagere hurtigt og korrekt.

Læs mere

Cloud er en fordel – men det driver ikke sig selv

Den moderne arbejdsplads er fremtidssikret, fordi den lever i skyen. Men har du en moderne styring og vedligeholdelse? Da din løsning er i skyen, så er den under konstant forandring.

Med Modern Management får du en skræddersyet standardløsning, der følger best practice – og du kommer nemt i gang. Det betyder at dine enheder fx pc, smartphone, tablets, printere og netværksudstyr kan styres direkte fra skyen. Det frigør dem fra de snævre og ufleksible bånd, der hører til klassiske it-løsninger.

Kan kombineres og integreres med andre løsninger

En del af det store billede

Vores management løsninger er bygget til at tale sammen, og kan derfor forbindes på tværs af løsninger. Desuden komplimenterer løsningerne hinanden, da når du vælger flere managementløsninger får du den fylde udnyttelse.

Modern Management Microsoft

Microsoft teknologi – moderne teknologi

Vores Modern Management løsninger er bygget på Microsoft teknologi.

Værktøjerne anvendes i mere end 95 % af verdens største virksomheder (Fortune 500).

Microsoft udvikler disse værktøjer, så de dækker behovet for de største virksomheder, som i sidste ende giver alle virksomheder den bedste løsning – også din virksomhed.

Hør mere

Anvendes allerede af millioner

Bygger på kendt og gennemtestet teknologi

Device & Identity Management-løsningen er primært bygget på teknologi fra Microsoft. Deres værktøjer, anvendes af millioner af brugere på verdensplan og er derfor gennemtestet.

Ofte stillede spørgsmål og svar om Modern Management løsninngerne

Tryk på spørgsmålet, for at få svaret – eller kontakt os for mere information.

Vi står klar til at hjælpe dig videre med Modern Management

Uanset om du blot er i gang med overvejelserne omkring en Modern Management løsning, leder efter support eller allerede har taget en beslutning – kan itm8 hjælpe dig. Send en forespørgsel og en af vores Modern Management-konsulenter kontakter dig.