Gå direkte til indhold
 

itm8 er ny VMware Pinnacle-Partner

Læsetid i minutter: 1

itm8 er blevet udnævnt som Pinnacle-Partner. Det sikrer kunderne løsninger af højeste kvalitet – blandt andet ved at modernisere infrastruktur, accelerere innovation og forbedre deres forretningsrobusthed.

Det højeste niveau af Pinnacle Tier Partner

Broadcoms opkøb af VMware har ændret teknologimarkedet markant og medført store justeringer i partnerskabsprogrammet, hvor alle eksisterende partnerskaber er blevet ophævet, og nye er blevet etableret. Trods disse ændringer er itm8 lykkedes med at bevare sin partnerstatus og opnået den højeste Pinnacle Tier. Dette er vi hos itm8 naturligvis utroligt stolte af.  
 

”Som Pinnacle-partner får vi et tæt samarbejde med Broadcom. Det sikrer vores kunder løsninger af højeste kvalitet. Vi har et stort fokus på Hybrid Cloud-strategien, hvor vi vil bringe endnu stærkere produkter til markedet baseret på VMware”
siger Søren Emig, Manager, Cloud Infrastructure.  
 

En blåstempling af kompetencer

Den nye status som Pinnacle-partner viser, at itm8 fortsat kan hjælpe deres kunder med at innovere ved hjælp af VMware Cloud Foundation, som deres private cloud-infrastruktur.  
 

”Som en Pinnacle-partner vil itm8’s ekspertise, erfaring og indflydelse i branchen spille en afgørende rolle i at hjælpe vores kunder på deres cloud-rejse. VCSP Pinnacle Tier er designet til at opbygge stærkere relationer med vores mest værdsatte VCSP-partnere for at hjælpe kunder med at implementere en meget effektiv cloud-model, der kombinerer offentlig cloud-skala og agilitet med privat cloud-sikkerhed og ydeevne”
siger Ahmar Mohamed, Vice President, Partners, Managed Services, And Solutions GTM, VMware Cloud Foundation Division hos Broadcom. 

 

Pinnacle-partnere er Broadcoms mest strategiske partnere, som har omfattende certificeringer, dyb teknologisk indsigt og færdigheder til at håndtere de mest komplekse løsninger. Det mener Søren Emig er en kæmpe blåstempling af itm8:

 

”Den nye partnerstatus understreger, at vi fortsat er kundernes sikre outsourcing-partner til deres IT. Det er en blåstempling af vores kompetencer og måder at gå til markedet”
siger Søren Emig, Manager, Cloud Infrastructure. 

 

Hvad er Pinnacle-partner?

Pinnacle er det højeste programniveau i Broadcom Advantage Partner-programmet. Pinnacle-partnere er Broadcoms mest investerede og strategiske partnere og har omfattende certificeringer, en track record af betydelige salgs- og servicepræstationer og bred international dækning. At have Pinnacle-status betyder, at en partner har dyb teknologisk know-how og kompetence til at tackle de mest komplekse kundeudfordringer. Broadcom arbejder tæt sammen med Pinnacle-partnere, herunder co-salg til gensidige kunder, for at levere den grundlæggende teknologi, der driver det digitale landskab.

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?