Gå direkte til indhold
 

itm8 køber Business Intelligence-specialisterne Mind Your Business

Læsetid i minutter: 2

 

itm8 har købt den aarhusianske IT-virksomhed, Mind Your Business. Opkøbet sker som et led i itm8’s strategi om at styrke sin position som strategisk partner for sine kunder, med fokus på Business Intelligence, data analytics og rapporteringsløsninger og -koncepter.

Danske virksomheder er i stigende grad på jagt efter en it-partner, der kan hjælpe dem med forståelse af deres data og at transformere de traditionelle arbejdsgange til digitale processer. På rekortfart er Mind Your Business, siden sin stiftelse i 2021, blevet anerkendt som eksperter på netop det felt, og arbejder i dag med nogle af de største, danske virksomheder. Den værdi og indsigt vil itm8, med opkøbet af den aarhusianske virksomhed, nu brede ud til alle sine kunder. 

 

Opkøbet repræsenterer ikke bare en styrkelse af vores forretningsmæssige fundament, men også en mulighed for at være en del af en kultur og et fællesskab, der værdsætter innovation og medarbejdere. Synergien mellem vores virksomheder skaber endnu større værdi for vores kunder og medarbejdere og giver os mulighed for at udforske nye markeder, udvikle vores kompetencer og styrke vores position inden for vores branche.

Andreas Hvejsel, Partner i Mind Your Business

Databaserede beslutninger drukner i manuelle processer

Lige præcis den erfaring, som Mind You Business-teamet bringer med sig, vil kunne skabe en stor værdi for itm8’s kunder. Virksomhederne, som tidligere kunne klare sig med velstrukturerede regneark og manuel dataindsamling står i stigende grad overfor en uoverkommelig opgave, i takt med at mængderne af data stiger og stiger. 

”Mængden af information, du har til rådighed og skal forholde dig til som leder, er næsten uoverskuelig. Samtidig er beslutningsprocesserne blevet kortere og kortere. Som leder har du ikke tid til at vente på, at man manuelt får samlet data fra sidste måned fra diverse regneark og få det præsenteret i en fastlåst graf. Du har brug for at være beslutningsdygtig og at kunne gå fra et overbliksbillede, til at kunne dykke ned i detaljerne, uden først at skulle sætte en hel afdeling i gang med en ny analyse. Det er det overblik, Mind Your Business bringer ud til deres kunder, og som vi nu i endnu højere grad kan tilbyde vores,” siger CEO Henrik Kastbjerg og forsætter: 

”Den specialiserede dataanalyse passer perfekt ind i vores produktmix. Vi har i forvejen specialist-afdelinger, der arbejder med opbygning og optimering af databaser og integrationer mellem systemer. Nu lægger vi hele analysedelen på toppen, som vi så kan matche til den sammenhængende infrastruktur, itm8 allerede opbygger og håndterer. Det er et perfekt match og en kæmpe værdiskaber for vores kunder.” 

Specialister indenfor Business Intelligence og data-løsninger

For Mind Your Business’ medarbejdere åbner opkøbet også nye døre, fortæller Andreas Hvejsel. 

”Vi glæder os over at blive en del af itm8. Både fordi det styrker vores service over for kunderne, men også fordi det åbner nye karrieremuligheder for vores dygtige medarbejdere. Itm8 er på en vild vækstrejse, og vi glæder os til at blive en del af den. Vi ser frem til at bidrage til Itm8' fortsatte succes og blive en del af et dynamisk og inspirerende miljø,” fortæller han. 

Om Mind Your Business

Mind Your Business blev grundlagt i 2021 af stifterne Andreas Hvejsel, Mette Svidt og Thomas Witt og har siden opbygget en profitabel og hurtigt voksende forretning specialiseret i Business Intelligence. Teamet har på kort tid opbygget en imponerende kundebase og servicepakke. 

Om itm8

itm8 er en nordisk digital transformationspartner med private og offentlige kunder i Danmark og Sverige og tilbyder en bred række af services inden for IT-drift og Cloud Services, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. itm8 er ejet af ledelsen samt kapitalfonden Axcel i partnerskab med Chr. Augustinus Fabrikker. 
 

Yderligere oplysninger 

itm8 

Henrik Kastbjerg, CEO 
Tlf.: +45 20 69 67 00 | E-mail: hvk@itm8.com 

Claus Sommer, COO, Head of M&A 
Tlf.: +45 29 99 24 31 | E-mail: clsom@itm8.com 

MYB_04661_WEB

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?