Gå direkte til indhold
 

Onsite konsulenter "as-a-service"

- Faste konsulenter, som kender jeres IT-setup og medarbejdere

Onsite

Med en onsite konsulent as-a-service får din virksomhed adgang til en fast IT-assistance, som hjælper med hverdagens IT-udfordringer. Vores dygtige konsulenter arbejder onsite på jeres lokation, og frekvensen af besøg kan fastsættes efter det aktuelle behov

Faste konsulenter, som er eksperter i jeres systemer

Der er mange fordele ved faste onsite konsulenter. Først og fremmest fungerer konsulenten præcis som en intern IT-medarbejder, idet han er fysisk tilstede og kan hjælpe medarbejderne på lokationen fremfor online. Konsulenten bliver ikke blot en stemme i telefonen, og den traditionelle distance udviskes, når medarbejderne blot kan gå forbi og få øjeblikkelig hjælp. Medarbejderne vil således betragte konsulenten som en kollega, hvilket resulterer i et tættere og mere effektivt samarbejde. Onsite konsulenten bliver samtidig 100-meter-mester i jeres systemer og hele jeres IT-landskab. Det indgående kendskab afspejles i effektiviteten, hvor konsulenten hurtigere kan hjælpe brugerne og gå fra opgave til opgave.

Hvad kan konsulenten hjælpe med?

Servicen er budgetter- og skalerbar, og den kan skræddersyes, så den passer til netop din virksomhed. En onsite dag svarer til 8 timers konsulentarbejde. De konkrete arbejdsopgaver fastlægges i samarbejde med jer - de kan for eksempel indebære:

• Klientproblemer
• Systemopgraderinger
• Sammenlægninger eller opsplitninger af systemer
• Printerinstallationer
• Klargøring af PC/tablet/mobil
• Brugersupport på f.eks. Outlook og Office 365

Slip for ventetid

En stor fordel ved konsulenter med faste onsite besøg er også, at du præcis ved, hvornår du ”ejer” konsulenten. Ved at forhåndsreservere en konsulent til onsite besøg kan du nemmere flytte rundt på dine opgaver og omprioritere til netop jeres akutte behov.

 

Bedre muligheder for sparring og rådgivning i hverdagen

Med en onsite konsulent as-a-service behøver I ikke bekymre jer om at blive faktureret hver gang en medarbejder har en mindre eller større IT-udfordring. Jeres medarbejdere, eller den interne IT-afdeling, kan til en hver tid trække på konsulentens ekspertviden.

Vil du høre mere om mulighederne med en onsite konsulent "as-a-service"?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.