Gå direkte til indhold
 

Der er ingen grund til at vente!

Du skal skifte til Microsoft 365 Business Premium for at få ro i sindet.

Word, Excel, PowerPoint, Outlook, Teams. Det er disse værktøjer, vi kender fra vores hverdag.

Microsoft 365 fungerer glimrende! Hvorfor i alverden skulle du skifte licens? Måske fordi der er én ting i Microsoft 365, der bliver stadig vigtigere - sikkerhed! Hvis du i øjeblikket bruger Microsoft 365 Business Standard, har du adgang til standard funktioner og standard sikkerhed. Men hvis du opgraderer til Microsoft 365 Business Premium, ser tingene helt anderledes ud!

For 66 kr. mere pr. bruger pr. måned får du adgang til nogle af de bedste sikkerhedsfunktioner på markedet – sikkerhedsfunktioner der kan give dig ro i sindet. Med Business Premium kan du, med andre ord, være sikker på, at din virksomhed er beskyttet mod dagens og morgendagens cyberangreb, samtidig med, at du øger produktiviteten og samarbejdet i dit team.

Lad mig fortælle dig mere om de store forskelle og hvordan du kan opgradere ved at se nærmere på denne landingsside og den e-bog, vi har lavet!

Sådan sparer du 150 kr. ved at opgradere til Microsoft Business Premium


Hvis du ejer en Microsoft 365 Business Standard og købte de samme komponenter, som er inkluderet i Microsoft 365 Business Premium, enkeltvis, ville du betale kr. 150 mere end licensen koster som en samlet pakke. Det er en betydelig besparelse, som kan gøre en stor forskel for din virksomheds bundlinje. Og endda uden, at du går på kompromis med sikkerheden. Brancheanalytikere nævner konsekvent Microsoft som førende inden for cybersikkerhed.

8 sikre fordele ved Microsoft Business Premium

Du bruger muligvis allerede Microsoft 365 Business Standard til at få adgang til de bedste Office-apps og cloud-tjenester, men vidste du, at du kan få endnu mere ud af Microsoft 365 med Business Premium?

Business Premium giver dig adgang til avancerede sikkerhedsfunktioner som Intune, Azure Information Protection og Microsoft Defender for Business, som lader dig administrere og sikre enheder, data og identiteter for alle i din organisation. Dette giver dig:

 

#1 Sikre identiteter

#2 Sikre enheder

#3 Sikre apps

#4 Sikker mail

#5 Sikre dokumenter

#6 Sikker Secure Score

#7 Sikkert overblik

#8 Sikker investering

Med Business Premium kan du være helt sikker på, at din virksomhed er beskyttet mod dagens og morgendagens cyberangreb.

Sådan lykkes du med at opgradere til Business Premium

#1 Møde

20 minutters introduktion til Microsoft 365 Business Premium.

#2 Workshop

30 minutters introduktion af de 8 fordele med Microsoft 365 Business Premium

#3 Planlægning

Nærmere afdækning af behov og udarbejdelse af plan og budget for opgradering.

#4 Aktivering

Implementering og Go-live med aktivering af sikkerhedsfunktioner

Er du stadig ikke overbevidst?

Dette er en naturlig reaktion på spørgsmålet om øget sikkerhed, at du ikke ikke har oplevet cyberangreb eller identitetstyveri, og slet ikke at følsomme data er kommet på afveje - og du har helt ret. Hvorfor reparere det, der allerede virker?

Microsoft 365 Business Premium tager højde for, at alt skal fungere og være som før. Men også at du kan føle dig tryg. For resten af ​​verden er ikke som før. Selv små og mellemstore virksomheder oplever stadig mere udspekulerede og beregnende angreb, der kan sætte os mange dage, uger og måneder tilbage i tiden, hvis vi bliver angrebet.

Vi vil gerne hjælpe dig med at se, hvilken forskel det kan gøre, hvis du opgraderer din licens, etablerer nogle sikkerhedsrutiner og giver dine medarbejdere information og træning.

Brug nogle få minutter sammen med os, hvor vi kan være konkrete på hvordan Microsoft 365 Business Premium vil øge din virksomheds sikkerhed og give konkurrencefordele!

Tag kontakt

Download e-bog

IT-sikkerhed-Business-Premium
Workshop invitation

Øget sikkerhed og lønsomhed - Hvordan?

Er du leder i en lille eller mellemstor virksomhed, byder vi dig hjertelig velkommen til en konkret workshop, der vil give dig et klart billede af, hvordan Microsoft 365 Business Premium vil give dig større sikkerhed og bedre lønsomhed.

Sæt 30 minutter af til en gennemgang af forskellene mellem Business Standard og Business Premium, og hvordan dette vil kunne retfærdiggøre en opgradering af dine licenser.

 

Tilmeld dig nu

Tidspunkt: 25. januar, kl. 09:00 - 09:30
Tilmeld dig på: marketing@itm8.com

Ofte stillede spørgsmål og svar om Microsoft 365 Business Premium

Vi står klar til at hjælpe dig videre med din næste digitale løsning