Gå direkte til indhold
 

Webinar: 3 tips til at beskytte dig mod hackerangreb

Læsetid i minutter: 1

It-sikkerhed og det støt stigende antal hackerangreb har fyldt meget i medierne. Og desværre er hackerangreb ikke længere noget, som kun sker for nabovirksomheden. 

Er du i tvivl om, hvorvidt din virksomhed er godt beskyttet mod hackerangreb? Hvis nej, så behøver du ikke deltage i denne online workshop. Hvis ja, så giver vi dig på denne workshop indblik i, hvordan man kan modne og optimere sit it-sikkerhedssetup for at have ro i maven og beskytte din virksomhed mod hackerangreb.  

På denne online workshop giver vi dig et indblik i, hvordan du kan optimere dit arbejde med it-sikkerheden, for det kan desværre koste din virksomhed livet, hvis ikke der er styr på denne del. 

Online workshoppen er for dig, der har et ansvar for virksomhedens daglige drift, og ønsker at få et indblik i, hvordan man kan modne og optimere sit it-sikkerhedssetup.

 

Hvad får jeg ud af webinaret?

  • Hvordan du bedst får et overblik over din virksomheds eventuelle sårbarheder 
  • Hvordan du udnytter din hjemmebanefordel i forhold til hackerne 
  • Hvordan du får styr på penalhuset, så du er sikret bedst muligt. 

Ja tak – send mig webinaret

Webinaret blev afholdt d. 17. april 2024. 

Når du får tilsendt webinaret, bliver du samtidigt tilmeldt vores nyhedsbrev. Og bare rolig – vi går op i høj kvalitets indhold i din indbakke.

1644523097293

Johnni Meldgård Rude

Security Director

Har du spørgsmål til noget af det der bliver sagt i webinaret, er du velkommen til at skrive direkte til Johnni på mail: jorud@itm8.com.