Gå direkte til indhold
 

Få mere værdi for pengene med en itm8 konsulentaftale


Med en itm8 konsulentaftale får du overblik over dine udgifter og adgang til mere end 1000 af landets dygtigste IT-konsulenter. Alt sammen mens du opnår attraktive rabatter.

Køb af konsulentydelser er en nem og fleksibel måde at reagere på de IT-behov, der opstår i en virksomhed, men det kan være svært at finde de bedste konsulenter i markedet.

Med en itm8 konsulentaftale får du én samlet aftale, som giver dig adgang til nogle af landets dygtigste konsulenter, mens du samtidig opnår attraktive rabatter.

Det sikrer høj kvalitet og mulighed for at planlægge dine IT-udgifter med fuld transparens.

Med en itm8 konsulentaftale opnår du effektivitet og værdi for pengene, når du gør brug af konsulenter. 

Hvad kan vores konsulenter hjælpe med?

Når din virksomhed ønsker at forbedre nuværende IT eller står over for nye tiltag, der skal styrke forretningen, er det en fordel at indhente specialiseret viden udefra i form af eksterne IT-konsulenter.

Det kan dog være svært at finde de bedste konsulenter i markedet inden for lige netop de områder, som din virksomhed har behov for.

I itm8 har vi en af Danmarks største konsulentafdelinger med over 1.000 dygtige konsulenter med specialiseret viden om alt fra Cloud og IT-infrastruktur til netværk, cyber security, databaser, ERP, CRM og softwareudvikling – og meget andet.

Vores konsulenter er højt certificerede specialister inden for deres respektive områder gennem tætte og stærke partnerskaber med producenterne.

Læs mere

iStock-1447401341

Hvad er en itm8 konsulentaftale?

En itm8 konsulentaftale er et alternativ til løbende tilkøb af konsulentydelser, som giver dig nem og hurtig adgang til de rigtige konsulenter, når du har brug for dem.

Med en itm8 konsulentaftale laver du én forudbetaling baseret på din virksomheds IT-behov, hvorefter du kan indløse konsulentydelser til f.eks. mindre konsulentprojekter, onsite konsulentbesøg, specialistopgaver, opsætning af ny hardware eller software samt meget mere.

Det effektiviserer processen og giver dig mulighed for at budgettere og planlægge dine IT-udgifter. Alt sammen mens du opnår attraktive rabatter på vores listepriser. 

Vælg den pakke, der bedst matcher din virksomheds konsulentbehov og budget. 

Se fordelene

Teams-Group-Microsoft

Vælg en aftale, der passer til din virksomheds IT-behov:

Pakke 1

50.000 DKK

Pakke 2

100.000 DKK

Pakke 3

200.000 DKK

Kontakt os via formularen i bunden, hvis du ønsker mere information om dine rabatmuligheder, eller hvis du ønsker en skræddersyet aftale.

Hvilke fordele er der?

Når det kommer til at sikre effektivitet, fleksibilitet og værdi for jeres brug af konsulenter, så er en itm8 konsulentaftale det ideelle valg.

Rabat på timeprisen: Med en itm8 konsulentaftale opnår du attraktiv rabat på vores listepriser for konsulentydelser. Jo større aftale du indgår, des større rabat vil du opnå.

Adgang til mange konsulenter: Du får adgang til alle konsulenter i itm8, så du får muligheden for at gøre brug af konsulentassistance indenfor rigtig mange områder nemt og hurtigt.

Overblik over udgifter: Du laver én forudbetaling, hvorefter du kan indløse konsulentydelser – med det samme eller ved behov. Det gør det nemmere at budgettere og planlægge dine udgifter til konsulenter.

Personlig tilknytning: Du kan få en fast konsulent eller et konsulentteam tilknyttet, der arbejder tæt sammen med dig og din virksomhed. Du kender dem og de kender din virksomhed. Det sikrer større effektivitet i samarbejdet.

Vil du vide mere? Ræk ud!

Onsite

Vi har 1000+ konsulenter klar til at hjælpe, heriblandt:

100+

sikkerheds-
specialister

200+

cloud-
specialister

70+

database-
specialister

60+

CRM og ERP-
specialister

70+

Microsoft 365-
specialister

200+

MS infrastruktur-
specialister

60+

netværks-
specialister

240+

support-
specialister

Skal vi tage en snak?

Udfyld formularen og lad os finde den rette løsning til dine behov.