Gå direkte til indhold
 

Microsoft Copilot i Outlook

Læsetid i minutter: 3

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation i den professionelle verden, men de kan også være en af de mest udfordrende.

Hvordan skriver du klare, præcise og høflige e-mails, der formidler din besked og respekterer modtagerens tid og opmærksomhed? Hvordan undgår du almindelige fejl som stavefejl, grammatikfejl eller upassende tone? Hvordan udformer du effektive emnelinjer, hilsener og underskrifter, der giver et godt indtryk?

En ny måde at skrive bedre e-mails på

 

Dette er nogle af de spørgsmål, som Microsoft Copilot kan hjælpe dig med at besvare. Microsoft Copilot er en ny funktion i Outlook, der bruger kunstig intelligens til at hjælpe dig med at skrive bedre e-mails. Den kan foreslå ord, sætninger, hele afsnit eller endda hele afsnit baseret på konteksten og formålet med din e-mail. Den kan også hjælpe dig med at kontrollere og rette dine stavefejl, grammatik, tegnsætning og stil. Og den kan give dig feedback og tips til, hvordan du kan forbedre dine e-mail-skriverfærdigheder.

Microsoft Copilot er designet til at være din personlige assistent og træner i e-mail-skrivning. Den kan hjælpe dig med at spare tid, undgå fejl og kommunikere mere effektivt. Den kan også hjælpe dig med at lære af din egen skrivning og af de bedste praksisser hos andre e-mail-forfattere. Microsoft Copilot er ikke ment som erstatning for din egen stemme eller kreativitet, men som en måde at forbedre dem og få dem til at skinne.

Copilot_Outlook

For at bruge Microsoft Copilot i Outlook skal du blot aktivere det i indstillingsmenuen. Når du derefter begynder at skrive en ny e-mail eller svarer på en eksisterende, vil du se et Copilot-ikon i højre side af skærmen. Du kan klikke på det for at åbne en sidebjælke, der viser dig forslag og feedback fra Copilot. Du kan vælge at acceptere eller afvise ethvert forslag ved at klikke på det eller bruge tastaturgenveje. Du kan også bede Copilot om flere forslag eller feedback ved at klikke på knapperne i bunden af sidebjælken.

Microsoft Copilot drives af natural language processing og deep learning teknologier, der analyserer millioner af e-mails og lærer af dem. Den bliver konstant bedre og tilpasser sig dine præferencer og behov. Den respekterer også dit privatliv og sikkerhed og gemmer eller deler ikke noget af dit e-mail-indhold.

Microsoft Copilot er en ny måde at skrive bedre e-mails på i Outlook. Den kan hjælpe dig med at skrive hurtigere, nemmere og smartere. Den kan hjælpe dig med at imponere dine kolleger, kunder, samarbejdspartnere og venner med dine e-mail-skrivefærdigheder. Og den kan hjælpe dig med at nyde e-mail-skrivning mere end nogensinde før.

Microsoft Copilot i Outlook er i øjeblikket tilgængelig som en forhåndsvisning for udvalgte brugere af Microsoft 365. Microsoft Copilot vil blive officielt lanceret senere i år (2023) som en del af Microsoft 365-pakken. Du kan læse mere om præsentationen fra Microsoft her.

Se og oplev Copilot i brug (Video)

Microsoft 365 Copilot

 

  Microsoft Copilot i Word

At skrive er en færdighed, der kræver kreativitet og nøjagtighed. Men nogle gange kan skrivning være udfordrende. Læs mere

 

  Microsoft Copilot i Excel

Automatiser din dataanalyse. Hvis du er bruger af Excel, ved du, hvor kedeligt og tidskrævende det kan være. Læs mere

 

 Microsoft Copilot i Outlook

E-mails er en af de mest almindelige former for kommunikation, men de kan også være en af de mest udfordrende. Læs mere

 

 Microsoft Copilot i PowerPoint

En ny måde præsentere på I Hvis du bruger PowerPoint, ved du, hvor svært det er at skabe gode præsentationer. Læs mere

 

 Microsoft Copilot i Teams

Et nyt værktøj til samarbejde I Har du nogensinde været i et Teams-møde, hvor du følte dig distræt og forvirret? Læs mere

 

 Microsoft 365 Copilot: Sådan fungerer det

Hvordan fungerer Copilot? Hvad gør det anderledes end andre assistenter? Og hvordan kan du bruge det til at øge din produktivitet og kreativitet? Læs mere

Lad os bygge dagens og morgendagens IT. Sammen. Tag kontakt.