Gå direkte til indhold
 

Cenvation er nu en del af itm8

Vi bliver ét itm8 – dit digitale kompas!

Cenvation og itm8s 12 øvrige selskaber går sammen og bliver ét itm8. I fællesskab vil vi sikre de bedst mulige services indenfor digital transformation og sikkerhed.

I et hurtigt skiftende teknologisk landskab vil vi gerne tilbyde flere specialiserede vidensområder, der i højere grad favner vores kunders totale it-behov. Cenvation bliver derfor til itm8, så vi sammen med de øvrige selskaber i itm8-gruppen fremadrettet kan realisere en fælles vision: At blive kundernes digitale kompas.

Tidligere Cenvation kan stadig findes på følgende lokationer

København
Lille Kirkestræde 3, 2 sal
1072 København K

Support som tidligere Cenvation kunde

Du får fortsat support hos dine kendte supportmedarbejdere. De overordnede kontaktoplysninger hos Cenvation er som følgende:

+45 9384 3123
kontakt@cenvation.com 

Hvem var og er Cenvation?

Cenvation er en kundeorienteret virksomhed, der leverer innovative IT løsninger til den finansielle sektor og kunde- og medlemsorienterede virksomheder og organisationer. Vi tror på specialisering, og vores løsninger er derfor bygget op omkring dyb viden og erfaring om nøje udvalgte brancher. Vores løsninger er baseret på markedets bedste platform, Microsoft Dynamics 365, og kombineret med Cenvations egenudviklede branchespecifikke addons.

Et itm8 - nye og bedre muligheder!

Som et samlet itm8 kan vi nu dække stort set alt indenfor virksomheds IT. Skal vi tage en snak om fremtidens muligheder?