Gå direkte til indhold
 

Mentor IT er nu en del af itm8

Vi bliver ét itm8 – dit digitale kompas!

Mentor IT og itm8s 12 øvrige selskaber går sammen og bliver ét itm8. I fællesskab vil vi sikre de bedst mulige services indenfor digital transformation og sikkerhed.

I et hurtigt skiftende teknologisk landskab vil vi gerne tilbyde flere specialiserede vidensområder, der i højere grad favner vores kunders totale it-behov. Mentor IT bliver derfor til itm8, så vi sammen med de øvrige selskaber i itm8-gruppen fremadrettet kan realisere en fælles vision: At blive kundernes digitale kompas.

Tidligere Mentor IT kan stadig findes på følgende lokationer

Esbjerg
Lindevej 8

6710 Esbjerg V

Kolding
Kolding Åpark 8A, 5 sal

6000 Kolding

Skovlunde
Tonsbakken 18, 2. sal
2740 Skovlunde

Aarhus
Søndervangs Allé 20

8260 Viby J

Silkeborg
Højbovej 1a

8600 Silkeborg

Support som tidligere Mentor IT kunde

Du får fortsat support hos dine kendte supportmedarbejdere. De overordnede kontaktoplysninger hos Mentor IT er som følgende:

 

Telefon
+45 70 122 123
+45 70 229 924
(Sidst nævnte gælder tidligere Sotea kunder)

 

E-mail
info@mentor-it.dk
 

Support
support@mentor-it.dk

 

Skal du have fjernsupport?

Fjernsupport Mentor-IT

Fjernsupport Sotea

Hvem var og er Mentor-IT?

Ved Mentor IT vil vi gerne levere Danmarks bedste IT-oplevelse. Vi har derfor fokus på tre ting: At flytte vores kunder, sikre dem en god IT-oplevelse og være med dem hele vejen, også i fremtiden.

I 2020 og 2022 blev vi kåret som Danmarks dygtigste til outsourcing, hosting og drift. Mentor IT har indtaget førstepladsen på Computerworlds Top100. Det er et skridt på vejen – men høj bruger- og kundetilfredshed samt trivsel blandt vores medarbejdere er noget af det, vi vægter højest.

Et itm8 - nye og bedre muligheder!

Som et samlet itm8 kan vi nu dække stort set alt indenfor virksomheds IT. Skal vi tage en snak om fremtidens muligheder?