Gå direkte til indhold
 

Progressive er nu en del af itm8

Vi bliver ét itm8 – dit digitale kompas!

Progressive og itm8s 12 øvrige selskaber går sammen og bliver ét itm8. I fællesskab vil vi sikre de bedst mulige services indenfor digital transformation og sikkerhed.

I et hurtigt skiftende teknologisk landskab vil vi gerne tilbyde flere specialiserede vidensområder, der i højere grad favner vores kunders totale it-behov. Progressive bliver derfor til itm8, så vi sammen med de øvrige selskaber i itm8-gruppen fremadrettet kan realisere en fælles vision: At blive kundernes digitale kompas.

Tidligere Progressive kan stadig findes på følgende lokationer

Skovlunde
Tonsbakken 16-18, 3 sal.
2740 Skovlunde

Viby J
Søndervangs Alle 20
8260 Viby J

Support som tidligere Progressive kunde

Du får fortsat support hos dine kendte supportmedarbejdere. De overordnede kontaktoplysninger hos Progressive er som følgende:

 

+45 9927 1000 (Jylland/Fyn)
+45 7022 5072 (Sjælland og øerne inkl. Bornholm)

Foretrækker du at kontakte os via mail, kan du skrive til kundeservice@progressive.dk

 

Skal du have fjernsupport?

Fjernsupport

Hvem var og er Progressive

I mere end 20 år har vi været IT-partner for private virksomheder og offentlige organisationer, hvor vi hjælper med at optimere og sikre IT-driften. Vi er der for at holde arbejdsstationer i gang og produktioner kørende. Hver evig eneste dag.

 

Vi er der, når det er sjovt. Og virkelig alvorligt
Vores kodeord er service, og vores løfte er nærvær i hverdagen. Vi kæmper for vores kunder – altid. Nogen gange kræver det, at vi smider alt, hvad vi har i hænderne, og løser det her-og-nu. Andre gange drøfter vi strategien sammen og lægger en plan. Det vigtigste er, at du ved, vi først lukker opgaven, når den er løst. 

Et itm8 - nye og bedre muligheder!

Som et samlet itm8 kan vi nu dække stort set alt indenfor virksomheds IT. Skal vi tage en snak om fremtidens muligheder?