Gå direkte til indhold
 

Business Danmark

Læsetid i minutter: 2

Fordele

  • En CRM-løsning der altid er opdateret.
  • Nye forretningsgivende funktioner der sparer tid og fjerner frustrationer.
  • En mobilvenlig løsning der altid kan tilgås

Om Business Danmark

Business Danmark er fagforeningen i Danmark der henvender sig til personer der arbejder med Salg og Marketing. Med mere end 29.000 medlemmer yder fagforeningen juridisk service samt inspirerende sparring til deres medlemmer, så de kan løfte deres udvikling til nye højder.
Business-Danmark_Feel

Business Danmark migrerede til skyen, da udgifter skulle reduceres

Samarbejdet med fagforeningen og a-kassen for salg og marketing, Business Danmarks

itm8 og fagforeningen for profiler indenfor marketing og salg – Business Danmark – indledte et nyt projekt i foråret 2022. Organisationen ønskede at fremtidssikre deres CRM-løsning, ved at migrere deres CRM fra serveren i kælderen til en moderne løsning i skyen.

Kort forinden projektets start havde Business Danmark udarbejdet en ny strategi. En strategi, hvor udgifter skulle reduceres ved blandt andet at arbejde smartere og nedbringe kompleksiteten af organisationens mange opgaver.

Et af målene var at give Business Danmarks tekniske personale mere råderum, hvor fokus i større grad er blevet flyttet fra at løse tekniske udfordringer, til i stedet at kunne assistere kolleger.

Hver løsning er unik

Organisationer er som mennesker – to er sjældent ens. Det er ikke anderledes for organisationernes CRM-løsninger. Mange organisationer har ofte flere forskellige tilpasninger, der er skræddersyet og tilpasset hverdagen, kulturen og arbejdsprocesserne. Migrering er som bekendt det sværeste når det kommer til  flytningen af data. Årsagen er, at hvis data bliver overset eller mangler kan det forsinke resten af projektet.

I arbejdet med at få migreret Business Danmarks data var det derfor vigtigt at få kortlagt hele løsningen. En velforberedt migrering vil være med til at sikre at systemet fungerer optimalt når denne tages i brug.

Overførsel af data

Der findes flere måder at flytte data fra et Onpremise system til en cloud-løsning i skyen.

itm8 har hjulpet flere organisationer, med at overflytte deres CRM-løsninger, og dertil har vi udviklet unikke migrering løsninger, der også blev benyttet ved flytningen af Business Danmarks data.

Vi sikrerede, at Business Danmarks data blev overført i en flydende overgang fra Onpremise til Cloud, hvor interne relationer og afhængigheder blev bevaret i løsningen.

Justering af integrationer

Det er vores erfaring, at Onpremise løsninger, især integrationerne, ofte er bygget på en metodik, der ikke er foreneligt med at gå i skyen.

Derfor er det vigtigt at have integrationspunkterne kortlagt, så det er muligt at definere, hvor vi skulle sætte ind.

Når vi kortlægger organisationen i forarbejdet, er det derfor en kærkommende lejlighed til at gå den eksisterende løsnings tekniske aspekter efter i sømmene, for at vurdere om alle integrationer og plug-ins fortsat er tidssparende og relevante.

Vi hjælper virksomheder med at udnytte mulighederne i clouden. Skal vi også hjælpe dig?