Gå direkte til indhold
 

Stærk it-sikkerhed hos Byens Byggerådgivning A/S

Læsetid i minutter: 2

byens byggerådgivning

 

Flere og flere virksomheder får heldigvis øjnene op for vigtigheden af at sikre sig mod it-kriminelle i mange afskygninger. En af dem er Byens Byggerådgivning A/S, som ønskede at styrke sikkerheden omkring virksomhedens it-systemer og data. 

Med hjælp fra itm8 har virksomheden nu en velfungerende sikkerhedsløsning, som blandt andet dækker mailsystemer, alle devices, Microsoft 365 og Cloud Security. 

Stærk it-sikkerhed hos Byens Byggerådgivning A/S

Flere og flere virksomheder får heldigvis øjnene op for vigtigheden af at sikre sig mod it-kriminelle i mange afskygninger. En af dem er Byens Byggerådgivning A/S, som ønskede at styrke sikkerheden omkring virksomhedens it-systemer og data. 

Med hjælp fra itm8 har virksomheden nu en velfungerende sikkerhedsløsning, som blandt andet dækker mailsystemer, alle devices, Microsoft 365 og Cloud Security. 

Josephine Cramon, som er ansvarlig for kommunikation og PR hos Byens Byggerådgivning A/S, fortæller: 
”Vi havde talt en del internt om hacking og undersøgte i den forbindelse muligheden for en cyberforsikring. For at vi kunne tegne den, skulle vi overholde 10 krav ift., hvilke dele af vores data og systemer, der skulle sikres. 
Vi kontaktede tre leverandører for at afdække, hvad det ville kræve og koste at leve op til kravene. 
Valget faldt på itm8, som også i forvejen stod for vores it-systemer – blandt andet fordi vi kunne se, at de kunne tilbyde en god, dækkende og fleksibel løsning til en god pris.” 

”Vi har fået rigtig god rådgivning undervejs. itm8’ medarbejdere har været yderst kompetente og hjælpsomme. Vi føler os topsikret, og det giver os en rigtig god tryghedsfølelse i hverdagen. Alle sikkerhedsmæssige indstillinger og systemer er implementeret, og vi behøver ikke længere at spekulere over vores it-sikkerhed”.

”Vi har fået rigtig god rådgivning undervejs. itm8’ medarbejdere har været yderst kompetente og hjælpsomme. Vi føler os topsikret, og det giver os en rigtig god tryghedsfølelse i hverdagen. Alle sikkerhedsmæssige indstillinger og systemer er implementeret, og vi behøver ikke længere at spekulere over vores it-sikkerhed” 
Josephine Cramon, Kommunikation/PR, Byens Byggerådgivning 

 

Design uden navn (1)

Sikkerhed som pakkeløsning 

itm8 foreslog Byens Byggerådgivning A/S en sikkerhedspakke bestående af fire dele, hvoraf virksomheden valgte de tre: Devices and Identity Management, Cloud Security Management og Mail Security Management. Dermed har virksomheden nu et solidt forsvar i hverdagen. 

”I opstartsfasen gennemgik vi vores behov og muligheder med en af itm8’s specialister inden for hver pakke. Her havde vi en rigtig god dialog om, hvordan vores nye sikkerhedsløsning kunne formes ud fra vores behov. 
Den skulle naturligvis give mening sikkerhedsmæssigt, men vi ønskede også at bibeholde så meget frihed som muligt for vores medarbejdere. Og de løsninger, vi i fællesskab kom frem til, har vist sig at fungere rigtig godt i hverdagen,” 

fortæller Josephine Cramon, som er meget tilfreds med samarbejdet: 

”Vi har fået rigtig god rådgivning undervejs. Itm8’ medarbejdere har været yderst kompetente og hjælpsomme, uanset hvilke spørgsmål og ønsker vi kom med. 
Det, at vi kunne vælge til og fra i pakkerne ud fra et oplyst grundlag har været enormt værdifuldt. Og så er det fedt, at vi nu, efter projektets afslutning, har én fast kontaktperson i hverdagen, som vi kan kontakte, uanset hvilket system det drejer sig om – så hjælper hun os hurtigt videre med vores spørgsmål.” 

Og vigtigst af alt: Den nye sikkerhedsløsning giver alle hos Byens Byggerådgivning A/S god ro i maven, når talen falder på hacking og andre former for it-kriminalitet: 

”Vi føler os topsikret, og det giver os en rigtig god tryghedsfølelse i hverdagen. Alle sikkerhedsmæssige indstillinger og systemer er implementeret, og vi behøver ikke længere at spekulere over vores it-sikkerhed. 
Vi véd, at itm8 sikrer, at al den bagvedliggende teknik fungerer og opdateres dagligt til at møde relevante trusler. Det er en kæmpe tryghed at vide, at alt bare spiller,” 
afslutter Josephine Cramon. 

 

Om Byens Byggerådgivning

I over 20 år har Byens Byggerådgivning ydet ekspertise i byggeprojekter fra kælder til tag. De prioriterer fremtidssikring, bæredygtighed og høj kvalitet. Deres fokus er tillidsbaserede samarbejder, kvalitet og ansvar. De kombinerer etik, integritet og faglighed, og støtter Ungdommens Røde Kors. De er bevidste om deres ansvar i alle projekter. 

BYENSBYG (3)

Skal vi hjælpe din virksomhed med en løsning, der skaber reel værdi?