Gå direkte til indhold
 

Transformér data til værdifuld indsigt

Er du træt af at stole på din mavefornemmelse, når du træffer vigtige beslutninger? Med itm8's dataanalyseværktøjer kan du gøre beslutningsprocessen enkel og datadrevet. Vores intuitive dashboards giver dig et klart overblik over dine data og tendenser og gør det nemt for dig at træffe beslutninger baseret på konkrete forretningsindsigter.

Forstå dine data. Skab værdi

Hos itm8 bygger vi ikke bare it-løsninger. Vi skaber forståelse for data. Og vi gør det sammen med vores kunder. Vi mener, at det er afgørende, at din virksomhed ikke blot har adgang til data, men også forstår, hvordan de skal bruges. Når data bliver til forståelig viden, skaber det reel værdi for din virksomhed.

Mennesker og værdier i centrum

Vi er eksperter i data, men vi er også mennesker, der taler med mennesker. Vi ønsker at fjerne tunnelvision og se på de bløde værdier, udfordre dataresultaterne og finde de bedste løsninger sammen. Det er vigtigt, at vi ser på helheden og skaber mening af tallene - så det kan gavne din virksomhed, og giver værdi.

Dataforståelse for alle

Data er ikke kun for analytikere og tech-eksperter; det er for alle i din virksomhed. Uanset din rolle, kan du drage fordel af data. Og med itm8's værktøjer kan du omdanne komplekse data til letforståelige rapporter på ingen tid til at forbedre din virksomhed. Vores effektive powertools gør arbejdet for dig, så du kan fokusere på at skabe værdi for din virksomhed. Today. Tomorrow. Together.

itm8_1000x1000_24

Optimer din virksomheds potentiale med itm8's dataværktøjer

Vælg de dataværktøjer, der bringer mest værdi til din digitale transformation.

Business Intelligence (BI):

Saml alle dine data på ét sted og få adgang til real-time nøgletal og opdaterede data, når som helst, hvor som helst. Gør afrapporteringen nem og hurtig med BI's brugervenlige interface.

Microsoft Power BI:

Forvandl komplekse data til klare og overskuelige dashboards. Analyser, visualiser og del data-rapporter hurtigt og nemt, og opdag nye måder at optimere din virksomhed på.

Microsoft SQL Server:

Få hurtige og præcise resultater med din data. Denne kraftfulde BI- og data warehouse-platform håndterer selv de største datamængder og giver dig mulighed for at designe dine egne rapporter.

Microsoft Azure:

Tag din databehandling til skyen og nyd godt af sikkerhed og fleksibilitet. Med Azure kan du installere og administrere applikationer uden at bekymre dig om IT-infrastrukturen.

Time Xtender:

Administrer alle dine datakilder fra ét sted. TimeXtender trækker og administrerer data til analyse fra alle dine systemer, så du får den information, du behøver, når du behøver den.

Jet Analytics:

Få hurtig og fleksibel analyse og rapportering med Jet Analytics. Lav visuelle dashboards og økonomiske rapporter i Excel og online, og få indsigt i din virksomheds performance.

Skab værdi med data

Data er mere end bare tal; det er en historie om mennesker, der træffer beslutninger baseret på indsigter. Hos itm8 sætter vi din virksomhed og dine brugere i centrum, fordi vi ved, at det skaber den største værdi for dig.

Mennesker først. Data bagefter

itm8 forstår, at data skal være relevant og forståeligt for dem, der bruger det. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig og dit team for at sikre, at vores løsninger er skræddersyet til jeres behov og lette at anvende.

Tilpassede løsninger, der gør en forskel

Vores løsninger er ikke one-size-fits-all. itm8 lytter, lærer og tilpasser, så du får en løsning, der passer perfekt til din virksomhed og virkelig gør en forskel i hverdagen.

itm8 taler dit sprog

Når du har brug for hjælp, taler vi klart og tydeligt. Vores konsulenter er trænet i at kommunikere effektivt, så vi hurtigt kan forstå dine behov og løse dine udfordringer.

itm8_data_analyse-1

Skal vi sammen finde løsningerne, der kan hjælpe din virksomhed? 

Kontakt os i dag. Lad os finde de perfekte IT-løsninger til netop din virksomheds behov.