Gå direkte til indhold
 

ERP forretningsanalyse

Få gratis svar: Her spænder økonomisystemet ben for din forretning

I en begrænset periode kan du få en ERP forretningsanalyse og få svar på, hvor dit økonomisystem kan forbedres - helt gratis.

ERP-forretningsanalyse

Skyd genveje til at udnytte alle fordelene i økonomisystemet

Vi ved, at et effektivt økonomisystem er fyldt med forretningsfordele. Men vi ved også, at det er svært at finde frem til dem i en travl hverdag.

Derfor kan vi lige nu – helt ekstraordinært og helt gratis – tilbyde at give dig svarene på, hvor økonomisystemet kan risikere at stå i vejen for din forretning. 

Book en gratis analyse og se jeres optimeringspotentiale

I en begrænset periode kan du få gennemlyst dit økonomisystem og få svar på, hvor du går glip af fordele og muligheder - helt gratis.

Vi tilbyder vi en gennemgang af dit økonomisystem, der giver dig klare svar på, hvor du kan få mere ud af pengene - og løsninger på, hvordan du kommer fri de steder, hvor du sidder fast.

Den her viden får du i en ERP forretningsanalyse

Måske har du allerede det fulde overblik over hvordan dit økonomisystem støtter din forretning? Og hvor du skal fokusere og prioritere dine indsatser? Men hvis du tror, du går glip af noget, så kan du få samlet den viden - og anbefalinger til optimeringer - i en gratis ERP forretningsnalyse. Forretningsanalysen består af tre elementer, der både samler information om hvordan du er stillet i dag - og som giver dig ny viden og et stærkt, databaseret grundlag til at træffe de rigtige beslutninger for din forretnings fremtid. Alle tre områder bliver beskrevet i én samlet rapport, som du får tilsendt efter analysen er udført.

 

#1

Afsæt: Fokus på jeres forretningsmål

Saml overblikket over hvad dit økonomisystem skal bidrage med, for at støtte forretningens overordnede mål. Og kom i en stærk position til at prioritere kommende indsatser.

 

#2

Afdækning: Sådan er I stillet i dag

Få et effektivt overblik over jeres aktuelle situation. Se hvilke fordele I allerede har og som I kan få mere ud af - og opdag hvor I risikerer at gå glip af værdi.

 

#3

Anbefalinger: Her er jeres oplagte optimeringspotentialer

Lær hvilke oplagte muligheder I har for optimeringer og forbedringer. Se hvor I først skal sætte ind, for at komme tættere på målene - og opdag de større udfordringer I skal have fokus på at adressere i fremtiden.

Lad vores erfarne eksperter give din forretnings et digitalt boost

itm8 hjælper flere end 500 danske virksomheder med at få det maksimale ud af deres økonomisystemer. Derfor har deres 55 rutinerede ERP-konsulenter også masser af erfaringer, tips og gode råd til, hvordan økonomisystemet kan blive en løftestang frem for en fælde for forretningen.

 

Kan i få mere ud af økonomisystemet?

ERP-systemerne er helt centrale i både mindre og mellemstore virksomheder. Der er ikke ressourcer til klodsede systemer og dobbeltarbejde, hvis der også skal være tid til at servicere kunderne. 

Derfor arbejder vi også med værdiskabende tilføjelser til økonomisystemerne, som kan løse konkrete brancheudfordringer. I mange tilfælde kan mindre udvidelser erstatte flere støttesystemer, som du betaler ekstra for oven i dit økonomisystem.

Invester to timer: Få klare svar på netop jeres ERP-udfordringer

En ERP forretningsanalyse tager cirka to timer og kræver kun, at I sætter tiden af til et målrettet interview om jeres løsning, situation og mål samt evt. giver midlertidig adgang til ERP systemet.

Til gengæld får I mulighed for at trække på de mange erfaringer og tips til forbedringer, som vi har hjulpet andre virksomheder med. Rådgivningen tager udgangspunkt i jeres ønsker til forbedringer. 

 

Hvor gør det mest ondt?

Måske har I mest brug for et licenstjek, kontrol af data, eller et eftersyn af platformen? Eller også har I konkrete udfordringer, behov for udvidelsesmuligheder eller mangler sparring om et større skifte af platform? Vi ved, hvor økonomisystemerne har tendens til at spænde ben – men AddPro vil også gerne rådgive jer med de konkrete udfordringer, I oplever. Det er op til jer, hvor fokus skal være.

Efter interviewet modtager I en rapport, der opsummerer, hvor I står. Rapporten indeholder desuden anbefalinger til, hvordan I kan få mere ud af jeres platform, eller hvad I kan ændre for at støtte forretningsgangene bedre.

Sådan får du en gratis ERP-forretningsanalyse

Når du udfylder formularen herunder, kontakter vi dig med muligheden for at få besøg og sparring med en af vores ERP-rådgivere gennem en ERP forretningsanalyse. Vi taler om, hvilke fordele du går glip af, hvad du med fordel kan udnytte bedre og hvilke støttesystemer, du kan spare væk, hvis du trækker mere på det, dit ERP-system allerede kan. 

 

Det får du med en ERP forretningsanalyse

  • Se, hvilke ERP-fordele din forretning går glip af lige nu
  • Regn på besparelser, du kan realisere ved at nedlægge evt. redundante støttesystemer
  • Se, hvor meget mere effektive I kan blive
  • Få svar på, om I har de rigtige licenser
  • Lav et platformstjek: Er I begrænset eller godt gearet?
  • Bliv klar til reguleringer:  Hvordan lever I op til branchens lovkrav?
saadan-faar-erp-forretningsanalyse

Udfyld formularen og bliv kontaktet med et tilbud om den gratis forretningsnalyse

OBS: Vi er specialister i Microsoft Dynamics Business Central, Microsoft Dynamics NAV, Microsoft Dynamics C5 og Uniconta, men har også kendskab til andre ERP-systemer. Derfor er analysen mest relevant for virksomheder, der også benytter en af de platforme. Inden analysen bliver du kontaktet telefonisk for at sikre, at der er et godt match mellem jeres platform og AddPros ekspertise.