Gå direkte til indhold
 

5 konkrete områder for vækst

Der løfter både din IT og forretning

Kan din organisation bruge hjælp til at skyde genvej til gevinsterne ved digitalisering? Og kan AI hjælpe jer med at skaffe nye kunder og skabe stærkere sammenhangskraft på jeres arbejdsplads?
Få svar og indsigter her på siden, der giver dig ny viden om, hvordan din forretning kan blive mere effektiv med nye værktøjer. 
Cloud & hosting services

Har du fuld kontrol over software-
omkostningerne?

Hvis du har styr på omkostningerne, så har du styr på virksomheden. Men måske oplever du, at omkostningerne stiger og prisen på jeres abonnementer bærer en del af skylden?

Men du kan reducere omkostningerne ved at købe smartere ind. Blandt andet ved at investere i de rigtige licenstyper og tilpasse antallet af abonnementer dynamisk til det faktiske behov. Og det kan Microsoft Cost Control Panel hjælpe dig med at skyde genvej til.

Med Microsoft 365 Cost Control Panel kan du på kun 15 minutter gennemlyse dine Microsoft-licenser og identificere mulige besparelser og gevinster.

Skyd genvej til effektiv og meningsfuld digitalisering

Hvad betyder digitalisering egentlig for dig som leder? Det kan være en udfordring at tage fat på og følge op på alle de områder, der kræver modernisering og digitalisering.

Der er mange steder du kan tage fat, men du risikerer også at begynde et sted, der ikke har den størst mulige effekt i din organisation. Så hvordan ved du, hvor du får mest udbytte af digitaliseringsindsatsen?

De svar kan Microsoft Adoption Score give dig. Adoption Score er et præcist værktøj, der tager temperaturen i din organisation og kommer med anbefalinger, viden og konkrete forslag til forbedringer, du kan implementere for at skabe mest mulig digital værdi.

iStock-1146743408

Del viden og skab tillid hos kunderne med hjælp fra AI

Som leder ved du, at gode salgs- og kunderelationer bygger på tillid, relevant viden og forståelse. Dette er en af de største værdier, du kan give videre til både nye og eksisterende kunder.

Kunne du have glæde af en forenklet måde at kommunikere din virksomheds styrker og fordele til markedet på?

Vi kan vise dig, hvordan ny og revolutionerende AI-funktionalitet kan forenkle den måde, du kan formidle din ekspertise til både nye og eksisterende kunder ved at bruge den nye teknologi i LinkedIn.

iStock-1146743408

Er du tæt nok på dine medarbejdere?

Den nye hybride måde at arbejde på betyder, at vi ser mindre til hinanden på kontoret og mødes mere på onlinemøder eller taler sammen i chatbeskeder. Men hvad betyder det for relationen til medarbejdere? Har du den samme føling med de mennesker, du arbejder sammen med, eller føler du også en utilstrækkelighed i udviklingen af medarbejdere og sikringen af deres velfærd?

Vi kan ikke skrue tiden tilbage, og den teknologiske udvikling går også kun én vej. Men der er mulighed for at bruge de nye teknologiske muligheder til at få noget af nærheden tilbage.

Microsoft har introduceret Viva Engage, der er en gratis tjeneste, der er bygget direkte ind i Teams. Og den platform lever op til de forventninger, dine medarbejdere har til intern kommunikation i 2023. Her kan I dele glæder, oplevelser og vigtige begivenheder på en gennemsigtig og uformel måde.

iStock-1146743408

Den nye måde at arbejde på stiller særlige krav til din ledelse

Den hybride arbejdsplads, hvor vi arbejder mange steder og på forskellige tidspunkter, kan give os en følelse af manglende kontrol og nærhed til medarbejdere og leverancer.

De sidste par år har sat ekstra fart på en udvikling, der allerede var på vej. Fleksible arbejdspladser. Forskudte arbejdstider. Nye platforme, værktøjer, enheder og en anden måde at holde forbindelsen til arbejdspladsen på er den nye virkelighed.

iStock-1146743408

Bruger I IT-budgettet optimalt? Udnyt kampagne på 360 graders IT-analyse og få svar!

Med en 360 graders IT-analyse får du:

  • En grundig gennemgang af din virksomheds IT-miljø

  • En rapport med konkrete anbefalinger

  • Et vidensresumé (executive summary) med konklusioner til f.eks. direktion og bestyrelse

Med en 360 graders gennemgang af jeres IT-miljø får I ét samlet overblik over jeres situation. I ser, hvor der er forbedringspotentiale, og I får anbefalinger til, hvor I kan styrke forretningen.

Fuld refundering af pris for 360 graders IT-analyse

En 360 graders IT-analyse koster normalt mellem 20.000-40.000 kr. at få gennemført og præsenteret. I en begrænset periode (frem til 1. september 2023) har du mulighed for at få refunderet analysens fulde pris, hvis du blot vælger os til at hjælpe dig med at udføre anbefalinger fra analysen for minimum 15.000 kr. i konsulentopgaver.

Træk på de rigtige digitale værktøjer og effektivisér din forretning

Skal vi tale om, hvordan du får mere ud af de Microsoft 365 muligheder, du allerede har adgang til, for at skabe ny værdi for både kunder og medarbejdere?