Gå direkte til indhold
 

DupliGone

Identificer alle data i Dynamics CRM og fjern alle dubletter

DupliGone hjælper organisationer med at identificere dubletter og udvider Dynamics 365 indbyggede dublethåndtering, hvor den kommer til kort. Med DupliGone kan alle data i CRM blive tjekket for dubletter, og ikke blot Firma, Kontaktperson og Kundeemne, som er udgangspunktet i Dynamics 365 egen dublethåndtering. Opsætningen beror både på hvad og hvordan der skal detekteres dubletter.

Et typisk brugerscenarie

  1. I opbevarer medlems- og kundedata i jeres CRM-system, og ønsker at nedbringe og/eller undgå flere dubletter.
  2. I opsætter derfor dubletregler for medlemmer og kunder, som definerer præcist hvilke felter der skal vurderes på for at detektere en dublet.
  3. Hver gang et medlem eller en kunde bliver oprettet eller opdateret, vil DupliGone undersøge om der skulle være et andet medlem eller en anden kunde, hvor der er sammenfald i oplysninger.
  4. Brugeren der der har oprettet eller opdateret medlems- eller kundedata bliver derefter informeret om at der er en dublet, og hvem det er.
  5. Der er også muligheder for at sætte et job op som løber alle medlemmer eller kunder igennem for at finde alle dubletter, så der kan tages hånd om dem løbende.

Funktionalitet i DupliGone

  1. Dynamisk opsætning af dubletregler direkte i CRM
  2. Dynamisk opsætning af job til fremsøgning af dubletter i CRM
  3. Notifikation til brugeren omkring fundne dubletter
  4. Dashboard for behandling af fundne dubletter

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?