Gå direkte til indhold
 

Extended Manufacturing Registration

Efterregistrering af omkostninger på produktionsordrer

Extended Manufacturing Registration giver dig mulighed for at styre virksomhedens produktioner professionelt, da du kan efterregistrere omkostninger på en produktion. Du og dine medarbejdere efterregistrere omkostninger på ellers lukkede produktionsordrer, samt foretage korrektioner på ordren. Det giver et komplet overblik over reelle kostpriser og betyder, at varerne bliver solgt til den rigtige pris.

Overblik over reelle kostpriser i produktionen

Nøglen til succes og indtjening er ofte, at du ved, hvad dine varer koster at producere. Uden den viden er det svært at prissætte varerne korrekt. Det kan resultere i, at varerne er dyrere at producere end beregnet, dine sælgere får udbetalt bonus for en fortjeneste der ikke er der, og at varerne sælges for billigt. I standardopsætningen af Business Central og Dynamics NAV, kan du kun efterregistrere omkostninger på varer, som du har købt. Men hvad med varer din virksomhed har produceret? Det løser vi for dig med Extended Manufacturing Registration.

Hvordan virker det?

Med Extended Manufacturing Registration kan du bogføre omkostninger, selvom en produktionsordre er lukket. Det kan være regulering af tids- og vareforbrug på selve produktionsordren eller efterregulering af fragt og gebyrer. Således kan du indregne hele produktionsprisen for produktet og derved få den reelle salgspris. Det betyder samtidig, at løsningen giver mulighed for at foretage korrektioner, heraf ændre eller tilføje forbrug af komponenter som er varesporet. For virksomheder, der er underlagt lovgivning i forhold til varesporing, er det kritisk, at det forbrugte materiale er komplet og korrekt. I andre tilfælde, kan det medføre større hjemkaldelser end nødvendigt, hvis man ikke har styr på, hvad der er indgået i produktionen.

De største fordele med Extended Manufacturing Registration

  • Mulighed for at rette fejl, selvom en produktionsordre er lukket.
  • Bedre styring af kost- og salgspriser.
  • Du kan bogføre, hvis der er angivet et forkert lot-nummer(varepartinummer). Det er vigtigt, at når du skal vide, hvad der præcist er indgået i en produktion.
  • Hvis noget skal tilbagekaldes på en produktionsordre, kan du være sikker på, at du kun får tilbagekaldt det ”rigtige”.

Hvem kan bruge Extended Manufacturing Registration?

Alle produktionsvirksomheder med små marginaleri produktionen og dem, der gerne vil have fuldstændigt styr på deres kostpriser, kan få fordel af at bruge Extended Manufacturing Registration. Vi har også kunder, der er underlagt et varesporingskrav, for eksempel medico- og fødevareindustrien.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?