Gå direkte til indhold
 

Er du på udkig efter en leverandør til dit EPR-system?

Dynamics 365 Business Central - Voks med din virksomhed i skyen

Hos itm8 er vi certificeret Microsoft Dynamics forhandler. Vores dygtige konsulenter har stor erfaring med at vejlede din virksomhed, når valget falder på Business Central. Vi vejleder din virksomhed ud fra nuværende og fremtidige behov.

Businss Central

Business Central er kernen i moderne virksomhedsstyring

itm8 er her for at guide dig gennem kompleksiteten i moderne virksomhedsstyring og sikre, at din ERP-løsning ikke bare opfylder dine nuværende behov, men også er skalerbar til fremtiden.

Vores tilgang er at forstå din virksomheds unikke rytme og skabe en skræddersyet løsning, der strømliner din virksomheds drift.

Lad os sammen skabe en fremtid, hvor din ERP-løsning er kernen i din virksomheds succes, og hvor hvert led i din værdikæde er optimeret for maksimal effektivitet. Med itm8 er du sikret en partner, der forstår vigtigheden af at have en robust, integreret og fremtidsorienteret ERP-løsning. Lad os tage det første skridt mod en smartere måde at drive forretning på.

Dynamics 365 Business Central - En brugervenlig ERP-løsning

Giv din forretning et digitalt løft med Dynamics 365 Business Central – en samlet løsning, der smidigt integrerer salg, service, finans og operationer. Oplev en verden, hvor effektivitet og ydeevne ikke bare er mål, men en realitet.

Vores ERP-system er skræddersyet til at møde dine unikke forretningsbehov og skalerbar for at vokse side om side med din virksomhed. Med Business Central kan du automatisere dine processer, optimere effektiviteten og træffe informerede beslutninger baseret på realtidsdata.

Det rette samarbejde er nøglen til succes. Når du vælger os som din Business Central-leverandør, forpligter vi os til en implementering, der overgår dine forventninger, med kontinuerlig dialog og support. Vores foranalyse sikrer, at vi forstår din virksomhed og dine krav til et fremtidssikret ERP-system.

Gennem tæt samarbejde udvikler vi den perfekte løsning, der passer til dine ønsker og behov. Vi er dedikerede til at hjælpe dig med at udnytte systemets fulde potentiale og sikre en drift, der er både pålidelig og stabil.

Skal vi tage en snak?

itm8_ERP_2

Vores ERP proces

Fornalyse

Vi lærer hinandens virksomheder at kende. Det er vigtigt at vi forventningsafstemmer, så begge parter er tilfredse med forløbet og resultatet – inden vi starter.

Analyse

Her finder vi frem til den rette løsning, ud fra de forventninger kunden har og den ekspertise vi har fra tidligere projekter og brancheløsninger.

Udvikling

Systemudvikling og programmering varetages af erfarne programmører. Brug af standardsystemer og standardiserede programelementer giver stor sikkerhed mod fejl.

Implementering

Grundige test og forberedelse sikrer en smertefri implementering af nye systemer så hverdagen ikke forstyrres mere end højst nødvendigt.

Levering

Brugeruddannelsen er en vigtig del af leveringen af nye systemer eller nye medarbejdere.

Support

Med løbende opfølgning og support sikrer vi, at vores løsninger hele tiden effektiviserer vores kunders arbejde. Ved hjælp af løbende rådgivning, kan nye optimerende projekter starte projekcyklusen på ny.

Vores foranalyse sikrer en smertefri integration af din Business Central

I større integrationer af et nyt ERP-system er det vigtigt at vi lærer hinandens virksomheder at kende. Ved at forventningsafstemme, er der størst chance for at begge parter bliver tilfredse med forløbet og resultatet af din nye Business Central. Derfor anbefaler vi en foranalyse, når det giver mening for begge parter.

 

Hvad er foranalysens overordnede formål?

  1. Der skabes en klar fælles forståelse af den eksisterende situation.

  2. Vi identificerer behov og mål for projektet.

  3. Vi udvikler en strategi og tidsplan for implementeringen af Business Central.

 

Hvad er gevinsten?

  1. Implementeringen af Business Central bliver en succes.

  2. Business Central lever op til jeres forventninger.

  3. I får maksimeret fordelene ved din nye Business Central.

Integration-ERP-system

Optimer din Business Central med addons

Hos itm8 holder vi os altid opdateret indenfor mulighederne i addons, og vi står altid klar til at rådgive din virksomhed om nye muligheder. Vi udvikler samtidigt vores egne, for at kunne levere de bedste samlede løsninger.

Business Central er godkendt hos Erhvervsstyrelsen og overholder bogføringsloven

itm8 er dit digitale kompas, når du vælger ERP-system

Med et stærkt fundament og en dedikeret partner ved din side, er din virksomhed nu rustet til at navigere i fremtidens udfordringer med et robust og skalerbart ERP-system. Lad os tage det næste skridt sammen og omdanne potentiale til præstation.

itm8 står klar som din partner i at navigere i ERP-landskabet og omdanne udfordringer til muligheder. Lad os snakke om, hvordan ERP kan skabe værdi i din virksomhed.