Gå direkte til indhold
 

Four-Eyes Approval

Godkendelsessystem til beskyttelse mod fejl og bedrag

Du kan hurtigt, ved en fejl, kan komme til at ændre i virksomhedens centrale stamdata, som kunde-, leverandør-, vare- og bankoplysninger i dit ERP-system.

Heldigvis er der nu en nem løsning til netop at undgå fejl og utilsigtede ændringer. Løsningen hedder Four-Eyes Approval og er en ekstra sikkerhed for de virksomheder, der gerne vil undgå ubehagelige overraskelser.

Beskytter mod fejl og bedrag

Four-Eyes Approval er et unikt system, der giver ekstra sikkerhed og beskytter grundlæggende stamdata i virksomhedens ERP-system mod utilsigtede fejl og i yderste konsekvens mod bedrag.

Nem opsætning

Four-Eyes Approval er nemt at sætte op i Business Central og NAV. I opsætningsprocessen definerer man hvilke felter der skal overvåges og som er ”væsentlige”. Det kan f.eks. være bankoplysninger, kreditmaksimum og leverandørinfo. Omvendt kan man undtage felter fra overvågning som f.eks. mailadresse og telefonnummer.

Log og notifikationer om ændringer

Four-Eyes Approval fungerer ved, at hvis nogen f.eks. ændrer bankoplysninger på en kunde, bliver kontoen spærret med det samme. Herefter får man en notifikation om de ændringer der er foretaget og som kræver godkendelse fra en anden person. Denne anden person skal ind og godkende ændringerne, for at de kan træde i kraft. Det kan gøres direkte i systemet.

Hvem kan bruge Four-Eyes Approval?

Alle virksomheder uanset branche, som bruger Business Central eller NAV, kan tilkøbe Four-Eyes Approval som ekstra sikkerhed. Mange virksomheder i forskellige brancher nyder glæde af den ekstra sikkerhed, løsningen giver dem.

Du har også mulighed for at hente en gratis prøveversion i AppSource.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?