Gå direkte til indhold
 

Microbizz Connector

Basisintegration til bogføring og fakturering af ressourceforbrug

Microbizz Connector er en tillægsløsning, som skaber forbindelse mellem økonomisystemet Business Central og projekt- og sagsstyringssystemet Microbizz. Integrationen sørger for udveksling af data mellem systemerne, så du altid kan være sikker på at
bogføring og fakturering sker i overensstemmelse med forbrug af tid, varer og ressourcer.

Få overblik over dine sager med sikkerhed for korrekt bogføring og fakturering

Synkronisering til sagsstyringsmodulet sikrer ensartet håndtering af projekter og sager i forbindelse med registrering af forbrugt tid, varer og ressourcer på en given sag. Alt det du registrerer i Microbizz bliver registreret på samme måde i Business Central.

De største fordele ved Microbizz Connector

  • Ensartet og strømlinet sagsstyring.
  • Kontrol og overblik over status på igangværende sager.
  • Løbende bogføring af omkostninger.
  • Sagen er hurtig klar til fakturering.
  • Sikkerhed for korrekt bogføring og fakturering i forhold til ressourceforbrug.
  • Dokumentation og kvalitetssikring.

Effektiv sagsstyring med fuld kontrol

Microbizz Connector er din sikkerhed for hurtig og effektiv sagsstyring. Overblik samt en strømlinet proces sparer dig for tid og penge. Du skal kun oprette sagen én gang, og slipper derfor for dobbeltindtastning, efterhånden som sagen skrider frem. Data synkroniseres automatisk mellem systemerne og giver dig sikkerhed for, at det der er registreret som forbrug, f.eks. varer, tid og ressourcer, rent faktisk er det, der bliver faktureret. Med fuld kontrol og overblik over sagerne, kan fakturering hurtigt gennemføres. Korrekte data og sikkerhed for at alt er registreret og dermed overført til Business Central, er din garanti for, at bogføring og fakturering sker i overensstemmelse med faktisk forbrug.

Hvem kan bruge løsningen?

Løsningen er velegnet til virksomheder, som anvender et sagsstyringsmodul til registrering af ressource-, vare- og tidsforbrug, og som har brug for sikker, korrekt og effektiv bogføring og fakturering af services, de har leveret. Virksomheder, hvor hverdagen stiller høje krav til planlægning og fleksibilitet:

  • Facility Management.
  • Servicevirksomheder.
  • Byggeri, Entreprenører og håndværkere.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?