Gå direkte til indhold
 

Continia Payment Management

Bankintegration til Business Central

Hos itm8 hjælper vi med at implementere Continia Payment Management til din Dynamics Business Central / NAV. Vi tilpasser løsningen til din virksomhed, så modulet kan hjælpe din virksomhed med at effektivisere betalinger. Har du behov for opstartshjælp, underviser vi selvfølgelig gerne, så vi sikrer du kommer hurtigt fra start.

Bankintegrationsmodul til Dynamics 365 Business Central og NAV

Continia Payment Management er et bankintegrationsmodul. Modulet håndterer såvel inden- som udenlandske betalinger, inklusive de billige lokale udenlandske betalingsmetoder. Continia Payment Management er det suverænt mest solgte tillægsprodukt til Business Central / NAV, som anvendes af mere end 4.000 danske virksomheder, organisationer og foreninger.

Send betalinger til banken direkte i dit ERP-system

Når din kunde skaber en ordre i webshoppen, dannes der automatisk en salgsordre i Business Central eller NAV, hvor ordren kan blive bogført. Kunden sendes videre til en betalingsgateway, hvor pengene bliver trukket så snart ordren er bogført. Med Webshop Integration sker der en automatisering af hele processen fra start til slut og du slipper for at oprette og vedligeholde to steder – f.eks. kunder, varer og prisgrupper.

Sikker bankintegration

Fordelen ved at kommunikere direkte med banken gennem dit ERP-system, er at man er med til at eliminere risikoen for fejl. Det er muligt at sætte godkendelsesprocedurer op for hver enkelt bruger. Det kan være beløbsgrænser eller antal godkendere påkrævet. Du er derfor som virksomhed selv herre over, hvor stor en sikkerhed der skal kobles på bankintegrationsmodulet.

Skal vi optimere din arbejdsgang med et effektivt add on?