Gå direkte til indhold
 

Hvor grøn er din virksomheds IT?

 
Har du styr på CO2-udledningen af dit IT-setup? Og har du overvejet, om du kan gøre din virksomheds IT grønnere? Lad os hjælpe dig med at få en grønnere IT-profil, der sparer dig CO2 og øger din konkurrenceevne.
Grøn it 1

5 anbefalinger til at gøre din virksomheds IT grønnere

 

Du gør typisk ikke dit IT-setup klimavenligt fra den ene dag til den anden. Det er en proces, der starter med at gøre status og kigge på potentialer. Vi har her samlet nogle af de områder, du med fordel kan kigge nærmere på for at få et grønnere IT-setup.

 

Guide til grøn it!

5 anbefalinger til at gøre din virksomheds IT grønnere

Tiden er grøn. Som forbrugere har vi set effekten af vores klimahandlinger under corona-krisen. Luftforureningen over byer forsvandt, og nye landskaber blev synlige på bare få måneder. Alt tyder på, at vi kommer til at handle mere bæredygtigt fremover.

Derfor har vi lavet denne guide til dig. I den får du inspiration til, hvordan du kan arbejde med at reducere dit IT-setups CO2-udslip og få en endnu grønnere profil.

grøn it 2

Som en service- og IT-virksomhed uden produktionssteder er vores miljøpåvirkning (forholdsvis) lav. Men det betyder ikke, at vi ikke skal gøre det bedre. Tværtimod. Vi forpligter os løbende til at reducere vores CO2-udslip. 

Det gør vi blandt andet ved:

Grøn it 4

At konsolidere og optimere vores datacentre. Sidste år lukkede vi 3 datacentre og i år har vi planlagt at lukke yderligere 8

grøn it 5

At måle energiforbruget i vore datacentre og udvikle tiltag, der minimerer CO2-udslippet.

grøn it 6

At tilbyde medarbejderne Remote Working, minimere antallet af fysiske møder og arrangere samkørsel

Grøn it 7

At udskifte og investere i IT-udstyr med lavere energiforbrug

At konsoliSiden 2019 er vi desuden begyndt at måle virksomhedens klimaaftryk. Det skærper vores fokus og gør, at vi hele tiden er bevidste om at igangsætte initiativer, der minimerer vores påvirkning.dere og optimere vores datacentre. Sidste år lukkede vi 3 datacentre og i år har vi planlagt at lukke yderligere 8

Vil du have en grønnere IT-profil?

Lad os tage en status og hjælpe dig videre på vejen mod et grønnere IT-setup og en konkurrencedygtig forretning.