Gå direkte til indhold
 

Cisco - fra datacenter til cloud

Vælg det, der fungerer for jer og bliv beskyttet mod det uventede. Ciscos netværksplatforme hjælper jer til et hurtigere, stærkere og mere sikkert netværk. For forretningens skyld.

Skalerbar løsning

Sammen med Cisco leverer vi netværksløsninger til danske virksomheder, der ved, at netværket er centralt for, at forretningen kan køre. Og det er præcis derfor, vi arbejder tæt sammen med Cisco – for så ved vi, at vi kan leve op til kravene fra vores kunder og give dem den skalerbarhed og stabilitet, som deres forretning kræver. Altid.

5 fordele med Cisco

#1

Cisco har bredden

Uanset hvilken netværksenhed, I kan behøve, så kan Cisco levere på højt niveau.

 

#2

Mulighed for skalering

Produkter og løsninger, som matcher alle typer af virksomheder.

 

#3

Komplekst netværk, nem administration

Selvom Ciscos netværksenheder bliver brugt i nogle af verdens mest krævende miljøer, er administration og konfiguration gjort nemt.

 

#4

Altid hul igennem

Ciscos gennemprøvede platforme og enheder betyder, at fejlene er få og stabiliteten høj.

 

#5

High-end features

Avancerede firewalls giver høj sikkerhed, og de tilhørende intrusion prevention-systemer bidrager til et stærkt forsvar på kanten af jeres infrastruktur. 

Cisco Catalyst: Avanceret fleksibilitet og høj ydelse til krævende miljøer

Catalyst-serien af netværksprodukter fra Cisco er designet til at levere pålidelig, skalerbar og avancerede netværksfeatures til mere krævende virksomheder og større organisationer. 
Uanset om det gælder switche eller trådløse adgangspunkter, kan Catalyst-produkterne levere høj performance, stor stabilitet og høj sikkerhed. 

Cisco Catalyst-serien tilbyder også avancerede trådløse LAN-controller-løsninger til større virksomheder og organisationer, der åbner for avanceret administration, overvågning og sikkerhedskontrol til større trådløse netværk.

Hør mere

cisco-catalyst

“Vores mål er at være en betroet partner og give vores kunder den nødvendige support til at nå deres forretningsmål. Det gør vi ved at levere pålidelig, sikker og effektiv netværksinfrastruktur, hvor vi hjælper med at øge produktiviteten, reducere omkostningerne og forbedre brugeroplevelserne.”

Michael Birk, Network Solution Specialist, itm8

Virksomhedens-netvaerk

Cisco Meraki: Put netværket i skyen og let administrationen

Meraki-serien tilbyder cloudbaserede netværksmuligheder, der er nemme at administrere via Meraki-dashboardet. Med Meraki får du også cloud-baserede switche, der tilbyder enkel overvågning af netværkene på tværs af flere placeringer og enheder. De trådløse Meraki access points er lette at administrere, opdatere, sikre og skalere.

Med Cisco Meraki Cloud Management kan I også administrere firewall og switch-netværksenheder i skyen. Det giver jer mulighed for at administrere og overvåge jeres netværk fra hvor som helst, samtidig med at I opretholder en høj grad af sikkerhed.

Hør mere

Cisco Business: Solid Cisco-performance til mindre virksomheder

Cisco Business er en pålidelig og omkostningseffektiv løsning til netværksinfrastruktur i mindre organisationer, der stadig vil have høj sikkerhed og stærk netværksperformance. Cisco Business-switche kan administreres via det cloudbaserede Cisco Business Dashboard, og de trådløse adgangspunkter sikrer små virksomheder pålidelig og enkel trådløs tilslutning til overkommelige priser med en høj grad af pålidelighed og sikkerhed.

Lad os tale om jeres netværksbehov

Enterprise-krav? Så matcher Nexus switche dit behov

Ciscos Nexus-serie af switche er designet til store virksomheder og til brug i datacentre. Derfor giver en Cisco Nexus switch høj hastighed, skalerbarhed og pålidelighed, hvor der skal håndteres store datamængder og krævende applikationer.

Cisco Nexus-switchene tilbyder en række avancerede funktioner såsom virtualisering, sikkerhed og automatisering, der giver større fleksibilitet og administrationsevne over dit netværk. Cisco Nexus-switchene kan også integreres med Cisco DNA Center og Cisco ACI (Application Centric Infrastructure), der giver yderligere sikkerhed og administration til dit netværk.

Er kravene løbet fra kapaciteten?

cisco-netvaerk

Ingen kompromiser: Routeren er en afgørende del af netværket

Som erfaren og certificeret Cisco business partner kan vi hjælpe dig med at implementere de bedste netværksløsninger på markedet, samtidig med at vi tager højde for dine krav, behov og budgetter. Vi har ekspertise inden for et bredt udvalg af Cisco routere, herunder ASR- og ISR-serierne samt den nyeste Cisco 8000-serie.

ASR-routere

ASR-routere er designet til at levere høj ydeevne og pålidelighed selv i komplekse netværksmiljøer. De er udstyret med avancerede funktioner som virtualisering, automatisering og sikkerhed for at beskytte dit netværk mod trusler. 

ISR-routere

ISR-routere er kendt for deres fleksibilitet og omkostningseffektivitet og er ideelle til mindre netværk eller filialer. De kan levere pålidelig ydeevne til dine kritiske forretningsapplikationer og er nemme at implementere og administrere. 

Cisco 8000-serie

Den nyeste Cisco 8000-serie tilbyder en skalerbar, højt ydende og sikker netværksinfrastruktur, der kan håndtere alt fra cloud computing til 5G og IoT. Det er en fremragende løsning til organisationer med høje krav til båndbredde og hastighed. 

network-service-support-1000px

Den næste generation af firewalls kommer fra Cisco

Beskyttelsen af virksomhedens netværk begynder ofte med en effektiv firewall. Vi er stolte af at tilbyde produkter som Cisco Firepower og MX-serien, der giver effektiv beskyttelse mod trusler og sikrer et højt niveau af netværkssikkerhed. Ciscos sikkerhedsløsninger med IPS og AMP funktioner kan desuden hjælpe jer med at beskytte jeres systemer mod de seneste trusler og holde jeres data sikre.

Cisco Next-Generation Firewalls (NGFW) tilbyder avanceret beskyttelse med IPS (Intrusion Prevention System) og AMP (Advanced Malware Protection) funktioner. Desuden er Cisco Talos Security en af de førende sikkerhedstjenester på markedet.

Med Cisco Firepower Management Center (FMC) kan I centralt administrere jeres Cisco Firepower-enheder og få et overblik over netværkssikkerheden på tværs af jeres infrastruktur. Det gør det nemt for jer at håndtere og reagere på trusler og sårbarheder. 

Hør mere om Cicso Firewalls

Best in class VPN & Secure Access med Cisco

Cisco Secure Client VPN og Cisco AnyConnect er sikre og nemme måder at give brugere sikker forbindelse til virksomhedens netværk og data fra både pc og mobil – uanset hvor brugeren er. 
 
Site-to-Site VPN er ideel til virksomheder, der har brug for en sikker, privat og pålidelig forbindelse til andre netværk, når I for eksempel arbejder sammen med andre virksomheder, afdelinger eller partnere. 
 
Begge typer VPN er vigtige for at styrke sikkerheden og kontrollere, hvordan vigtige data kan tilgås. På begge områder er Ciscos ydelser førende. Sammen kan vi designe Cisco Secure Client VPN, Cisco AnyConnect eller Site-to-Site VPN-løsninger, der passer til jeres krav.

Styr sikkerheden med Cisco

Forsvar brugere, forretning og data med Ciscos sikkerhedsydelser

Din forretning er under angreb på mange fronter. Platforme, applikationer og brugere er alle udsatte, og det kræver et stærkt forsvar på flere niveauer. Cisco leverer løsninger hele vejen fra to-faktor log-in til forskning i kommende trusler.

Cisco AMP

Cisco AMP (Advanced Malware Protection) er en cloud-baseret platform, der giver en avanceret beskyttelse mod malware og trusler på tværs af alle enheder og applikationer i virksomhedens netværk. AMP kombinerer globale trusselsoplysninger, avancerede analysefunktioner og kontinuerlig overvågning for at give en omfattende sikkerhedsløsning. 

Cisco Umbrella

Cisco Umbrella er en cloud-baseret sikkerhedsplatform, der beskytter mod trusler, når brugerne surfer på internettet. Umbrella blokerer kendte og ukendte trusler og malware, før de når brugernes enheder. Umbrella giver også omfattende synlighed og kontrol over internettrafikken i virksomhedens netværk.

Cisco Talos

Cisco Talos er en førende sikkerhedsforskningsgruppe, der specialiserer sig i at opdage og bekæmpe trusler mod netværk og systemer. Talos leverer løbende opdateringer og globale trusselsoplysninger til Cisco-produkter og sikkerhedsløsninger. 

Cisco Duo

Cisco Duo er en sikkerhedsplatform, der giver to-faktor-godkendelse og adgangskontrol til virksomhedens netværk og applikationer. Duo kan integreres med de fleste netværk og applikationer og giver en stærk beskyttelse mod uautoriseret adgang.

Cisco ISE

Cisco Identity Services Engine (ISE) er en omfattende adgangskontrolplatform, der gør det muligt for virksomheder at håndtere og beskytte adgangen til deres netværk og applikationer. ISE giver også mulighed for policy-baseret netværksadgang og sikkerhedsovervågning. 

Cisco Secure Connect+

Cisco Secure Connect+ er en cloud-baseret platform, der gør det muligt for virksomheder at levere sikre netværksforbindelser til filialer, hjemmearbejdspladser og mobile brugere. Secure Connect+ kan integreres med andre sikkerhedsprodukter fra Cisco for at levere en omfattende sikkerhedsløsning. 

Cisco Secure Firewall

Cisco Secure Firewall er en højt integreret sikkerhedsplatform, der giver mulighed for at implementere en effektiv sikkerhedsstrategi. Secure Firewall tilbyder beskyttelse mod trusler på flere lag, herunder applikationslag, netværkslag og endpoint-sikkerhed. Den giver også mulighed for at skabe en sikker forbindelse mellem lokale netværk og skyen ved hjælp af sikker VPN-teknologi.

Cisco skaber enklere og mere sikker netværksadministration

Ciscos administrationsplatforme er designet til at forbedre netværksadministrationen, forenkle komplekse processer og give jer et omfattende overblik over netværkets tilstand.  
 
Cisco Prime Infrastructure er en omfattende managementplatform, der gør det muligt at identificere problemer i realtid og træffe de nødvendige foranstaltninger for at sikre, at netværket fungerer optimalt. Derudover kan Cisco Prime Infrastructure være med til at sikre, at I overholder regulatoriske krav og sikkerhedsstandarder. 
 
Meraki Dashboard er cloudbaseret administration af netværket, som giver jer mulighed for at få en omfattende forståelse af jeres netværks præstation og tilstand. Dashboardet giver også mulighed for fjernadministration, så det er muligt at administrere netværket fra enhver enhed, uanset hvor det befinder sig. 
 
Cisco DNA Center er en cloud-baseret managementplatform, der giver en intuitiv og omfattende styring af netværket og automatisering af netværksprocesser, optimering af netværksydeevnen, og stærkere sikkerhed. Managementplatformene kan integreres med andre Cisco og Meraki teknologier, såsom sikkerhedsprodukter og wireless access points for at sikre, at I har en helhedsorienteret tilgang til jeres netværkssikkerhed og ydeevne.

Få den optimale support og opdateringer til Cisco netværket 

Sammen med Cisco tilbyder vi Cisco SmartNet og Meraki-support, der betyder, at I kan opretholde høj oppetid på netværket, stærk ydeevne og samtidig få adgang til eksperthjælp med tilhørende support, når I har brug for det. 

Vores team af certificerede eksperter kan hjælpe vores kunder med at navigere i SmartNet- og Meraki-supportprogrammerne for at vælge de tjenester, der passer bedst til deres behov og budget.

Cisco SmartNet er en service, der giver jer mulighed for at opretholde den optimale drift og ydeevne på jeres Cisco-netværksudstyr. Med SmartNet kan I drage fordel af teknisk support, softwareopdateringer og udskiftning af defekt hardware. Det betyder, at I altid kan have tillid til, at netværksinfrastrukturen er opdateret og i drift. 
 
Med Meraki-support kan I drage fordel af specialiseret teknisk support, softwareopdateringer og hardwareudskiftninger, hvis det er nødvendigt. Det betyder, at I kan fokusere på jeres forretning, mens vi tager os af jeres netværksbehov. 

Skal vi tage en uforpligtende snak om jeres netværksbehov?

Hør om Ciscos netværksløsninger og services, og om hvordan de kan gøre en forskel i din virksomhed.