Gå direkte til indhold
 

Network as a Service

Network-as-a-Service er en komplet netværksinfrastruktur tilpasset dine unikke behov. Alt sammen håndteret af itm8 med fokus på enkelhed og sikkerhed. Netværk gjort simpelt og uden bekymringer for dig.

Netværk gjort simpelt

Opdatering af netværksudstyr er ofte en kompliceret størrelse. For mange virksomheder betyder det ofte en lang manuel proces for hver enkelt netværksenhed. I praksis betyder det, at mange virksomheder ikke får lavet de fornødne opdateringer eller bruger uforholdsmæssigt mange ressourcer på opdateringsarbejdet.

Med Network-as-a-Service opdateres jeres netværk automatisk på alle netværksenheder – også selvom de sidder på flere forskellige lokationer. Det er blot én af de mange fordele ved en netværksinfrastruktur leveret som en service med komplet drift.

Hør mere om NaaS

7 fordele ved at outsource dit netværk

#1
Spar tid og penge

 

#2
100% drift og support af hele løsningen

 

#3
Høj performance 24/7

 

#4
Bedre udnyttelse af interne IT-ressourcer

 

#5
Garanti for høj oppetid, som øger medarbejdernes produktivitet

 

#6
Alt inklusiv-løsning med månedlig forbrugsafregning, der giver en gennemsigtig økonomi

 

#7
Ingen investering i fysiske netværksprodukter eller vedligehold og monitorering

Outsourcing af din netværksinfrastruktur med Network-as-a-Service

Mange virksomheder står desværre over for udfordringer med deres forældede og usikre netværk. Samtidig oplever de en stigende bekymring for IT-sikkerhed. Da sikkerheden kun er så stærk som det svageste led, er det afgørende, at netværksinfrastrukturen opbygges sikkert og vedligeholdes løbende.

I vores nye koncept, Network-as-a-Service (NaaS), kan I outsource hele eller dele af jeres netværksinfrastruktur til itm8. Dette betyder, at I ikke behøver at håndtere driften af jeres netværksenheder og software selv.

Hos itm8 varetages alt med fokus på høj oppetid, professionel support, effektiv fejlsøgning og detaljeret rapportering.

Hør mere om NaaS

outsource-netvaerk

Det får du med i løsningen

En fleksibel cloud infrastruktur med hurtig implementering
Netværket overvåges og driftes af certificerede netværkskonsulenter
Overvågning, alarmering samt software og firmware opdateringer
Quality of Service på din virksomheds kritiske applikationer
Mulighed for redundante internetforbindelser samt 4G/LTE WAN Gateways

De fire produktkategorier i NaaS

Vores Network as a Service indeholder fire produktkategorier.

#1
Wireless Access Points

Access Points med høj performance for øget medarbejdermobilitet. Mulighed for at vælge eksterne antenner, som giver en forstærket signal rækkevidde.

#2
Switches

Switche med høj driftssikkerhed og skalérbarhed samt POE/POE+ til levering af strøm til Access Points, eller IOT-enheder mv.

#3
Firewall

Firewalls er en del af den nye generation af sikkerhedsforanstaltninger med integreret Next-Gen firewall features såsom avanceret sikkerhed, SD-WAN samt applikation og trafikstyring. 

#4
4G LTE Gateway

LTE 4G WAN Gateway giver nem mulighed for opsætning af en redundant internetforbindelse eller etablering af internet på mindre lokationer.

Vælg mellem to serviceniveauer

Vi tilbyder to forskellige serviceniveauer med Network-as-a-Service: Business og Professional. 

Hvilket serviceniveau, der passer til din virksomhed, afhænger i høj grad af, hvor stor en grad af funktionalitet og sikkerhed, der er behov for. Fælles for begge serviceniveauer er, at du får 100% drift af den valgte netværksløsning.

  • Business: Basis sikkerhed og standard features samt tilhørende driftssupport indenfor alm. arbejdstid på alle netværksenheder.  
  • Professional: Høj sikkerhed og mange avancerede features samt tilhørende support 24/7 på alle netværksenheder.

Hør mere om servicepakkerne

network-service-support-1000px

Vi samarbejder med Cisco Meraki

Cisco Meraki er markedsleder inden for cloud-styret netværksteknologi. itm8 samarbejder med Cisco Meraki i forhold til vores Network-as-a-Service koncept, så du får den bedste løsning baseret på markedsledende produkter.

Sammen har vi blandt andet hjulpet KPC med stabilt og sikker netværksinfrastruktur samt med at få frigivet masser af mandetimer.

Skal vi tage en uforpligtende snak om Network-as-a-Service?