Gå direkte til indhold
 

Lad os skrue op for dit netværks stabilitet og dine specialisters effektivitet

Med Network Operation kan du overlade driften af dit netværk til eksperter, som sikrer, at der altid er sikkert og stabilt hul igennem til de services og data, som din forretning behøver for at fungere.

Optimal drift - uanset hvor din firewall og router befinder sig

Med Network Operation får I professionel drift, opdatering og vedligehold af alle de centrale netværksenheder, der udgør rygraden i jeres centrale netværk. Vi optimerer trådløse controllere og adgangspunkter og tager ansvaret for firewall, router, switch - uanset om det er på jeres egne lokationer eller som hosting/housing-aftale i et datacenter.

Lad os overvåge og fejlrette dit netværk. Døgnet rundt.

Vi kan overvåge netværket indenfor normal arbejdstid eller 24/7 - alt efter hvad der passer dig. Vi overvåger som minimum oppetid og identificerer pakketab for at højne netværkskvaliteten. Vi udfører fejlretninger via fjernkontrol og sørger for at fejlmelde/eskalere problemer til din fiber/internetleverandør.  Alt sammen for at undgå de huller i dækningen, der bremser forretningens produktivitet.

Overvågning op til 24/7 

ICMP ping og SNMP Polling 

Fejlretning på konfigurationer

Konfigurationsbackup

Opdatering ved kritiske sårbarheder

Incident- og Change management

Mulighed for avanceret rapportering

Mulighed for Onsite assistance

Styrket stabilitet. Styrket forbindelse

Vi kan tage backup af jeres netværksenheders konfigurationer hver eneste dag for at booste stabiliteten og minimere fejl og forkerte konfigurationer, når netværket skal udvides og tilpasses. Og hvis der opstår en kritisk sårbarhed i jeres centrale netværksudstyr, kan vi sammen med hardwareproducenten sikre, at netværket er opdateret og beskyttet korrekt. 

 

Få optimal netværksydelse med Cisco og Fortinet 

Vi anbefaler netværksprodukter fra Ciscos Enterprise, Business, Premium og Meraki-serier samt Fortinets FortiGate, FortiSwitch og FortiAP-serier for den stærkeste performance, mest stabile drift og de fleste services. Men vi kan også optimere driften af jeres HP/Aruba-baserede løsninger og flere andre teknologier. 

Netvaerksydelse-Cisco

Vil du høre mere om Network Operation?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.