Gå direkte til indhold
 

Få et stærkere og mere stabilt netværk alle de steder, du driver forretning

Uanset om netværket alene servicerer dine specialister eller også dækker dine kunder, skal det være hurtigt og stabilt, hvis forretningen skal køre. Lad vores onsite specialister styrke, optimere og forbedre jeres netværk alle de steder, hvor det er centralt for jeres forretning.

Oekonomisystem-ERP-moede

Det får du med Onsite Network Consultancy

Med Onsite Network Consultancy får I adgang til fast netværksassistance på alle de lokationer, hvor netværket dækker. Servicen leveres af certificerede konsulenter og teknikere og omfatter:

  • Fejlsøgning af netværksproblemer
  • Konfiguration af netværksprodukter og tilhørende systemer
  • Rådgivning og løsningsdesign
  • Registrering og dokumentation af alle henvendelser
  • Ad hoc-opgaver, som afstemmes mellem konsulenten og jeres IT-ansvarlige

Få et netværk, der flytter sig sammen med din forretning

Når forretningen flytter sig, skal netværket flytte med. Derfor arbejder vi tæt sammen med dig for at forstå dine forretningsmål og sikre, at dit netværk altid understøtter dem. På den måde kan vi bygge, drive og tilpasse netværket, så det bliver robust i præcis de situationer, hvor jeres virksomhed behøver det.

Få adgang

Løber virkeligheden fra netværket?

Netværket skal passe til din forretning. Det betyder, at det ikke bare handler om at sætte trådløse adgangspunkter op og så håbe på det bedste.

For dit netværk skal dimensioneres korrekt. Det skal være opdateret og sikret. Og så flytter kravene sig hele tiden, efterhånden som der kommer nye sikkerhedskrav og flere devices. 

 

Byg den rigtige netværksløsning første gang

Vores certificerede netværkskonsulenter har bred erfaring og dybe kompetencer inden for netværk og sikkerhedsteknologi, hvor vi tilbyder en bred vifte af serviceydelser, der kan øge produktiviteten, sikkerheden og driftsstabiliteten for din virksomhed.

Vi kan hjælpe med alt fra løsningsdesign, konfiguration og implementering af et netværk til vedligeholdelse og administration, så dit netværk altid fungerer optimalt.

Netvaerksloesning

Vil du høre mere om Onsite Network Consultancy?

Udfyld formularen, så kontakter vi dig hurtigst muligt.