Gå direkte til indhold
 

Administrer dine workloads og placer dem, hvor det giver mening!

 
 Få alle fordele fra Public Cloud men fleksibiliteten til at placere workloads, hvor det er mest økonomisk rentabelt.
 
topbillede

Den hybride IT-infrastruktur vinder større og større indpas i mange virksomheder. Men den har sine udfordringer. Det kan f.eks. være svært at bevare overblikket og administrere infrastrukturen sikkert på tværs af forskellige services og platforme, hver med deres egne API’er og brugergrænseflader.

 

Find balancen i den hybride IT-infrastruktur

Det kan samtidig være svært at finde den optimale balance mellem Public Cloud og eget datacenter i virksomhedens IT-infrastruktur – både i forhold til at sikre den bedst mulige balance mellem økonomi, compliance, sikkerhed, fleksibilitet og ikke mindst management.

Udfordringen bliver kun større, hvis man skal orkestrere IT-services på tværs af et stort antal lokationer såsom afdelinger eller butikker, hvor det er hensigtsmæssigt at opbevare og behandle data lokalt.

grøn it 6

Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI

Dell Technologies har i samarbejde med Microsoft udviklet et Hyper- konvergeret system til Azure Stack HCI, der gør det muligt at tilpasse eller endda gentænke IT-infrastrukturen og hele den måde, den administreres på.

Et af de centrale elementer i løsningen er hardware baseret på Dell Technologies AX-servere, som er bygget til Stack HCI. Det andet ben i løsningen er Azure Arc, der bygger bro mellem skyen og fysiske eller virtuelle entiteter. Herefter optræder de som elementer i Azure, og kontrolleres via den cloudbaserede grænseflade.

Vi lover ikke for meget!

Se Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI med egne øjne. Vi har opsat et demo-miljø, så vi ikke "bare" kan fortælle om den nye platform, men helt konkret vise, hvordan den fungerer. 

dells-integrerede-system-til-microsoft-azure-stack-hci
ceoens-guide-til-hybrid-cloud-download-guiden

CEO’ens guide til hybrid cloud

Er du beslutningstager i en virksomhed, og er du interesseret i en IT-infrastruktur, der tilgodeser både sikkerheden og økonomien? Hent ”CEO’ens guide til hybrid cloud” og få et bud på, hvordan du med assistance fra Dell og Microsoft kan bygge din IT-infrastruktur på en måde, så du får flest mulige fordele og færrest mulige ulemper.Hent guiden her
it-ansvarlig-guide-til-hybrid-cloud-download-guiden

Den IT-ansvarliges guide til hybrid cloud

Er du IT-ansvarlig i en virksomhed, og er du interesseret i en IT-infrastruktur, der lever op til sikkerhedskravene og gør IT-opgaverne nemmere? Hent ”Den IT-ansvarliges guide til hybrid cloud” og bliv inspireret til, hvordan Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI gør det nemmere for IT-afdelingen at levere værdi til forretningen uden at gå på kompromis med sikkerheden. 


Hent guiden her

 

platformens-fire-grundelementer

 

Din infrastruktur. Dine valg!

Få alle fordele fra Public Cloud men fleksibiliteten til at placere workloads, hvor det er mest økonomisk rentabelt.

check-light(2)

Økonomiske driftsfordele. Optimeret performance. Fuld transparens.

Det er generelt dyrere at afvikle applikationer i Public Cloud, og storageomkostningerne er også langt højere, end hvis de afvikles lokalt/i privat cloud. Af samme grund kan man med fordel afvikle krævende workloads lokalt.

Til gengæld er der god økonomi i at bruge Public Cloud til f.eks at håndtere perioder med spidsbelastninger eller til udvikling og test af nye services, baseret på de mange services der er i Azure. Herefter kan de efterfølgende “trækkes” hjem i eget datacenter. Den fleksibilitet er til rådighed med et par få klik, så du både kan høste økonomiske driftsfordele og optimeret performance samt opnå fuld transparens og alle de fordele, der er forbundet med Public Cloud.

check-light(2)

“All-in-one-place management”: Frigiver tid og skaber overblik

Det integrerede system fra Dell er et resultat af et tæt samarbejde mellem Dell Technologies og Microsoft, der er udviklet med det formål at give IT-afdelingen én samlet strømlinet løsning, der gør det nemt og overskueligt at orkestrere alle on-premise eller cloudbaserede workloads via Microsoft Azure eller andre Public Clouds.

Alle trådene samles desuden i Windows Admin Center. Det gør det f.eks. hurtigt og enkelt at køre vigtige opdateringer. Det kan især være relevant for de virksomheder, hvis infrastruktur er vokset over tid, og som derfor kan være komplekse at administrere i forhold til sikkerhedsopdateringer eller implementering af nye services.

check-light(2)

Compliance og sikkerhed, der kan spare dig for søvnløse nætter

Der kan være mange grunde til at holde data i “eget hus”. En af dem kan være overholdelse af GDPR, hvor man ikke altid kan være sikker i forhold til lovgivning, når data er i Public Cloud. Forretningskritiske data og applikationer er guld værd ikke kun for virksomheden selv. Derfor giver platformen bedre mulighed for at holde sensitive produktionsdata i eget hus.

Derudover får man én samlet supporteret løsning, der er let at vedligeholde med de sikkerhedsopdateringer, der løbende kommer.

Vil du vide mere eller bestille en demo?

Hvis du ønsker yderligere information omkring Dells integrerede system til Microsoft Azure Stack HCI, så udfyld formularen her, og vi kontakter dig indenfor 24 timer.