Gå direkte til indhold
 

Hent et gratis scanningsværktøj, der kan finde Log4Shell sårbarheder

Log4Shell er af eksperter blevet kaldt den største enkeltstående og mest kritiske sårbarhed i det sidste årti. Men selvom sårbarheden rammer mange systemer, så er der hjælp at hente i et simpelt og gratis værktøj, der kan scanne servere og klienter.

Log4shee 1

Få vores erfaringer og værktøj gratis

itm8 har udarbejdet en vejledning til scanning efter den sårbare Log4J komponent, blandt andet gennem en sammensætning af open source-komponenter fra Velociraptor. Samtidig anbefaler IT Relation en simpel guidance til hvordan man skal forholde sig i jagten på Log4Shell sårbarheder.

Det handler om hurtigt at finde de potentielle huller og så få talt med sine leverandører om hvordan de bedst muligt håndteres. Det må ikke blive for komplekst, for så går det for langsomt og bliver for svært at handle på. Derfor er vores anbefaling, at man tager de følgende tre skridt:

1.

Scan jeres servere og eventuelt klienter efter Log4j software

2.

Kontakt jeres leverandør, hvis scanningen finder Log4j i deres software

3.

Følg i øvrigt anvisninger om Log4Shell fra både software- og hardwareleverandører

Hent scanningsværktøjet her

  • Da Log4j komponenten kan være indlejret i softwarekode, så kan vi desværre ikke garantere, at scanningsværktøjet finder Log4j i al software, som anvender den, men i mange tilfælde vil den blive opdaget.
  • Værktøjet anbefales kun afviklet af professionelt IT-personale.
  • Værktøjet afvikles på eget ansvar og IT Relation påtager sig således ikke noget konkret resultatansvar.
Download
Log4shee 2

Beskyt forretningen proaktivt

Med Baseline Security Plus konfigurerer vores IT-sikkerhedseksperter jeres produkter og services, så I kan opretholde jeres virksomheds IT-sikkerhed på tværs af brugere, enheder og data. 

Derudover sidder IT Relation Security Operation Center (SOC) og overvåger, vurderer og reagerer på identificerede sårbarheder, trusler og hændelser baseret på data indsamlet af de forskellige sikkerhedsfunktioner og analyseværktøjer i Microsoft 365. 

Log4shee 3

Har du brug for vores assistance?

Vi har allerede hjulpet rigtig mange kunder med scanning af deres servere og klienter efter tredjepartsapplikationer, som anvender Log4j og vi har fundet en del sårbare applikationer.