Gå direkte til indhold
 

itm8 bliver hovedsponsor for Herning Blue Fox

Læsetid i minutter: 1

Itm8 har været engageret i Blue Fox gennem 20 år, men nu er tiden inde til at øge engagementet for at bakke endnu mere op om deres brændende vision.

Der sker mange gode ting i Herning Blue Fox; flere tilskuere i hallen, en spirende optimisme og store ambitioner i klubben. Sammen med de to andre hovedsponsorer, Jyske Bank og Dilling, skal itm8 nu forsøge at løfte ishockeyholdet til nye højder.

Det fortæller Henrik Kastbjerg, CEO for itm8:

”Vi er tiltalt af den her brændende vision, man har lagt for dagen i Blue Fox i de seneste år. Derfor har vi også valgt at øge vores engagement.”

 

Hjertet støtter også med

Itm8 støtter mange sportshold og kulturelle initiativer i Danmark, og vi ser det som en yderst vigtig mærkesag at støtte lokalt og gøre en forskel for især de unge, der engagerer sig i sport, klubånd og det lokale sammenhold.
 

”Vi støtter mange ting inden for sport og kultur, men det handler alt sammen om god ledelse, god klubånd og om at gøre lokalområdet mere attraktivt. Det synes jeg, at vi er en række virksomheder, der har en forpligtelse til at støtte op omkring.”
- Henrik Kastbjerg. 

For yderligere information

Om itm8

itm8 er en nordisk digital transformationspartner med private og offentlige kunder i Danmark og Sverige. Virksomheden har 1.762 ansatte og tilbyder en bred række af services inden for it-drift og Cloud Services, Digital Transformation, Application Services, ERP og Cyber Security. itm8 er ejet af ledelsen samt kapitalfonden Axcel i partnerskab med Chr. Augustinus Fabrikker. Se mere på www.itm8.com 

Skal vi mødes og få en snak om, hvad vi konkret kan gøre for dig?